Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawialam dzisiaj z Agnieszka i dr Raczko powiedziala ze on jeszcze dlugo moze pozyc mimo swojej choroby ktora mimo powaznej nazwy raczej nie utrudnia mu funkcjonowania

• 1 month later...
Posted

witam ciotki. chłopaczków znalazłam ot tak przypadkiem. zapisuję się .
można trochę więcej informacji o nich?
jak można pomóc? jakieś ogłoszenia, banerki czy cóś takiego?
bo widać że wątek jest od dłuższego czasu ale jakiś taki zastój się zrobił.

Posted

Banerek by się przydał. Ogłoszenia pewnie też, ale nie wiem, czy to są psiaki, którym wystarczą zwykłe ogłoszenia... Więcej na pewno powie Siekowa.

A ja wczoraj widziałam pierwszy raz Figo "na wolności" :) To przypadek kubusiopodobny, poza klatką wygląda o niebo lepiej, śliczny jest :loveu:

Posted

no i co nikt nie zagląda trzeba by zająć się rozsyłaniem linka wtedy więcej ciotek i wujaszków dowiedziało by się o chłopakach i może wspólnyi siłami coś by się poradziło

Posted

no i co trzeba by podnieść chłopaków. kto o was tutaj pamięta?

mogę orobić ogłoszenia, zobaczymy co da się zrobić, ale czy mógłby mnkie ktoś kto zna te psiaki wesprzeć jakimś krótkim ale naprwdę poruszającym tekstemdo ogłoszeń? plisss

Posted

Jak najbardziej mogą iść do innych domów, więc lepiej je ogłaszać osobno. Oni nie są ze sobą tak bardzo zżyci by musieli iść do adopcji razem no i sami dobrze wiemy jak rzadko zdarzają się podwójne adopcje.

Posted

dziewczyny a psiaki mają jakieś ogłoszenia lokalne?
można porobić jakieś wyróżnione? ja sama nie jestem w stanie za wszystkie wyróżnienia płacić a dzięki nim jest szansa że Figo i Fago zostaną szybciej zauważone

Posted

Dzięki za ogłoszenia.:Rose: Na pewno mają ciągle aktualne allegro (niestety nie wyróżnione) i warszawskie gumtree. Jak znajdę wreszcie trochę wolnego czasu to też ich poogłaszam. Niestety chyba jeszcze żadnego odzewu nie było.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pamiętam o chłopakach ale ciągle brakuje czasu. :( Planuje porobić im nowe zdjęcia i wreszcie zabrać się porządnie za ogłoszenia. Spróbuje znaleźć kogoś kto będzie mógł wydrukować/skserować plakaty.

• 2 weeks later...
Posted

Figo był dziś na kontroli u kardiologa i niestety jest bardzo źle z jego sercem :( Wet powiedział, że jeśli ma jeszcze trochę pożyć to musi trafić do domu. W schronisku może nie przeżyć nawet najbliższego upału! :(

Myślę, że najlepiej będzie założyć chłopakom nowy wątek i szukać dla nich tymczasów na ostatnie miesiące. :( Bonsai jeśli możesz to wstaw jak najszybciej zdjęcia Fago.