Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figo:
zdjecia niestety takie bo pozyczylam kolezance lustrzanke i robilam cyfrowka.

zdejmowalam wczoraj poszewki na poduszki i figulecowi bardzo podobalo sie tarzanie na gabce

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak cudownie jest zobaczyć zdjęcia szczęśliwego Figo. :loveu:

[quote name='Bonsai']Dziś udało mi się poznać dziarskiego Fago. :)

Przegapiłam zdjęcia Fagusia, dzięki! :)

Posted

ja tez bylam szczesliwa jak mi wskoczyl do wody ;p co widac na zalaczonych zdjeciach.
W domu bylo kapanie bo jednak dziwnie pachanil.
On bardzo lubi wode w kazdej postaci w kazdym zbiorniku.

Tak poza tym Figulec w domu jest super grzeczny.
Zabieram go do stajni jakies 4 razy w tyg i tam ma 100% wolnosci.
Z poczatku balam sie ze nie wytrzyma tych 5-6 godzin na powietrzu ze wzgledu na wiek i chorobe ale on tak kocha stajnie ze do samochodu trzeba go doslownie zapedzac sila!!

Posted

On zupełnie nie wygląda na staruszka A jak Fago?

mariolka napisał(a):
Na strone przydaloby sie wstawic zdjecia...

A jak często strona jest aktualizowana? Nie widzę tam dwóch psów, którym robiłyśmy z Anitą zdjęcia trzy tygodnie temu... Chyba, że już poszły do adopcji? Sunia oblana kwasem i duży wilczur, który był w piwnicy, Misza(?).

Posted

[SIZE=2]Nie no ja jeszcze nie dowierzam, że ten pies o którym opowiada mi Ania to nasz azylowy Figo. :) Szkoda, że dopiero teraz trafił do tak cudownego domu ale wierze, że jeszcze dłuuugo będzie mógł się nim cieszyć. :loveu: Nigdy bym nawet nie przypuszczała, że Figo to pies, który uwielbia wodę hihi.

Fago ma teraz nową koleżankę Princesse.
Z tymi zdjęciami to ja dałam ciała bo zapomniałam o nich. :( Władzia i Misza nadal czekają na domy.

Posted

[quote name='siekowa']

Dałam to zdjęcie do albumu ze starszakami, bo Fago taki na nim uśmiechnięty, i patrzę teraz na nie i patrzę i nie wiem, czy tam między nogami to jest listek czy jednak nie...kto rozwieje moje wątpliwości:cool3:?

Posted

Właściwie to są dwa domki zainteresowane adopcją Fago, jutro będę o nich rozmawiać w azylu. :) Mi to się marzy aby jeszcze jakiś inny azylowy seniorek skorzystał, ale zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie.