agaga21 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Saint napisał(a): Poza ogromną kupą w pokoju mojej Rodzicielki....................- myślisz że mu się zdarzyło czy nie jest nauczony czystości...?to dość ważne pzy późniejszej adopcji. Quote
Saint Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Myślę, że to nie jego wina.. On często robi kupki, od wczoraj ma biegunkę - to skutek uboczny ketokonazolu - myślę, że to dlatego ;) Quote
agaga21 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 fioneczka napisał(a):cudowny :loveu: znaczy Twixik cudowny zeby se któraś ciotka albo Linka nie dopisały teorii :evil_lol: hehe, no tak bo to już było i linka nie pozwoliła wyadoptować sainta:evil_lol::diabloti:;) Quote
A-s-i-a Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Wielkie dzięki za cudowne filmiki! Ogromnie się wzruszyłam. Cudowny Twixik!:loveu::loveu::loveu: Zasługuje naprawdę na cudowny dom. Niech domek znajdzie się JUŻ!!!!! Quote
Linka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jakubku, może wrzucisz jakże uroczą foteczkę, ze wczorajszej 'cudownej' podróży do weta? :eviltong: Quote
Saint Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Zatem.. Nieliczne chwile, podczas których Twixiątko było wczoraj grzeczne w samochodzie: Przez całą resztę drogi, uparcie próbował przedostać się do przodu, w celu ulokowania swojego ciałka na kolanach Wujka Sainta, bądź prowadzącej Cioci Linki.. :angryy::mad: Quote
agaga21 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ania mówiła że łapa wygląda lepiej, chociaż na fotkach tego nie widać, za to "psychiczna" poprawa jest ponoć kolosalna!wesoły, ciekawski, przytulaśny:lol: Quote
Linka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Nie widać bo na niej leży :evil_lol: Twixiol bardzo się rozbrykał.. schronisko zabrało mu w końcu psie dzieciństwo, więc teraz trzeba wszystko nadrobić :razz: Interesuje go dosłownie wszystko.. każdy szelest i najdrobniejszy dźwięk.. Ponadto bardzo całuśny chłopak jest :evil_lol::eviltong: Quote
Saint Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Szczególnie to chłopak uszy uwielbia całować :lol: Agata - na fotkach nie widać, ale 'w dotyku' jest różnica w porównaniu z tym, co było wcześniej :) Sierść zaczyna się robić bardziej miękka i przyjemniejsza w dotyku ;) Łupież już prawie całkowicie się ulotnił - choć jeszcze trochę go jest niestety..;) Quote
agaga21 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Linka napisał(a):Nie widać bo na niej leży :evil_lol: :eviltong: chodziło mi o grzyba:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Linka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 pytanie na ile to grzyb, a na ile odleżyna.. Twix od poniedzialku znów będzie jadł tabletki, więc wszelakie grzybostany powinny poznikać całkowicie :eviltong: Quote
andzia69 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Saint napisał(a):Zatem.. Przez całą resztę drogi, uparcie próbował przedostać się do przodu, w celu ulokowania swojego ciałka na kolanach Wujka Sainta, bądź prowadzącej Cioci Linki.. :angryy::mad: niedobry z ciebie wujek, Saint:mad: Zgredek odkad jest u nas jeździ praktycznie zawsze z przodu obok kierowcy!:eviltong: ps. dzięki, ze chcesz miec teczkę obok mojej:evil_lol: tylko nie wiem czy doczekam tej teczki na dogo...bo mają ochotę dać mi banana:diabloti: Quote
Alicja Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 :evil_lol: może zapiszcie chłopaczka na kurs prawa jazdy Quote
ab-agnieszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Cudny jest. I jaki przekochany calusnik. Quote
Ra_dunia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Przepiękny :loveu: normalnie pies morderca całą szerokością swego jęzora :eviltong: zacałowałby na śmierć :loveu: Quote
Weronia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Saint'] No wspaniale :D Jak się czuje Piechol dzisiaj??? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Saint , Linka - psia metamorfoza totalna ! Rzeczywiście pies całuśny - morderca ;):loveu: miziający i liżący uszy zacałowałby Was , gdyby mógł , on Was pokochał i jest wdzięczny za pomoc :loveu::loveu: Twix chyba rzeczywiście nadrabia szczenięce figle , których nie mał , biedak... Filmiki cudne !!:multi: Jak łapka ? Quote
Saint Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Witajcie :) Twixiolek czuje się bardzo dobrze, nabiera siły, nabiera energii, na spacerach bryka i niucha wszystko co napotka na swojej drodze :evil_lol: To taki 2-letni szczeniak :loveu: Wszystko go bardzo interesuje, wszystkim jest zaciekawiony, wszystko musi obwąchać, obejrzeć - trącić nosem każdego przechodnia :evil_lol: Postaram się w najbliższym czasie o nowe zdjęcia Twixiątka :evil_lol: Pozdrawiamy Saint & Twix Quote
Linka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Saint napisał(a):Postaram się w najbliższym czasie o nowe zdjęcia Twixiątka :evil_lol: Pozdrawiamy Saint & Twix ano.. Przydałoby się :roll::shake::eviltong: Quote
Ra_dunia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A jak jego relacje z innymi zwierzętami? Wiadomo już coś? On jest na prawdę cudny :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Saint napisał(a):Witajcie :) Twixiolek czuje się bardzo dobrze, nabiera siły, nabiera energii, na spacerach bryka i niucha wszystko co napotka na swojej drodze :evil_lol: To taki 2-letni szczeniak :loveu: Wszystko go bardzo interesuje, wszystkim jest zaciekawiony, wszystko musi obwąchać, obejrzeć - trącić nosem każdego przechodnia :evil_lol: Postaram się w najbliższym czasie o nowe zdjęcia Twixiątka :evil_lol: Pozdrawiamy Saint & Twix Saint ? Czy to awans ? Gratulować ?;) Tych zielonych literek nie zauważyłam poprzednio ? :-o:razz::crazyeye: A na zdjęcia czekam , Twix jest cudny :loveu: Quote
Szamanka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No wreszcie ktoś zauważył :eviltong: Hehe..Saint, ale pamiętaj, że ja moderuję ten wątek :evil_lol: Quote
agaga21 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 no właśnie ja też dzisiaj się zastanowiłam dlaczego saint ma zielone literki i....od kiedy:oops: i co one oznaczają? saint, wytłumacz się:evil_lol: Quote
Saint Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Ano tak jakoś wyszło.. :eviltong: Pamiętam Szamanko, pamiętam :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts