Jump to content
Dogomania

Sasanko- Lenka opuściła Radysy:) MA DS w Katowicach :) trzymajmy kciuki

Recommended Posts

Posted
Dnia 1.01.2017 o 15:39, elik napisał:

Atuleczku, zaraz po nowym roku chcę zorganizować bazarek, bo mój tymczasik narobił nieco tyłów w kasie i zamierzam teraz wykorzystać Twoje piękne fanty, Przestrasza mnie co prawda perspektywa robienia zdjęć, ale damy radę :)

Dziękuję za te piękności. Mam nadzieję, że uda mi się oddać zdjęciami ich urodę.

Nie masz za co dziękować, oby tylko fanty się podobały i przyniosły zysk dla psiaczków.Jak byś miała jakieś pytania odnośnie fantów to pytaj.Tylko od 12.01 do 22.01 nie będzie mnie na dogo.

Posted
6 minut temu, atulek napisał:

Nie masz za co dziękować, oby tylko fanty się podobały i przyniosły zysk dla psiaczków.Jak byś miała jakieś pytania odnośnie fantów to pytaj.Tylko od 12.01 do 22.01 nie będzie mnie na dogo.

atulku...ja też uwielbiam fanty od Ciebie:)

Posted
4 godziny temu, atulek napisał:

Jest za co i bardzo dziękuję :) 

To sobie troszku odsapniesz od problemów :)

Posted

Oj! tak Elik i to w ciepłych klimatach.Jakaś wróżka z ciebie Eluniu, bo faktycznie miniony rok przyniósł mi masę trosk. Jak to się mówi małe dzieci nie dają spać,a duże żyć.

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, atulek napisał:

Oj! tak Elik i to w ciepłych klimatach.Jakaś wróżka z ciebie Eluniu, bo faktycznie miniony rok przyniósł mi masę trosk. Jak to się mówi małe dzieci nie dają spać,a duże żyć.

Miniony rok i dla mnie był okrutny :( Pożegnałam mojego ukochanego Bingusia, który przeżył z nami 14 lat :(

Życzę Ci wypoczynku miłego i obfitego w przyjemne i oryginalne doznania :)

Posted
2 godziny temu, malagos napisał:

Święta racja z tymi dziećmi, ehhhhh...

Jak się miewa nasza Lenusia?

Witajcie

U Lenki wszystko OK:) wczoraj krotko rozmawialam z Kasia- Lenka jest calkowicie wyluzowana:)

Kasia na dniach podjedzie na chipowanie

Wczoraj mialam telefon o Lenke i mialam nic nie pisac ale napisze bo raczej nic z tego nie wyjdzie

Pani wydawala sie rozsadna, dom tez dobry tylko teren ogromny z koniami i sporym kawalkiem lasu

Dluzej z Pania rozmawialam, miala przeslac adtes na wizyte PA ale juz sie nie odezwala

Sadze ze jutro napisze nowy tekst do ogloszen i pojutrze zrobie juz nowy pakiet

Nie ma co czekac-Kasia mowi ze Lenka jest 100procent gotowa do adopcji

:)

Posted

Jaka ona jest śliczna z tą oprószoną śniegiem mordką i pełna energii :) Powinna znaleźć domek u ludzi lubiących spacery,wędrówki i zabawę z psem.Trzymam kciuki aby właśnie taki się w najbliższym czasie pojawił! :)

Posted
Dnia 4.01.2017 o 11:46, kiyoshi napisał:

Nie ma co czekac-Kasia mowi ze Lenka jest 100procent gotowa do adopcji

:)

Lenka na 200 procent jest gotowa, tylko beznadziejni ludzie nie są gotowi:(

Zdjęcia cudne:)

Posted
2 godziny temu, Mysza2 napisał:

Lenka na 200 procent jest gotowa, tylko beznadziejni ludzie nie są gotowi:(

Zdjęcia cudne:)

całe szczęście ,że beznadziejni ludzie nie są gotowi . :) My czekamy na " nadziejnych" ludzi.

A latająca Sasanka przecudna.

Posted
9 godzin temu, Sara2011 napisał:

A co to za maluszek na przedostatnim zdjęciu?

To maleństwo to jest Hanusia:) innej opcji chyba nie ma;)

Dzięki za dobre słowa o Lence. Wczoraj zrobiłam jej ze 30 nowych ogłoszeń- w tym dwa wyróżnione olx na Kraków i Katowice.

Nie wstawiam linków. Bardzo proszę o trzymanie kciuków! Lenka nie koniecznie musi mieszkać w bardzo aktwnym domu- ważniejsze dla niej będzie poczucie bezpieczeństwa, spokój w domu:) Trzymajcie kciuki w końcu- ten najlepszy domek na pewno gdzieś tam jest:)

Posted
10 godzin temu, Sara2011 napisał:

A co to za maluszek na przedostatnim zdjęciu?

To Hanusia - maluszek jest u nas miesiąc i nie było ani jednego telefonu o takie cudeńko :-(

ml1g7m.jpg 

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

. . .

Trzymajcie kciuki w końcu- ten najlepszy domek na pewno gdzieś tam jest:)

Za najlepszy domek dla Lenusi     kciuki 1.jpg

Posted
3 godziny temu, kasiainat napisał:

To Hanusia - maluszek jest u nas miesiąc i nie było ani jednego telefonu o takie cudeńko :-(

ml1g7m.jpg 

Cudna! po prostu Cudne psiaki w zimowej scenerii.

Posted

Hanusia jest przeurocza :)
Tel nie ma .... niewielu nie straszny mróz i śnieg, by z psem wyjść na spacer ...
wierzę głęboko, że za niedługo jakaś dobra dusza ją wypatrzy i pokocha :)