shoo Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asiunia02 napisał(a):Shoo twój Mitsu jest super słodziakiem !!!! Mały wywijas z niego ?? Mushi ni Mitsu ,hahaahhh dziękujęmy*:D, no wywijas z niego i to nie taki mały....:diabloti:tru sejtan :D Quote
Agappe Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 no to chyba trzeba wyniki popoprawiać..:roll: [SIZE="3"]sędzia: Gabriela Ridarcikova PSY kl.szczeniąt 832 ATARI-GO TSUGI Namitori - oc.wybitnie obiecująca, lokata I kl.młodzieży 833 Aikuchi Go Sensakura - oc.doskonała, lokata IV 834 Atsude Go Sensakura - oc.doskonała, lokata III 835 Akita u Izis GENJI - oc.doskonała, lokata II 836 NORYOKU Co Ty na To - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR, Zw.Rasy kl.pośrednia 837 AKINORI Błękitny Pejzaż - oc.doskonała??, lokata II 838 ISHI WARU KORI Co Ty na To - oc.doskonała, lokata I, ????? kl.otwarta 839 KUSHI Migoto Inu - oc.doskonała??, lokata II 840 MEI JIN z Bysiówki - nieobecny 841 MUSHI Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, bez CWC!!, NDPwR SUKI kl.młodzieży 842 ADEAYAKA GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. 843 JAGNA Lubelskie Pola - oc.??, lokata II 844 YUKA Migoto Inu - nieobecna kl.pośrednia 845 Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI - oc.doskonała, lokata I, bez CWC kl.otwarta 846 CORA Wielka Fala - oc.doskonała, lokata III 847 KENITA/KAYUMI Migoto Inu - oc.bardzo dobra, lokata IV 848 SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken - oc.dobra 849 TSUNAMI Co Ty na To - oc.doskonała, lokata I, ??? 850 Akita u Izis YOKO - oc.doskonała, lokata II kl.championów 851 ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR MUSHI CWC nie dostał.. pytanie tylko czy sędzina zapomniała wpisać czy po prostu Mu nie przyznała:roll: przy lokacie 1 było postawione CWC, więc szczerze mówiąc nawet nie pomyslałam o tym, że psiaki, które wygrały swoje klasy (mając konkurencje) nie dostały CWC:oops: Cora& Noryoku czy TSUNAMI dostała CWC?? i może wiecie czy ISHI WARU dostał CWC??? Quote
pakej Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 ISHI WARU KORI Co Ty na To tak dostał CWC Akinori Błękitny Pejzaż ocena doskonała to na tyle co wiem :oops: Quote
Cora & Noryoku Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 TSUNAMI dostała CWC, ale ta sędzina zamiast CWC zaznaczyła jej w karcie NDSwR. Trzeba było wyjaśniać to u niej. Poprostu chyba zakręcone były te babeczki które pisały. Gratulacje dla wszystkich !!!!! Quote
wani Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asiunia02 napisał(a):Shoo twój Mitsu jest super słodziakiem !!!! Mały wywijas z niego ?? Mitsu = Aikuchi Go Sensakura :p Gratulacje dla wszystkich :cool3: Quote
Agappe Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 no dobra to jeszcze raz.. [SIZE="3"]sędzia: Gabriela Ridarcikova PSY kl.szczeniąt 832 ATARI-GO TSUGI Namitori - oc.wybitnie obiecująca, lokata I kl.młodzieży 833 Aikuchi Go Sensakura - oc.doskonała, lokata IV 834 Atsude Go Sensakura - oc.doskonała, lokata III 835 Akita u Izis GENJI - oc.doskonała, lokata II 836 NORYOKU Co Ty na To - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR, Zw.Rasy kl.pośrednia 837 AKINORI Błękitny Pejzaż - oc.doskonała, lokata II 838 ISHI WARU KORI Co Ty na To - oc.doskonała, lokata I, CWC kl.otwarta 839 KUSHI Migoto Inu - oc.doskonała??, lokata II 840 MEI JIN z Bysiówki - nieobecny 841 MUSHI Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, bez CWC, NDPwR SUKI kl.młodzieży 842 ADEAYAKA GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. 843 JAGNA Lubelskie Pola - oc.??, lokata II 844 YUKA Migoto Inu - nieobecna kl.pośrednia 845 Izumi Gai GUOKURAI V DOGUTTI - oc.doskonała, lokata I, bez CWC kl.otwarta 846 CORA Wielka Fala - oc.doskonała, lokata III 847 KENITA/KAYUMI Migoto Inu - oc.bardzo dobra, lokata IV 848 SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken - oc.dobra 849 TSUNAMI Co Ty na To - oc.doskonała, lokata I, CWC 850 Akita u Izis YOKO - oc.doskonała, lokata II kl.championów 851 ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR Cora & Noryoku i pakej dziekuję za informacje. szkoda.. Mushi stracił CWC :shake: Quote
