Jump to content
Dogomania

>>>>>>> Torres JUŻ W NOWYM DOMU!!!<<<<<<<

Recommended Posts

Posted
28 minut temu, agat21 napisał:

Oj, przeczytałam że Syzyf bezpieczny, czy Anecik weźmie jakiegoś innego? Boże, co robić?

A Tores? Jedzie gdzieś?

Posted
4 minuty temu, bakusiowa napisał:

Raczej do mordowni. Czy działać w jego sprawie?

Tak jak pisałam z dziewczynami. Mniejszego mogę wziąć.

Posted

poczekajmy na info na fb nic nie zdziałamy ... nie wiemy czy to potwierdzone info... pod kilkoma psiakami były deklaracje pomocy ... ale nie wiadomo czy to doszło do skutku... 

Posted
11 minut temu, Tianku napisał:

poczekajmy na info na fb nic nie zdziałamy ... nie wiemy czy to potwierdzone info... pod kilkoma psiakami były deklaracje pomocy ... ale nie wiadomo czy to doszło do skutku... 

Teraz trzeba poczekać.

Posted
12 minut temu, agat21 napisał:

Weszłam na stronę tego miejsca pod Grudziądzem - to jakieś gówno. Przy kliknięciu "adoptuj psa" lub "adoptuj kota" wyświetla się jedno jedyne zdjęcie owczarka niemieckiego odłowionego w 2014 roku.. 

2 minuty temu, Tianku napisał:

to o to schronisko chodzi? na fb jest

https://www.facebook.com/schroniskogrudziadz/

Tak, niby ktoś miły tam odpisuje, jak ludzie wstawiają zdjęcia adoptowanych psiaków ale był komentarz że psy boją się mężczyzn i smyczy to od razu zbanowali taką osobę

Posted
4 minuty temu, Tianku napisał:

a z syzyfem to pewne? bo może myślą na fb że dla nas zarezerwowany? 

dostałam info na smsa od tej pani co jej numer telefonu jest przy ogloszeniach, że Syzyf ma juz dt a teraz jest przy zabieraniu psów.

3 minuty temu, agat21 napisał:

A czy psiaki, które miały jechać do Poznania są zarezerwowane, czy też pojechały do mordowni?

nic nie wiem:(

Posted
1 minutę temu, Olena84 napisał:

dostałam info na smsa od tej pani co jej numer telefonu jest przy ogloszeniach, że Syzyf ma juz dt a teraz jest przy zabieraniu psów.

jezu, co ona musi przeżywać... 

Posted
Przed chwilą, agat21 napisał:

jezu, co ona musi przeżywać... 

I to jest właśnie straszne, że psiaki kochane jadą tam gdzie nikt o nie juz nie będzie dbać

Posted
1 minutę temu, Olena84 napisał:

Jedno co, to wydaje mi się że oni o te psiaki mogą bardziej dbać bo będa wiedzieli że ludzie którzy sie w to zaangażowali chcą wiedzieć co z psami

To straszne, że tak normalnie nie ma co liczyć na dobre traktowanie. 

Oby wydali te psiaki

Posted
3 minuty temu, agat21 napisał:

Jak się dowiemy, które psy pojechały trzeba działać dalej, żeby je powyciągać. Bardzo po cichu liczę, że uda się wszystkie..

boję sie że nie dadzą ich właśnie;/

Posted
2 minuty temu, bakusiowa napisał:

Wyjechało 12 psów na pewno. Teraz trzeba czekać co z Toresem. Jest straszne zamieszanie w schronisku.

Czyli w zasadzie wszystkie oprócz Syzyfa i jedengo. 

Jak tak można, robić żeby nie dać szansy innym psiakom i organizować wywózkę 4 dni przed terminem...

Posted
1 minutę temu, bakusiowa napisał:

Wyjechało 12 psów na pewno. Teraz trzeba czekać co z Toresem. Jest straszne zamieszanie w schronisku.

Dokładnie myślę tak samo, żeby wziąć sobie za punkt honoru, żeby wyrwać te wszystkie psiaki z tamtąd!!! Uważam, że to tragedia, to co się stało i to w imię kasy:(