Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zarka...gwarantuję Ci,że autorka nie jest trollem.Niestety.

Natomiast - wydaje mi się,że posty sa autorstwa dwóch osób,ale to doprawdy szczegół.

Dobra...nie dywagujmy,trzymajmy kciuki za slicznego (skądinąd) szczeniaka z piękną mordeczką...Oby zyskał sobie przychylność pańciostwa,

oby nie zaznał bezdomności I zimnej podłogi w schronie,oby wylegiwał się na kanapie I grzał nogi panci.

W końcu to tutaj jest chyba najważniejsze....

I jeszcze jedno - nie znam się na rasach I szczegółach w wyglądzie psów,ale patrząc na fotki pomyslałam "ale słodki boksio"...Nie bezpodstawnie,

bo tatuś przekazał mu jednak swoje geny,prawda??

Posted
26 minut temu, bou napisał:

oby nie zaznał bezdomności I zimnej podłogi w schronie,oby wylegiwał się na kanapie I grzał nogi panci.

Oby. Trzymam kciuki za malucha :)

Posted

Co do szczeniat nawet tych po championach to nigdy nie wiadomo czy w miocie urodzi sie kolejny champion ,a może szczenię o cechach wykluczajacych z dalszej hodowli.Niestety to loteria genetyczna ,a z przecietnego szczeniaka może wyrosnąc przepiekny pies i odwrotnie .Myśle ,że za szybko zakupiła szczeniaka i tez nie wina tego sprzedającego ,że sprzedał co miał (pewno nawet nie kojarzył komu poprzednio i jakiego szczeniaka sprzedał ) ,a psa powinno się zawsze brać tylko z pełnym przekonaniem ,że naprawdę sie go chce na dobre i złe .

Posted
16 godzin temu, wronka napisał:

Czytam, czytam i zaczynam odnosić wrażenie, że główne miejsce na podium w kategorii "drama queen", do tej pory pewnie obsadzone przez Panią Eden, jest poważnie zagrożone. 

Zainspirowałaś mnie wronko i poszukałam sobie postów pani Eden:)

Śmiech przez łzy-gdyby nie internet człowiek by nie wiedział,że wokół tylu idiotów :)