Jump to content
Dogomania

Sochaczew - bokserka SARA - z mieszkania do schroniskowego boksu. ma dom

Recommended Posts

Posted

Właścicielka zmuszona była psine oddać. Jak to trauma dla psa, który całe swe trzyletnie życie wylegiwał sie na kanapie - nie muszę wam mówić.
Może znajdziemy jej nowy dom?

Posted

ma szansę bo jest "w rasie", ale strach pomyśleć gdzie może trafić. Przychodzą do schroniska nie tylko ludzie kochajacy psy, ale i tacy co chcą psa stróża. Boksią można zaimponować sąsiadowi.

Posted

nika28 napisał(a):
Luka1, dzwoniłam do tego Pana, ale on chce tylko bokserkę do roku, trzy lata to dla niego za dużo... :shake:

No tak,bo przeciez to juz jest baaardzo stary pies:shake:

Posted

boże, niewiele wiem. Jedynie że mieszkała w domu , że łagodna niezwykle, nic więcej. Nie moge wchodzić do schroniska - zakaz dyrekcji. To co mi powiedzą - to wszystko. Może uda mi się zdobyć telefon do byłej właścicielki - dowiem sie coś więcej.

Posted

luka1 napisał(a):
Może uda mi się zdobyć telefon do byłej właścicielki - dowiem sie coś więcej.

Spróbuj jakoś...to może jest szansa dla boksi żeby opuściła schron :-(

Posted

Rozmawiałam z byłą właścicielka suni. Pies jest wychowany przy dziecku, nigdy nie było z nią problemów, mieszkała z kotami i w stosunku do niech tez zachowywała sie prawidłowo. Nie brudzi i nie bałagani w domu, na smyczy chodziła ale trzeba jej to przypomnieć, lubi jazdę samochodem.

Posted

luka1 napisał(a):
Rozmawiałam z byłą właścicielka suni. Pies jest wychowany przy dziecku, nigdy nie było z nią problemów, mieszkała z kotami i w stosunku do niech tez zachowywała sie prawidłowo. Nie brudzi i nie bałagani w domu, na smyczy chodziła ale trzeba jej to przypomnieć, lubi jazdę samochodem.

GB...czy to wystarczające info dla tej Pani? :roll: