siekowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cichutko u chłopaków. :( Czy ktoś wie jak z tm zdrowiem Fagusia? Quote
Kostek Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 rozmawialam dzisiaj z Agnieszka i dr Raczko powiedziala ze on jeszcze dlugo moze pozyc mimo swojej choroby ktora mimo powaznej nazwy raczej nie utrudnia mu funkcjonowania Quote
polubek Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 witam ciotki. chłopaczków znalazłam ot tak przypadkiem. zapisuję się . można trochę więcej informacji o nich? jak można pomóc? jakieś ogłoszenia, banerki czy cóś takiego? bo widać że wątek jest od dłuższego czasu ale jakiś taki zastój się zrobił. Quote
polubek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 i co cisza u chłopaków? no to hooop w górę Quote
koosiek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Banerek by się przydał. Ogłoszenia pewnie też, ale nie wiem, czy to są psiaki, którym wystarczą zwykłe ogłoszenia... Więcej na pewno powie Siekowa. A ja wczoraj widziałam pierwszy raz Figo "na wolności" :) To przypadek kubusiopodobny, poza klatką wygląda o niebo lepiej, śliczny jest :loveu: Quote
polubek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ************ ************ proszę bardzo banerki. na szczęście dla chłopaków. Quote
pumcia02 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 wstawilam banerki w pierwszym poscie :) Quote
polubek Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 no i co nikt nie zagląda trzeba by zająć się rozsyłaniem linka wtedy więcej ciotek i wujaszków dowiedziało by się o chłopakach i może wspólnyi siłami coś by się poradziło Quote
polubek Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 no i co trzeba by podnieść chłopaków. kto o was tutaj pamięta? mogę orobić ogłoszenia, zobaczymy co da się zrobić, ale czy mógłby mnkie ktoś kto zna te psiaki wesprzeć jakimś krótkim ale naprwdę poruszającym tekstemdo ogłoszeń? plisss Quote
siekowa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Bardzo dziękujemy za pomoc, świetne banerki. :loveu: Teksty mamy tylko te http://www.allegro.pl/item892763259_fago_malutki_delikatny_kruchy_piesek_do_adopcji.html http://www.allegro.pl/item892762405_springer_spaniel_dwa_male_pieski_szukaja_domow.html Mariola zmień ich wiek w pierwszym poście bo przecież wiemy, że Figo ma 12 a Fago 15 lat. Quote
polubek Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 czy one są trzymane razem czy jak. są do adopcji osobno czy dobrze żeby były razem? Quote
siekowa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jak najbardziej mogą iść do innych domów, więc lepiej je ogłaszać osobno. Oni nie są ze sobą tak bardzo zżyci by musieli iść do adopcji razem no i sami dobrze wiemy jak rzadko zdarzają się podwójne adopcje. Quote
koosiek Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Siekowa, a powiedz mi, jak Fago do innych psów? Nie jest zaczepny? Quote
siekowa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Z tego co mi wiadomo to on nie jest zaczepny do innych psów i raczej dobrze się z nimi dogaduje ale podpytam się jeszcze w azylu o to. Quote
polubek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 na razie dodałam psiaki na tych stronkach: www.adin.pl www.argetto.pl www.autogielda.pl www.eoferty.com.pl www.grosik24.pl www.isu.pl www.kupiepsa.pl www.kupsprzedaj.pl www.ogloszenia.adverts.pl www.szerlok.pl www.owi.pl www.szybko-sprzedam.pl www.tlenek.pl kolejne ogłoszenia z czasem. czekamy na info może jednak szczęście się uśmiechnie do nich :thumbs: Quote
polubek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 dziewczyny a psiaki mają jakieś ogłoszenia lokalne? można porobić jakieś wyróżnione? ja sama nie jestem w stanie za wszystkie wyróżnienia płacić a dzięki nim jest szansa że Figo i Fago zostaną szybciej zauważone Quote
siekowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dzięki za ogłoszenia.:Rose: Na pewno mają ciągle aktualne allegro (niestety nie wyróżnione) i warszawskie gumtree. Jak znajdę wreszcie trochę wolnego czasu to też ich poogłaszam. Niestety chyba jeszcze żadnego odzewu nie było. Quote
polubek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 chłopaki do góry. ciotki porozsyłajcie trochę wątek niech zleci się więcej ciotek to szybciej się coś poradzi Quote
polubek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 co tak cichutko u chłopaków? zastój? a może by tak pomyśleć o ogłoszeniach papierowych (plakatach) i porozwieszać je w Warszawie? Quote
siekowa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Pamiętam o chłopakach ale ciągle brakuje czasu. :( Planuje porobić im nowe zdjęcia i wreszcie zabrać się porządnie za ogłoszenia. Spróbuje znaleźć kogoś kto będzie mógł wydrukować/skserować plakaty. Quote
polubek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 w razie jak nie będzie miał kto tego zrobić to załóżmy po np 20szt mogę zafundować dla Figo, Fago i Rudzika Quote
siekowa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Figo był dziś na kontroli u kardiologa i niestety jest bardzo źle z jego sercem :( Wet powiedział, że jeśli ma jeszcze trochę pożyć to musi trafić do domu. W schronisku może nie przeżyć nawet najbliższego upału! :( Myślę, że najlepiej będzie założyć chłopakom nowy wątek i szukać dla nich tymczasów na ostatnie miesiące. :( Bonsai jeśli możesz to wstaw jak najszybciej zdjęcia Fago. Quote
Bonsai Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dziś udało mi się poznać dziarskiego Fago. :) Quote
Recommended Posts