Aldrumka Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 ale niespodzianka, i jaki ruch u Was - tylko podziwiać 1 Quote
malagos Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 A tak jakoś wyjatkowo poszło - to znaczy Fafik najszybciej, Figunia to te średnio -statystycznie kilka tygodni :) Quote
Kejciu Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 17 godzin temu, Poker napisał: co?? to super, myślałam ,że Kejciu ma już odpowiednią ilość futrzaków. A jest jakiś wzorzec odpowiedniej ilości futrzaków ?:)bo zaraz się dowiem że kwalifikuję się pod zbieractwo :P kochanych łaputek nigdy dość do kochania :)))) 1 Quote
konfirm31 Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 3 minuty temu, Kejciu napisał: A jest jakiś wzorzec odpowiedniej ilości futrzaków ?:)bo zaraz się dowiem że kwalifikuję się pod zbieractwo :P kochanych łaputek nigdy dość do kochania :)))) Kasiu, Twój zwierzostan rozkłada się na dwa domy, więc to się inaczej liczy :). Wyczytałam, że dr Sumińska ma stałe łącznie 20 psów i kotów. Ja też bym tak chciała, no może 10 i bez kotów. Oczywiście, w domu z ogrodem, na skraju lasu w pobliżu niedużej, ale bystre rzeczki. 1 Quote
Kejciu Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Przed chwilą, konfirm31 napisał: Kasiu, Twój zwierzostan rozkłada się na dwa domy, więc to się inaczej liczy :). Wyczytałam, że dr Sumińska ma stałe łącznie 20 psów i kotów. Ja też bym tak chciała, no może 10 i bez kotów. Oczywiście, w domu z ogrodem, na skraju lasu w pobliżu niedużej, ale bystre rzeczki. Dokładnie tak :) a u dr Sumińskiej dwa miesiące temu byłam i sama widziałam - niesamowite :) Jeden odchodzi i ona natychmiast bierze kolejną bidę ze schroniska. Quote
Kejciu Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Wiem że wszyscy czekacie na wieści i zdjęcia - przepraszam ale u mnie w pracy są zwolnienia grupowe więc cały czas nerwówka, dodatkowo chora ale na l4 nie poszłam z wiadomych względów no i najważniejsze sesja.... więc praca dom kucie, praca, dom, kucie.... U nas wszystko ok, Figa uczy się chodzić na smyczy korzystając z uprzejmości sąsiadki która ma taras z ogródkiem na parterze :) szeleczki zamówione w drodze :) Załatwia się tylko na dworku :) Z kotami wszystko ok :) W sobotę będę miala troszkę więcej czasu więc porobię ładniejsze zdjęcia :) Quote
konfirm31 Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Kasiu, zdjęcia prześliczne :). Wrzuć może jedno na Przystanek, a jak nie masz czasu, to ja wrzucę w Twoim imieniu. Dzięki za wspaniały dom dla Figi :). Quote
malagos Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Jejku, moja Figunia! ...taka zadowolona, wyluzowana, szczęsliwa......... Kejciu, wiesz, ze ona oglada telewizję, reaguje na biegnace psy, i bardzo reaguje na sygnał karetki pogotowia : Quote
Kejciu Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 15 minut temu, malagos napisał: Jejku, moja Figunia! ...taka zadowolona, wyluzowana, szczęsliwa......... Kejciu, wiesz, ze ona oglada telewizję, reaguje na biegnace psy, i bardzo reaguje na sygnał karetki pogotowia : Na sygnał karetki pogotowia i na samoloty bo u nas blisko lotnisko a szpital po drugiej stronie ulicy :) a na Przystanek wysyłam na bieżąco bo caly czas jestem w kontakcie z Panią Asią:) Quote
Aldrumka Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 jaka sielanka, żadnego stresu :) gratulacje dla DT i DS 1 Quote
malagos Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 7 godzin temu, Aldrumka napisał: jaka sielanka, żadnego stresu :) gratulacje dla DT i DS a przede wszystkim dla konfirm, ze wypatrzyła tę maliznę i mi ją pokazała...... 1 Quote
konfirm31 Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Z samego mojego wypatrzenia bez wsparcia Malagossów, nic by nie było :). Quote
inka33 Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Ale się porobiło!!! Gratuluję uszom Figi adopcji! :))) Quote
malagos Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Malizna miała szczęście :) Jej uszy także :) Quote
malagos Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Czyżby szczekała - na tym ostatnim zdjęciu???... niemożliwe, FIGA nie szczeka wcale, he, he! Quote
UlaFeta Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 7 godzin temu, Kejciu napisał: kogo chciała zjeść:) Quote
konfirm31 Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Figa na śniegu :). Jak się poczuła u siebie, to szczeka. U Bliss to zajęło pół roku, u Figi tydzień?, dwa? Quote
Kejciu Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Figa szczekała już od następnego dnia a sąsiada z faja obok na balkonie jak zobaczy to chce go zjeść i bardzo dobrze !!! 1 Quote
malagos Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Niedobry sąsiad? czy co. może i dobry, ale palenie powinien rzucić :) Quote
Kejciu Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Sąsiad dobry - mają pekińczyka ( niestety z pseudo.... ) ale bardzo o niego dbają. Najgorsze jest to że Pan wychodzi rano o 4 albo chwilę po 4 i pali a że staje przy barierce obok ścianki działowej między naszymi balkonami to wyobraźcie sobie że latem ja jako osoba nie paląca - potrafię sie obudzić od dymu bo wszystko leci do mnie do pokoju. To to jeszcze nic - najlepsze że Miluś wychodzi z panem i szczeka w powietrze - po 4 rano! :) mi to nie przeszkadza chociaż często mimo wszystko się budzę... Figa dzisiaj była na wycieczce na działce u dziadka- i muszę przyznać że tak rozszczekanego psa dawno nie widziałam :P zaraz wrzucę filmik :) Quote
Recommended Posts