shoo Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ehh :shake: pokręcone to wszystko! i teraz już*się nie dowiem co z tym Mushiowym CWC :roll: Quote
Asiunia02 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='wani']Mitsu = Aikuchi Go Sensakura Oj pomyłka, chodziło mi o MUSHI Yamamoto :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Asiunia02 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 shoo napisał(a):ehh :shake: pokręcone to wszystko! i teraz już*się nie dowiem co z tym Mushiowym CWC :roll: Szkoda, że się od razu nie zorientowałaś, bo teraz już możesz nic nie wyjaśnić. Ale z drugiej strony skoro ISHI WARU KORI dostał a Mushi z nim wygrał porównanie to logiczne jest że też powinien mieć. Warto spróbować to wyjaśnić, może trafisz na uczciwego człowieczka i Ci zaznaczy w karcie ocen i na kopii, będącej w rękach związku. Quote
shoo Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 kuurde :D ,że też ja nie jestem taka spostrzegawcza eh... :-( poprostu wzielam teke i heja ! a myslalam ze CWC sie przyznaje jak sie wygra rase :( moja wiedza jest jeszcze mala jezeli chodzi o te wszystkie certyfikaty :shake: Czyli Asiuniu radzisz,zebym się 'kopsła' do związku z teczką i coś ugadala ? powiem tacie,więc moze sie przejedziem poki sprawa swieza :roll: Tylko co ja tam powiem :placz: PANIE KWADRACIK PUSTY... :evil_lol: Quote
Agappe Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asiunia ale chyba do legionowskiego związku by się trzeba udać, a nie warszawskiego ;) Quote
lady_m Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Agappe mi rowniez bylo milo Cie poznac ;) I Anatke, ktora okazala sie byc sympatyczna sunia :loveu: Quote
Asiunia02 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 shoo napisał(a):kuurde :D ,że też ja nie jestem taka spostrzegawcza eh... :-( poprostu wzielam teke i heja ! a myslalam ze CWC sie przyznaje jak sie wygra rase :( moja wiedza jest jeszcze mala jezeli chodzi o te wszystkie certyfikaty :shake: Czyli Asiuniu radzisz,zebym się 'kopsła' do związku z teczką i coś ugadala ? powiem tacie,więc moze sie przejedziem poki sprawa swieza :roll: Tylko co ja tam powiem :placz: PANIE KWADRACIK PUSTY... :evil_lol: Nic nie ryzykujesz, a możesz dużo zyskać. Quote
Agappe Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 dziś dostałam zdjęcia od znajomego z wystawy.. około 200 zdjęć kitek.. ile chcecie?? ;) i czy z podpisami?? Quote
Agappe Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 kilka fotek jeszcze spoza ringu.. następne jak ktoś sie wypowie czy mam podpisać czy nie i jak dokładna ma być fotorelacja ;) .. mój Aniołek ;) Quote
wani Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Bardzo dokladna... i moze byc bez podpisywania ;) Quote
Agappe Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='wani']Bardzo dokladna... i moze byc bez podpisywania ;) haha sama tego chciałaś.. nastąpi zaraz zasyp zdjęciowy ;) Copyright © Maciej P. Nowak Quote
Agappe Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Copyright © Maciej P. Nowak coś photobucket wolno działa :/ Quote
Recommended Posts