Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest ktoś z Sośnicy chętny na wspólne spacery po lesie?Nie w celu psich zabaw ,bo moje psy raczej się z innymi nie bawią ,ale do wspolnego łażenia w celu nie zdziczenia i socjalu:)Z elementami szkolenia:eviltong:.
Pewnie odzew będzie znikomy..ale może jednak:roll:

• 4 weeks later...
Posted

Nooo boooo...jeszcze zimno było i mokro.
Nie do końca jestem "zmotoryzowana" i dojazd do Sośnicy to dla mnie problem, tym bardziej że pracę mam do 18. A może odwiedzisz Łabędy...?

• 1 month later...
Posted

Wczoraj widziałem koło schroniska jakąś nieznaną mi wolontariuszke z psiakiem w tymie ONkowego kundelka.To któraś z was?:cool3:Szła obok torów.

• 4 weeks later...
Posted

O widzę,że jest więcej osób z "moich" regionów :) Tylko,że ja niedaleko od Was mieszkam-w Knurowie,ale do schroniska w Sośnicy czasem jeździłam z koleżankami i akcje dla nich robiliśmy w szkole,więc może któraś z Was mnie widziała :P Tam przyjmują dopiero po 18 roku życia,bo miało się to zmienić podobno?

Posted

olekg89 napisał(a):
zwierzakomanka-w Gliwicach jest całkiem sporo dogomaniaków.Ale w sośnicy to chyba nikogo :angryy:bleee

A w Gliwicach jest się gdzie spotkać? Ja jadę do Gliwic tylko gdy MUSZĘ coś załatwić. Tam są jakieś tereny "zielone" w ogóle? Jeżeli ktoś zorganizowałby jakiś "zlocik" psiarzy do Gliwic to może bym się wybrała :)

• 2 weeks later...
Posted

Ooo witam Gliwiczan :)
Z Łatą na spacerki chodzimy albo w centrum wkoło parku Chopina, albo w Sośnicy - psina biega sobie czasem po łące koło Tesco lub chodzimy uliczkami na osiedlu Bema i w pobliżu :)

• 6 years later...
Posted

Witam,

od wczoraj mieszka z nami na Sośnicy BOS. Ja też przeprowadziłam się tam niedawno. Z chęcią pospacerujemy z kimś i zapoznamy się z dogomaniakami:) Nie wiemy jeszcze gdzie najlepsze będą wybiegi, gdzie spacerek bez smyczy może się udać, póki co poznajemy rejon.

Słyszałam, że w okolicach Tesco co jakiś czas są organizowane spacery dla mieszkańców okolic. Coś wiedzie może na ten temat?

Byłabym wdzięczna za informację:)

• 3 weeks later...
Posted

My akurat z Rud Wielkich nieopodal Rybnika, więc cierpimy raczej z braku psiego towarzystwa: tylko las i laaass dookoła Czy są jacyśPsiarze z okolicy, zainteresowani szkoleniowym włóczeniem się po lesie(moje psy nie słyną z chęci zawiązywania nowych przyjaźni, ale socjalizacja byłaby możliwością nowych wrażeń(i dla mnie, i dla nich))?