UlaFeta Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Jak by któraś dziewczyna chciała towarzysza podróży to jestem do dyspozycji. ( w sensie transportu psa ) Quote
Tianku Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Psia chata to hotelik Papryki z dogo tam gdzie Krabik tak? Oleno to może poproś Magdalenę Madany bo widzę że Psia Chata udostępnia jej posty na fb może maja miejsce w hoteliku https://www.facebook.com/Hotel-Dla-Psów-PSIA-Chata-366970286783917/ nie wiadomo kto jest kim w sensie na dogo i na fb :) Quote
agat21 Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 6 minut temu, UlaFeta napisał: Jak by któraś dziewczyna chciała towarzysza podróży to jestem do dyspozycji. ( w sensie transportu psa ) Zakonotuję :)) Quote
Olena84 Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 20 minut temu, Tianku napisał: Psia chata to hotelik Papryki z dogo tam gdzie Krabik tak? Oleno to może poproś Magdalenę Madany bo widzę że Psia Chata udostępnia jej posty na fb może maja miejsce w hoteliku https://www.facebook.com/Hotel-Dla-Psów-PSIA-Chata-366970286783917/ nie wiadomo kto jest kim w sensie na dogo i na fb :) ok już piszę, dziękuję Quote
supergoga Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 5 godzin temu, Olena84 napisał: WRZUCIŁAM DWA NOWE PSIAKI W PIERWSZY POST, a oto te 4 psiaki które niedawno dotarły SZUKA DOMU NOWY A - Rubel SZUKA DOMU NOWY B - Falko SZUKA DOMU NOWY A. Syzyf to dorosłym samiec, może mieć ok 4-5 lat. Syzyf trafił do schroniska bardzo wystraszony, sikał pod siebie, bał się wszystkiego i wszystkich a kiedy tylko ktoś zbliżał się do boksu wówczas Syzyf chował się wbudzie i udawał, że go nie ma. Obecnie Syzyf nieśmiało podchodzi do kraty boksu, daje się delikatnie pogłaskać ale są momenty kiedy chowa się w budzie. Spacery to jeszcze zbyt duże wyzwanie dla Syzyfa. Wolontariusze starają się spędzać w każdy weekend trochę czasu z Syzyfem. Mamy nadzieję, że w końcu zaufa ale dom byłby idealnym miejsce na odbudowanie zaufania do człowieka. Syzyf to psiak średniej wielkości o pięknym umaszczeniu, lśniącej sierści i czekoladowych oczach.Kontakt: 691129389 SZUKA DOMU NOWY B. Torres trafił do schroniska 21.03.2017r. z gminy Wiskitki. Kontakt: 606119137 (schronisko) A ten Rubelek - jaki jest? Ma już miejsce gdzieś. Mały jest tylko nie wiem czy łagodny dla psiaków i ludzi, czy totalny wycofaniec Quote
Olena84 Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 29 minut temu, supergoga napisał: A ten Rubelek - jaki jest? Ma już miejsce gdzieś. Mały jest tylko nie wiem czy łagodny dla psiaków i ludzi, czy totalny wycofaniec Nic nie wiem, popytam, ale on chyba jako ostatni przybył, tydzień temu Quote
kiyoshi Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 1 godzinę temu, supergoga napisał: A ten Rubelek - jaki jest? Ma już miejsce gdzieś. Mały jest tylko nie wiem czy łagodny dla psiaków i ludzi, czy totalny wycofaniec o jezu...żeby mu się udało!!!! taki maluszek... Quote
supergoga Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Czekam na wieści o nim, jeszcze ten jeden malec by sie zmieścił. A potem zaciskam pasa. Quote
Olena84 Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 3 godziny temu, supergoga napisał: Czekam na wieści o nim, jeszcze ten jeden malec by sie zmieścił. A potem zaciskam pasa. super! ja też niestety czekam na fb, ale nie dziwmy sie, w zasadzie jedna dziewczyna tam działa ze schroniska i ledwo daje rade Quote
kiyoshi Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 dziewczyny niestety Anecik nie przyjmie psiaka:( ma teraz dwie małe staruszki pod opieką i musi sie na nich skupić. Ale ...dla jakiejś suni znalazłoby sie miejsce w PDT pod Warszawą u zaufanej osoby u której jest kilka psiaków z Radys. Koszt 300 zł...Asia nie jest na dogomanii tylko na fb, ale ręcze głowa za nią... Czy mamy jakies inne miejsce? Quote
