Jump to content
Dogomania

Szronik "postoję..poczekam.. a teraz .mam dom :).

Recommended Posts

Posted

I muszę Szronika pochwalić bo był bardzo grzeczny, nie płakał, nie rozrabiał, nie chciał zjeść papugi Kubusia i wogóle był super.

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Pięknie prezntuje sie Szronik w nowej odsłonie. Jak tylko będą nowe zdjecia, podmienię w ogłoszeniach.

Dzisiaj leje i pogoda barowa więc czekamy na słońce

Posted

Słoneczko wychodzi więc może coś będzie ze zdjęć. Szronik również zabezpieczony - zgodnie z rozmową z Onaa - zakupione Foresto, (85 zł), szelki, obróżka (40 zł), fryzjer (70 zł).

Szronik Szalony. Tak krótko można naszego chłopaka zareklamować :) Nie ma na nic czasu bo ciągle musi biegać, odpoczywa 5 minut i znowu biega, Je prędko bo nie ma czasu przecież trzeba biec dalej. Bawi się zabawkami i pileczkami,

Posted
3 godziny temu, anecik napisał:

Słoneczko wychodzi więc może coś będzie ze zdjęć. Szronik również zabezpieczony - zgodnie z rozmową z Onaa - zakupione Foresto, (85 zł), szelki, obróżka (40 zł), fryzjer (70 zł).

Szronik Szalony. Tak krótko można naszego chłopaka zareklamować :) Nie ma na nic czasu bo ciągle musi biegać, odpoczywa 5 minut i znowu biega, Je prędko bo nie ma czasu przecież trzeba biec dalej. Bawi się zabawkami i pileczkami,

Anetko przelałam 195zł za rzeczy Szronikowe.

W takim razie czekamy na zdjęcia Szronika w nowym image'u k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,09_9o_orig..

Posted

Piękna ta nowa odsłona Szronika :)

Puściłam dziś kwietniową deklrację dla chłopaka, czy marcowa nie dotarła? Bo w rozliczeniach jest wpisana tylko lutowa..

Posted
Dnia 9.04.2017 o 11:07, anecik napisał:

Czyli potrzebny  szalony dom, może jednak odrobinę mniej szalony od Szronika

Posted
2 minuty temu, Onaa napisał:

Anetko, a udałoby się zbliżenie pycholka na fotce zrobić i jakieś przy człowieku :) ?

Spróbujemy :) Tylko poczekamy na slońce.

Posted
Dnia 10.04.2017 o 21:21, agat21 napisał:

Piękna ta nowa odsłona Szronika :)

Puściłam dziś kwietniową deklrację dla chłopaka, czy marcowa nie dotarła? Bo w rozliczeniach jest wpisana tylko lutowa..

Wpisałam już deklarację, która przyszła ostatnio i razem mam dwie wpłaty na Szronika. Proszę zerknij jak masz u siebie. W marcu mam wpłatę od Ciebie na Amelkę.

Posted
4 godziny temu, anecik napisał:

Spróbujemy :) Tylko poczekamy na slońce.

Aneciku, gdybyś mogla zrobić fotki Szronikowi w domu... Te na dworze są prześwietlone a przez to niewyraźne.

Onna, moja deklaracja kwietniowa też już powinna być na koncie.

• Upvote 1