Mysza2 Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Miód na serce:):) Kanapowiec całą gębą, A na ostatnim zdjęciu zatrzęsienie łap Quote
Tyśka) Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Szczęściara! :) Tak się obawialiśmy o relacje między suczynkami, a one siedzą przytulone do siebie zadkami! Coś wspaniałego :) Quote
kiyoshi Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 Dziekuje za pochwaly Ja tez jestem zachwycona domem Lenki:) pan napisal dlugiego maila ale nie chce wstawiac calosci Dowiedzialam sie ze sunia bokserka Jagusia tez jest adoptowana. A piesek ktory mieszka w tesciowej Panstwa Jagodek tez juz sie z Lenusia doskonale dogadal:) Imie suni zostaje- Pan juz wczesniej mial tez boksereczke Lenke wlasnie:) Ogolnie Lenusia ma sie doskonale tylko czasem te problemy zoladkowe wracaja- doradzilam Panu karme dla alergikow i ponowne odrobaczenie ale chyba Pan zabierze Lenke do weta i tak na kontrole A poza tym Pan jest naprawde Lenka zachwycony! Sunia jest grzeczna, potrafi skrasc kazdemu serce- sasiadom oczywiscie tez:) Ale jej sie zycie trafilo- jak z bajki :) 3 Quote
kiyoshi Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 KOchani, sądze, że Lenusia nie wróci z adopcji dlatego postanowiłam już dziś zająć sie jej finansami. Po uregulowaniu czego potrzeba Lenusi zostało 175,25zł Postanowiłam, że 100zł przejdzie na konto Inki- jako, że ja jestem skarbnikiem od razu POTWIERDZAM, że pieniązki wpłynęły A 75,25 zł przekazuje dla Radysiaczka Korniczka, który nie ma zupełnie nic:( Niech mu się powiedzie tak jak Lenusi! Skarbnikiem jest mdk8- czekam na potwierdzenie jak pieniązki wpłynął:) 1 Quote
mdk8 Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 pieniądze na koncie Korniczka. Dziękuję :) 1 Quote
kiyoshi Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 38 minut temu, AgusiaP napisał: Wiadomości miód na serce ! :) dziś lub jutro będe dzwonić do Pana:) jakoś ostatnio naprawde brakuje czasu:( a za kilka dni wyrusza z Radys kolejna Radysianka pod moja opiekę...:) Quote
Tyśka) Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Iza, w ogóle nie robisz sobie urlopu od bezdomniaków, jesteś niesamowita :) Quote
kiyoshi Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 Dostałam dziś dłuugiego maila i nowe zdjęcia Lenui, która zmieniła imię na LUSIA :) 1 Quote
elik Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Dostałam dziś dłuugiego maila i nowe zdjęcia Lenui, która zmieniła imię na LUSIA :) Super zdjęcia, sunia ma wspaniały dom :) I tak ma na imię, jak i moja radysianka - Lusia :) 1 Quote
kiyoshi Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 24 minuty temu, elik napisał: Super zdjęcia, sunia ma wspaniały dom :) I tak ma na imię, jak i moja radysianka - Lusia :) właśnie ostatnio jakaś moda na to imię:) Quote
elik Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Przed chwilą, kiyoshi napisał: właśnie ostatnio jakaś moda na to imię:) Bo ładne :) Quote
Mysza2 Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Cudne zdjęcia, cudne psiaki i nowe imię też cudnie:):) 1 Quote
Sara2011 Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Ależ Lenko-Lusia jest śliczna. Superaśny domek jej się trafił. Quote
kiyoshi Posted March 11, 2017 Author Posted March 11, 2017 10 godzin temu, Sara2011 napisał: Ależ Lenko-Lusia jest śliczna. Superaśny domek jej się trafił. tak, ten domek jest rewelacyjny:) Pan tak sunie pokochał, że nawet do pracy z nią chodzi :) Są nierozłączni:) 1 Quote
kiyoshi Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 Lusia pozdrawia :) dostałam kilka nowych zdjęć i wieści- u suni wszystko super <3 2 Quote
Recommended Posts