ania_sami Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Figo: zdjecia niestety takie bo pozyczylam kolezance lustrzanke i robilam cyfrowka. zdejmowalam wczoraj poszewki na poduszki i figulecowi bardzo podobalo sie tarzanie na gabce Quote
pumcia02 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 fajnie widziec go w domu... jak go poznasz troche lepiej niz w azylu to zrob opis. Quote
siekowa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jak cudownie jest zobaczyć zdjęcia szczęśliwego Figo. :loveu: [quote name='Bonsai']Dziś udało mi się poznać dziarskiego Fago. :) Przegapiłam zdjęcia Fagusia, dzięki! :) Quote
pumcia02 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Na strone przydaloby sie wstawic zdjecia... Quote
siekowa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Profil na NK http://nasza-klasa.pl/profile/32438242 Quote
bumel Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ale pięknie Figo się prezentuje i jaki szczęśliwy:-) Quote
ania_sami Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ja tez bylam szczesliwa jak mi wskoczyl do wody ;p co widac na zalaczonych zdjeciach. W domu bylo kapanie bo jednak dziwnie pachanil. On bardzo lubi wode w kazdej postaci w kazdym zbiorniku. Tak poza tym Figulec w domu jest super grzeczny. Zabieram go do stajni jakies 4 razy w tyg i tam ma 100% wolnosci. Z poczatku balam sie ze nie wytrzyma tych 5-6 godzin na powietrzu ze wzgledu na wiek i chorobe ale on tak kocha stajnie ze do samochodu trzeba go doslownie zapedzac sila!! Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ale Figo piękny i szczęśliwy! :loveu: :loveu: :loveu: Życzę mu duzo zdrówka! :kciuki: :kciuki: Quote
koosiek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 On zupełnie nie wygląda na staruszka A jak Fago? mariolka napisał(a):Na strone przydaloby sie wstawic zdjecia... A jak często strona jest aktualizowana? Nie widzę tam dwóch psów, którym robiłyśmy z Anitą zdjęcia trzy tygodnie temu... Chyba, że już poszły do adopcji? Sunia oblana kwasem i duży wilczur, który był w piwnicy, Misza(?). Quote
siekowa Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [SIZE=2]Nie no ja jeszcze nie dowierzam, że ten pies o którym opowiada mi Ania to nasz azylowy Figo. :) Szkoda, że dopiero teraz trafił do tak cudownego domu ale wierze, że jeszcze dłuuugo będzie mógł się nim cieszyć. :loveu: Nigdy bym nawet nie przypuszczała, że Figo to pies, który uwielbia wodę hihi. Fago ma teraz nową koleżankę Princesse. Z tymi zdjęciami to ja dałam ciała bo zapomniałam o nich. :( Władzia i Misza nadal czekają na domy. Quote
pumcia02 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 a ja bylam na spacerze z Anią i Figo :) były tez moje tymczasy (sa u mnie w podpisie) Quote
ania_sami Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 oo wlasnie te zdjecia:) Figo i Yogi w wodzie Quote
siekowa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Fago pojawi się na festynie z okazji Dnia Ziemi (25 kwietnia Pole Mokotowskie) :) Quote
bumel Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='siekowa'] Dałam to zdjęcie do albumu ze starszakami, bo Fago taki na nim uśmiechnięty, i patrzę teraz na nie i patrzę i nie wiem, czy tam między nogami to jest listek czy jednak nie...kto rozwieje moje wątpliwości:cool3:? Quote
izzie1983 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Miałam przyjemność dziś spotkać Fago na Dniu Ziemi. Trochę się zdziwiłam - jest sporo mniejszy niż można ocenić po zdjęciach. Quote
siekowa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Jest jeden domek, który chce przygarnąć Fago, trzymajcie kciuki by coś z tego wyszło. :) Quote
siekowa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Właściwie to są dwa domki zainteresowane adopcją Fago, jutro będę o nich rozmawiać w azylu. :) Mi to się marzy aby jeszcze jakiś inny azylowy seniorek skorzystał, ale zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie. Quote
ania_sami Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 mam nadzieje ze siekowa pogadala w sprawie Fago;) A Wam pokaze co Figo lubi najbardziej. taki gryzak Figo dostaje srednio co 2 dzien i starcza mu na 30 min! Quote
Recommended Posts