bakusiowa Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Taniej nie znajdziemy. Tylko która sunię wybrać? Jest bardzo energiczna Ofelia, Sybilla która nie bardzo lubi inne psy, Pirania też nie lubi psów,Tajga i Sigma chyba są w porządku. Quote
Olena84 Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 37 minut temu, kiyoshi napisał: dziewczyny niestety Anecik nie przyjmie psiaka:( ma teraz dwie małe staruszki pod opieką i musi sie na nich skupić. Ale ...dla jakiejś suni znalazłoby sie miejsce w PDT pod Warszawą u zaufanej osoby u której jest kilka psiaków z Radys. Koszt 300 zł...Asia nie jest na dogomanii tylko na fb, ale ręcze głowa za nią... Czy mamy jakies inne miejsce? 10 minut temu, bakusiowa napisał: Taniej nie znajdziemy. Tylko która sunię wybrać? Jest bardzo energiczna Ofelia, Sybilla która nie bardzo lubi inne psy, Pirania też nie lubi psów,Tajga i Sigma chyba są w porządku. Tak jak napisała Bakusiowa mamy 5 dużych suń, jaki byłby koszt? Anecik i mi odpisała że niestety nie może przyjać i Kasiainat takze Quote
Olena84 Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 4 godziny temu, supergoga napisał: Czekam na wieści o nim, jeszcze ten jeden malec by sie zmieścił. A potem zaciskam pasa. dostałąm info: Bardzo proszę o kontakt z Małgorzatą Małgorzata Wąsińska Michalak na priv lub telefonicznie 691 129 389 Gosia jest najlepsza osoba do kontaktu jezeli chodzi o psy i ich zabezpieczenie. Quote
agat21 Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Czyli jedna sunia może jeszcze być uratowana? Czy temu domkowi pod Warszawą jest wszystko jedno jaka sunia? Może być też taka mniej ufna? Quote
mdk8 Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 dziewczyny a ten hotelik gdzie był Dieselek ? Olena chyba tam byłaś ? Quote
kiyoshi Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Jezu, dziewczyny, baardzo, baardzo Was przepraszam, ale jednak ten DT odpadł:( wybaczcie, zrobiłam wielkie nadzieje:( PRZEPRASZAM! czy znajdziemy szybko kogoś innego??? kto jeszcze został?? Quote
Olena84 Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 Info sprzed chwili:"Cyryl pojechał dzisiaj do domu. Jest bezpieczny, już na zawsze. Rodzina super, taką dostałam informację " 1 Quote
agat21 Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 :(( Zapomniałam jaki nick ma dziewczyna, która ma same starsze psiaki, hotelik jest na dolnym śląsku. Nawet woziłam tam kilka lat temu starszą sunię z Palucha - ech, skleroza nie boli. Może któreś naszego spokojnego by wzięła? Quote
Olena84 Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 27 minut temu, mdk8 napisał: dziewczyny a ten hotelik gdzie był Dieselek ? Olena chyba tam byłaś ? psiak musi być 100% propsi, czyli musi lubic inne starsze chore psy bo będzie koło nich leżeć, mogę zapytać. Quote
Olena84 Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 napisałam do Dif. Mogę jeszcze do Lilutosi Quote
agat21 Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 10 minut temu, Olena84 napisał: Info sprzed chwili:"Cyryl pojechał dzisiaj do domu. Jest bezpieczny, już na zawsze. Rodzina super, taką dostałam informację " Jessuu jak dobrze! :) Promyczek w tunelu :) 1 Quote
agat21 Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 10 minut temu, mdk8 napisał: kikou - Kasia Dzięki, poszukam do niej kontaktu Quote
mdk8 Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Przed chwilą, agat21 napisał: Dzięki, poszukam do niej kontaktu u niej są koty więc musi to być pies kociolubny :) Quote
Recommended Posts