Jump to content
Dogomania

>>>>>>> Torres JUŻ W NOWYM DOMU!!!<<<<<<<

Recommended Posts

Posted

napisałam wiadomość do ludzi od owczarków na dogo ale oni chyba rzadki tu zaglądają :(

Konfirm poprosiła panią Beatę Głowacką o udostępnienie na fb 

ktoś zna ludzi od onków na fb żeby im podesłać psiaki?

wysłałam prośbę do Fundacji Zwierzęca Polana, Pan i Pani Pies i Skrzydlatego Psa 

Posted

wysłałam smsa do słodkokwaśnej w sprawie miejsc dla psiaków, ale nie ma odzewu już 2 dzień, może jej numer telefonu podany na wątku słodkopsiaków jest nieaktualny?

Posted

Eh od owczarkow najlepsza jest Eleonora na fb. Ja juz ja prosilam swego czadu o Evite z Radys i tak sie sunia zasiedziala u nich do teraz:(

Piszcie do niej kto odwazny!

Z Fundacji mozna jeszcze do Domu Tymianka? Czlowiekdla Zwierzat? Dom dla Kundelka?

Moze 1 psinke uda sie zabrac na nas - czy ktis bylby chetny zadeklarowac 10-20 zl?

Posted
4 minuty temu, kiyoshi napisał:

Eh od owczarkow najlepsza jest Eleonora na fb. Ja juz ja prosilam swego czadu o Evite z Radys i tak sie sunia zasiedziala u nich do teraz:(

Z Fundacji mozna jeszcze do Domu Tymianka? Czlowiekdla Zwierzat? Dom dla Kundelka?

Moze 1 psinke uda sie zabrac na nas - czy ktis bylby chetny zadeklarowac 10-20 zl?

Do Domu Tymianka idzie Merry.

Z tych nowych czterech psów jeden jest chyba starszym pieskiem. Ten kudłaty, niskopodłogowy.

Ciekawe czy Staruszkowo odpowiedziało.

Posted
40 minut temu, kiyoshi napisał:

Kiyoshi, szukam też miejsca w hotelikach z myślą właśnie o tym, żebyśmy się zebrali i opłacali pobyt chociaż jednej psinki

Posted
3 minuty temu, agat21 napisał:

Kiyoshi, szukam też miejsca w hotelikach z myślą właśnie o tym, żebyśmy się zebrali i opłacali pobyt chociaż jednej psinki

To oznacza, że oczywiście deklaruję kwotę co najmniej klikudziesięciu złotych, bo pewnie łatwo nie będzie zebrać :(

Posted

Ja tez dołożę się do hoteliku pomimo, że mam już więcej deklaracji niż włosów na głowie. Znam Amadorke z dogo która ma hotel 4 Łapy w odległości 50 kilometrów od Skierniewic. Mogę do niej napisać jeśli będzie zgoda na to.

Tylko którego psa ewentualnie byśmy wzięli pod opiekę?

Posted

Przepraszam ale wolalabym inny hotelik- u Amadorki jak sie orientuje jest bardzo duzo psiakow

Ale teraz mysle ze w sumie lepsze to niz nic

Moze zapytaj jednak na razie nie wiazaco?

Posted

Dziewczyny, odezwała się słodkokwaśna, mam jej podesłać link do strony, żeby zerknęła jakie psiaki zostały, i którego ewentualnie mogłaby wziąć do swoich hotelowych psiaków. Koszt u niej to 15 zł / doba. Co Wy na to?

Kiyoshi, tak oczywiście, że pomogłabym z transportem.  

Posted
2 minuty temu, agat21 napisał:

Dziewczyny, odezwała się słodkokwaśna, mam jej podesłać link do strony, żeby zerknęła jakie psiaki zostały, i którego ewentualnie mogłaby wziąć do swoich hotelowych psiaków. Koszt u niej to 15 zł / doba. Co Wy na to?

Kiyoshi, tak oczywiście, że pomogłabym z transportem.  

Jezu to kwota masakryczna!!

Poczekajmy prosze do jutra z decyzja co do miejsca!

Posted
Przed chwilą, Tianku napisał:

dziewczyny a Anecik mogłybyście zapytać?  Kajtus i Szronik mają szansę na domek może by się zgodziła?

Wlasnie dlatego chce czekac do jutra

Posted
15 minut temu, agat21 napisał:

Kto odezwie się do Anecik w tej sprawie?

