Jump to content
Dogomania

Szronik "postoję..poczekam.. a teraz .mam dom :).

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, kiyoshi napisał:

pakiet: wyróżnienie na 30 dni+ odświeżanie+ promowanie wykupiony:)

POWODZENIA!

Dziękuję :).

Przesłałam kiyoshi 12,72zł na to olx.

A teraz trzymamy mocno kciuki i niech telefony dzwonią o Szronika!

Posted
3 godziny temu, agat21 napisał:

Co u Szronika? Wciąż cisza? 

No niestety :(

Nudzi się chłopakowi, malizny nie chcą się z nim zbytnio bawić. Ma jedną koleżankę ale czeka na Torresa:)

Kiedy Agatko do mnie zawitasz?

Posted

Czekam na wieści od Oleny. Jeśli to ma być przyszły tydzień, to pewnie w sobotę lub niedzielę, bo w tygodniu w dni pracujące nie uda mi się raczej wyrwać z pracy. Ostatnie 2 tygodnie miałam mocno wyjazdowe, i teraz muszę nadrobić robotę na miejscu. 

Posted
24 minuty temu, agat21 napisał:

Czekam na wieści od Oleny. Jeśli to ma być przyszły tydzień, to pewnie w sobotę lub niedzielę, bo w tygodniu w dni pracujące nie uda mi się raczej wyrwać z pracy. Ostatnie 2 tygodnie miałam mocno wyjazdowe, i teraz muszę nadrobić robotę na miejscu. 

oki, to zapraszam serdecznie :)

Posted
Dnia 2.06.2017 o 23:04, pitusia napisał:

Taka piękna mordka i nikt się nie interesuje - nie rozumiem:(

Tez jestem zaskoczona, myślałam, że taki przystojniak szybko kogoś zauroczy.

No nic - trzeba zaciskać kciuki i czekać. 

Posted

Szorsciak kojarzy się ludziom z bardzo energicznym, żywiołowym psem,bo one tak mają...a nasze społeczeństwo generalnie jest leniwe...i szuka spokojnego kanapowca... Stała deklaracja przelana.

Posted

Wczoraj Kiyoshi podała Panu z Siemianowic Śląskich nr telefonu do mnie bo miał dzwonić o Jadwinię. Z powodu częstych odwiedzin 3 letniego wnuczka, wypadów, wycieczek w różne zakątki Polski, oczekiwanych długich spacerów z psiakiem odradziłam Panu Jadwinię (pomijając fakt że prawie szykowałyśmy się do wyjazdu do ewentualnego domu Jadwini). Państwo mieli wcześniej 30 kg Onka i szukają troszkę mniejszego psiaka. Poleciłam 2 psiaki które są u mnie min. Szronika. Powiedziałam Panu gdzie szukać ich na olx, opowiedziałam o każdym z nich WSZYSTKO.

Chciałabym aby Pan zadzwonił :D