Jump to content
Dogomania

Szronik "postoję..poczekam.. a teraz .mam dom :).

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Gabi79 napisał:

Zapraszam serdecznie na bazarek cegiełkowy, 20% utargu będzie dla Szronika

Gabi, ślicznie Ci dziękuję :D .

5 godzin temu, wiolhelm170 napisał:

10 zł stałej 

Witamy i bardzo dziękujemy :D .

2 godziny temu, helli napisał:

zrobilam maly prywatny bazarek i mam z niego 54 PLN na Szronika, (drugie 54 PLN idzie na Kornika), zaraz zrobie wplaty

podziekowania dla pani Kasi :)

Zajrzałam dzisiaj na konto i bardzo się zdziwiłam jak zobaczyłam dodatkową wpłatę 54zł od Ciebie na Szronika (przyszło także 20zł :D ) - serdecznie dziękuję Podobny obraz .

Naprawdę cuda się tutaj u Szronika dzieją dzięki Wam .

Posted

Z deklaracji po Zulce, która mam nadzieję, że już swoje szczęście znalazła chciałam dać po 10 zł na Kajtusia i Szronika ale widzę, że Szronik już nazbierał komplet to może lepiej na "nową" Zulkę - zdecydujcie proszę i dajcie znać i nr konta (na Kajtusia już wpłaciłam)

Posted
17 minut temu, ania75 napisał:

Z deklaracji po Zulce, która mam nadzieję, że już swoje szczęście znalazła chciałam dać po 10 zł na Kajtusia i Szronika ale widzę, że Szronik już nazbierał komplet to może lepiej na "nową" Zulkę - zdecydujcie proszę i dajcie znać i nr konta (na Kajtusia już wpłaciłam)

Aniu, sama proszę zadecyduj

Posted
4 minuty temu, ania75 napisał:

to ja dam na Zulkę bo u niej krucho z deklaracjami - mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że zmieniam zdanie 

Tu "kierowniczką" jest Onaa ( w sensie założycielką wątku) i myślę, że skoro Szronik ma komplet deklaracji, to nie będzie miała Ci za złe zmiany decyzji

Posted
3 godziny temu, agat21 napisał:

Hurra! Całość :)))

divers2353.gif  Brawo, brawo, brawoooo. Szronik powoli może się pakować. Tylko jeszcze na bilet nie ma  divers2301.gif

Poszedł przelew za 2 m-ce i niewielki gratisik do tego biletu.

Posted
11 godzin temu, MikAga napisał:

Reniu,

te dwie dychy zapisz ode mnie i Mikusi dla chłopaka-podaj nr konta.

Pozdrawiam cieplutko,pa.

Aguś, ja też bardzo Wam dziękuje za wsparcie Szronika ! Podobny obrazJak zawsze jesteście niezawodni !

Posted
Dnia 7.02.2017 o 21:14, MikAga napisał:

Reniu,

te dwie dychy zapisz ode mnie i Mikusi dla chłopaka-podaj nr konta.

Pozdrawiam cieplutko,pa.

Bardzo Ci dziękuję 0heart.gif. Również pozdrawiamy serdecznie :D .

Dnia 7.02.2017 o 23:35, ania75 napisał:

to ja dam na Zulkę bo u niej krucho z deklaracjami - mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że zmieniam zdanie 

Ania75, zapraszamy do kibicowania Szronikowi i Kajtusiowi :).

Dnia 8.02.2017 o 00:50, iwstar58 napisał:

divers2353.gif  Brawo, brawo, brawoooo. Szronik powoli może się pakować. Tylko jeszcze na bilet nie ma  divers2301.gif

Poszedł przelew za 2 m-ce i niewielki gratisik do tego biletu.

Ślicznie dziękujemy :D , pieniążki  w tym gratisik na podróż :) już na koncie Szronika,

Przyszły wczoraj jeszcze wpłaty na Szronika, od Czarnek Kafki :D , renatki_s :D , Havanki :D i jaguski :D . Bardzo WAM dziękujemy.

Posted
9 godzin temu, Onaa napisał:

Ania75, zapraszamy do kibicowania Szronikowi i Kajtusiowi :).

pewnie, że będę kibicować  chciałoby się pomóc każdemu .....

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Murką - transport umówiony jest dopiero na przyszłą sobotę.

Kajtuś i Szronik  zostaną zabrani ze schronu prawdopodobnie w piątek, bo sobotni wyjazd jest bardzo rano i nie dałoby się w tak czesnych godzinach zabrać psów i dostarczyć  do hoteliku.

Posted
Dnia 10.02.2017 o 14:09, Tola napisał:

Wczoraj rozmawiałam z Murką - transport umówiony jest dopiero na przyszłą sobotę.

Kajtuś i Szronik  zostaną zabrani ze schronu prawdopodobnie w piątek, bo sobotni wyjazd jest bardzo rano i nie dałoby się w tak czesnych godzinach zabrać psów i dostarczyć  do hoteliku.

Ale super  33288486_1318753hrho_n2_orig.gif Bardzo dziękuję :). Żeby już było za tydzień.

Posted

Na koncie Szronika kolejne wpłaty, od Toli, MikAga i zachary.

Oraz od wiolhelm170.

Znalezione obrazy dla zapytania dziękuję

15 luty 2017

Jeszcze tylko DWA DNI, żeby Szronik opuścił schronisko.

Posted

Rozmawiałam z Tolą. Kajtuś i Szronik już poza schroniskiem.

Oba psiaki mega szczęśliwe, Szronik skakał z radości, jak piłeczka i chciał dawać buziaki, a Kajtuś wywalił się "kołami do góry"  i merdał ogonkiem.

Czekam na wieści od Murki.

• Upvote 1