Sprobuje ja zapytac

Najwyzej mnie zabije:(

Tylko z tego co patrze zostaly prawie same duze samce wiec moze byc odpowiedz odmowna:(

Na wszelki wypadek bakusiowa pytaj Amadorke- cena wyzsza i pewnie kojec ale co zrobic:(

Mam nadzieje ze wiecej jak 300 zl nie powie

Posted
32 minuty temu, kiyoshi napisał:

Przepraszam ale wolalabym inny hotelik- u Amadorki jak sie orientuje jest bardzo duzo psiakow

Ale teraz mysle ze w sumie lepsze to niz nic

Moze zapytaj jednak na razie nie wiazaco?

U Amadorki był nasz pies z pracy kiedy był już bardzo stary. U niej jest kawał ogrodzonego przystosowanego na wybieg.

Posted
Przed chwilą, bakusiowa napisał:

U Amadorki był nasz pies z pracy kiedy był już bardzo stary. U niej jest kawał ogrodzonego przystosowanego na wybieg.

Ja tez mialam kiedys u Amadorki psa - mialam trudny kontakt z hotelikiem:(

Posted
3 godziny temu, Tianku napisał:

napisałam wiadomość do ludzi od owczarków na dogo ale oni chyba rzadki tu zaglądają :(

Konfirm poprosiła panią Beatę Głowacką o udostępnienie na fb 

ktoś zna ludzi od onków na fb żeby im podesłać psiaki?

wysłałam prośbę do Fundacji Zwierzęca Polana, Pan i Pani Pies i Skrzydlatego Psa 

bardzo dziękuję za pomoc

3 godziny temu, agat21 napisał:

wysłałam smsa do słodkokwaśnej w sprawie miejsc dla psiaków, ale nie ma odzewu już 2 dzień, może jej numer telefonu podany na wątku słodkopsiaków jest nieaktualny?

nie mam numeru, a bywa na dogo?

2 godziny temu, bakusiowa napisał:

Ciekawe czy Staruszkowo odpowiedziało.

Odpisali mi, że niestety nie pomogą

2 godziny temu, Tianku napisał:

Fundacja Pan i pani pies odpisała że właśnie pomagają Brutusowi :) :)  

Super, ale się cieszę bo ten psiak taka bida

1 godzinę temu, agat21 napisał:

1 godzinę temu, agat21 napisał:

To oznacza, że oczywiście deklaruję kwotę co najmniej klikudziesięciu złotych, bo pewnie łatwo nie będzie zebrać :(

Kochana ja sie tego boje, że jako osoba odpowiedzialna na wątek mogę nie dać rady ani zebrać całej kwoty ani dać radę z bazarkami, dlatego tak licze że psiaki pojda pod opiekę Fundacji, ale też czekać nie mozemy...

1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Agat21 a Ty w razie czego pomoglabys z transportem? Ja tez szukam miejsca ale nie wiem jak psiaka wybrac:( 1 a reszte skazac:(

Jeśli dam radę i ja mogę pomóc w weekend, zależy od odległosci;/

1 godzinę temu, bakusiowa napisał:

Ja tez dołożę się do hoteliku pomimo, że mam już więcej deklaracji niż włosów na głowie. Znam Amadorke z dogo która ma hotel 4 Łapy w odległości 50 kilometrów od Skierniewic. Mogę do niej napisać jeśli będzie zgoda na to.

Tylko którego psa ewentualnie byśmy wzięli pod opiekę?

Magdalena Madany z którą mam kontakt na facebooku w sprawie psiaków pisała mi że chyba najgorzej będzie dla Syzyfa - to ten psiak który trafił ostatnio, bał sie wyjść z budy, sikał pod siebie ale sie przełamuje, myślę, że szybko by sie otwoerzył ale nie w tej mordowni - tam jako ten słaby mógłby być pierwszy do zagryzienia.

1 godzinę temu, Tianku napisał:

dziewczyny a Anecik mogłybyście zapytać?  Kajtus i Szronik mają szansę na domek może by się zgodziła?

napiszę do niej

1 godzinę temu, bakusiowa napisał:

Jest jeszcze hotelik Psia Chata pod Skierniewicami u papryki z dogo. Tutaj jest Krabik z dogo.

Myli mi sie Psia chata z chatą zwierzaka.. bo w chacie zwierzaka jest już Debra

1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Sprobuje ja zapytac

Najwyzej mnie zabije:(

Tylko z tego co patrze zostaly prawie same duze samce wiec moze byc odpowiedz odmowna:(

Na wszelki wypadek bakusiowa pytaj Amadorke- cena wyzsza i pewnie kojec ale co zrobic:(

Mam nadzieje ze wiecej jak 300 zl nie powie

300zł to chyba nasza górna granica:(