Jump to content
Dogomania

~ Figunia, maleńka sunieczka w typie pinczerka ma FORUMOWY DOMEK!! :)

Recommended Posts

Posted
17 godzin temu, Poker napisał:

co?? to super, myślałam ,że Kejciu ma już odpowiednią ilość futrzaków.

A jest jakiś wzorzec odpowiedniej ilości futrzaków ?:)bo zaraz się dowiem że kwalifikuję się pod zbieractwo :P kochanych łaputek nigdy dość do kochania :))))

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, Kejciu napisał:

A jest jakiś wzorzec odpowiedniej ilości futrzaków ?:)bo zaraz się dowiem że kwalifikuję się pod zbieractwo :P kochanych łaputek nigdy dość do kochania :))))

Kasiu,  Twój zwierzostan rozkłada się na dwa domy,  więc to się inaczej liczy :).  Wyczytałam,  że dr Sumińska ma stałe łącznie 20 psów i kotów.  Ja też bym tak chciała,  no może 10 i bez kotów.  Oczywiście,  w domu z ogrodem,  na skraju lasu w pobliżu niedużej,  ale  bystre rzeczki. 

• Upvote 1
Posted
Przed chwilą, konfirm31 napisał:

Kasiu,  Twój zwierzostan rozkłada się na dwa domy,  więc to się inaczej liczy :).  Wyczytałam,  że dr Sumińska ma stałe łącznie 20 psów i kotów.  Ja też bym tak chciała,  no może 10 i bez kotów.  Oczywiście,  w domu z ogrodem,  na skraju lasu w pobliżu niedużej,  ale  bystre rzeczki. 

Dokładnie tak :) a u dr Sumińskiej dwa miesiące temu byłam i sama widziałam - niesamowite :) Jeden odchodzi i ona natychmiast bierze kolejną bidę ze schroniska.

Posted

Wiem że wszyscy czekacie na wieści i zdjęcia - przepraszam ale u mnie w pracy są zwolnienia grupowe więc cały czas nerwówka, dodatkowo chora ale na l4 nie poszłam z wiadomych względów no i najważniejsze sesja.... więc praca dom kucie, praca, dom, kucie....

U nas wszystko ok, Figa uczy się chodzić na smyczy korzystając z uprzejmości sąsiadki która ma taras z ogródkiem na parterze :) szeleczki zamówione w drodze :) Załatwia się tylko na dworku :)

Z kotami wszystko ok :)

W sobotę będę miala troszkę więcej czasu więc porobię ładniejsze zdjęcia :)

f.jpg

f1.jpg

f2.jpg

Posted

Jejku, moja Figunia! ...taka zadowolona, wyluzowana, szczęsliwa.........

Kejciu, wiesz, ze ona oglada telewizję, reaguje na biegnace psy, i bardzo reaguje na sygnał karetki pogotowia :

Posted
15 minut temu, malagos napisał:

Jejku, moja Figunia! ...taka zadowolona, wyluzowana, szczęsliwa.........

Kejciu, wiesz, ze ona oglada telewizję, reaguje na biegnace psy, i bardzo reaguje na sygnał karetki pogotowia :

Na sygnał karetki pogotowia i na samoloty bo u nas blisko lotnisko a szpital po drugiej stronie ulicy :)

a na Przystanek wysyłam na bieżąco bo caly czas jestem w kontakcie z Panią Asią:)

Posted
7 godzin temu, Aldrumka napisał:

jaka sielanka, żadnego stresu :) gratulacje dla DT i DS

a przede wszystkim dla konfirm, ze wypatrzyła tę maliznę i mi ją pokazała......

• Upvote 1
Posted

Sąsiad dobry - mają pekińczyka ( niestety z pseudo.... ) ale bardzo o niego dbają. Najgorsze jest to że Pan wychodzi rano o 4 albo chwilę po 4 i pali a że staje przy barierce obok ścianki działowej między naszymi balkonami to wyobraźcie sobie że latem ja jako osoba nie paląca - potrafię sie obudzić od dymu bo wszystko leci do mnie do pokoju.

To to jeszcze nic - najlepsze że Miluś wychodzi z panem i szczeka w powietrze - po 4 rano! :) mi to nie przeszkadza chociaż często mimo wszystko się budzę...

Figa dzisiaj była na wycieczce na działce u dziadka- i muszę przyznać że tak rozszczekanego psa dawno nie widziałam :P zaraz wrzucę filmik :)