Jump to content
Dogomania

>>>>>>> Torres JUŻ W NOWYM DOMU!!!<<<<<<<

Recommended Posts

Posted
59 minut temu, Janka@ napisał:

Zakręciłam się trochę z tymi deklaracjami, ale już wiem wszystko. Jedna dycha jest dla Murzynka, a druga dla Foresta. Jutro zrobię przelew.

;)

Posted

CZEKAMY NA INFORMACJE co z deklaracją na Foresta - wiadomości zostały wysłane do wszystkich grupowo i indywidualnie:

-MALWA - 20zł plus 100zł jednorazowo 

- WTATARA - 10zł

- ANETA_GT - 22zł

- RENATKA_S - 30zł - jednorazowe

Posted

Zapraszam na wątki Murzynka

i Foresta

Dodatkowo na wątku Foresta jest apel o pomoc dla 10 psiaków z przytuliska w Buku, którymi zajmuje się Supergoga, proszę nie zostawiajmy ich samych z tym. 

Posted
17 godzin temu, Aldrumka napisał:

a czy do MALWY napisałaś na maila ? bo ona pw nie odbiera

racja! ale na pw na dogomanii widniała informacja o odczytaniu

Posted
Dnia ‎17‎.‎06‎.‎2017 o 15:01, Olena84 napisał:

Niestety tak

To na razie proszę mnie zapisać na te 17zł dla Murzynka, żeby już był komplet. W wolnej chwili wczytam się jeszcze w wątek Foresta i dam znać na ile będę mogła się zadeklarować.

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, aneta_gt napisał:

To na razie proszę mnie zapisać na te 17zł dla Murzynka, żeby już był komplet. W wolnej chwili wczytam się jeszcze w wątek Foresta i dam znać na ile będę mogła się zadeklarować.

dziękujemy bardzo!

Posted
3 godziny temu, renatka_s napisał:

Przepraszam, że tak późno piszę ale miałam kłopoty rodzinne, moją deklarację jednorazową proszę przekazać wg uznania.

dziękuję, przyda sie Forestowi

Posted

Nie mam informacji co do deklaracji stałej i jednorazowej (na moim koncie jest 20zł stałej) od Malwy - poszły 2 pw i mail i od Wtatary (na moim koncie 20zł stałej) - nie odczytane pw

Posted
16 minut temu, Olena84 napisał:

Nie mam informacji co do deklaracji stałej i jednorazowej (na moim koncie jest 20zł stałej) od Malwy - poszły 2 pw i mail i od Wtatary (na moim koncie 20zł stałej) - nie odczytane pw

Trzeba czekać.

• 2 weeks later...
Posted

Witam, stała dla Murzynka za czerwiec i lipiec wpłacona. Nie wiem czy i gdzie mam pisać, proszę o info w razie czego, żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie nie tego forum ;)

Pozdrawiam.

Posted
Dnia 5.07.2017 o 10:22, bakusiowa napisał:

Może na Foresta bo ma mało deklaracji.

tak;)

Dnia 5.07.2017 o 19:45, muza_51 napisał:

Deklarację dla Foresta wpłaciłam w dniu dzisiejszym na dotychczasowe konto.Pomyliłam się w miesiącach Zamiast lipca wpisałam czerwiec..

Dziękuję, potem podamy konto juz dla Foresta, nie wiem czy bedzie na Fundacja czy do Murki gdzie pojedzie

Dnia 5.07.2017 o 22:14, aneta_gt napisał:

Witam, stała dla Murzynka za czerwiec i lipiec wpłacona. Nie wiem czy i gdzie mam pisać, proszę o info w razie czego, żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie nie tego forum ;)

Pozdrawiam.

tutaj prosimy i dziękujemy;)

Posted
Dnia 7.07.2017 o 11:57, Janka@ napisał:

A wiadomo coś o Torresie, co u niego, jak się czuje, czy ma jakieś ogłoszenia, szanse na adopcję?

Czy ktoś wie co dziej się z Torresem, bo nikt mi nie odpowiedział?

Posted
22 minuty temu, Janka@ napisał:

Czy ktoś wie co dziej się z Torresem, bo nikt mi nie odpowiedział?

Zadzwoniłam do wolontariuszki Doroty. Torres ma ogłoszenia i byli ludzie nim zainteresowani lecz syn wolał psa bardziej otwartego. Torres jest spokojny i trzeba dać mu czas na otworzenie się. Wieczorem zadzwonię do wolontariuszki Klaudii która robi zdjęcia psom. Jak powysyła ładne fotki to dogomania też może robić mu ogłoszenia. 

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, bakusiowa napisał:

Zadzwoniłam do wolontariuszki Doroty. Torres ma ogłoszenia i byli ludzie nim zainteresowani lecz syn wolał psa bardziej otwartego. Torres jest spokojny i trzeba dać mu czas na otworzenie się. Wieczorem zadzwonię do wolontariuszki Klaudii która robi zdjęcia psom. Jak powysyła ładne fotki to dogomania też może robić mu ogłoszenia. 

Czyli siedzi w schronisku i czeka na szczęśliwy los - bo nikt mu nie robi żadnych ogłoszeń :( i nikt o nim nie pamięta.