Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saint napisał(a):

Poza ogromną kupą w pokoju mojej Rodzicielki....................-

myślisz że mu się zdarzyło czy nie jest nauczony czystości...?to dość ważne pzy późniejszej adopcji.

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że to nie jego wina.. On często robi kupki, od wczoraj ma biegunkę - to skutek uboczny ketokonazolu - myślę, że to dlatego ;)

Posted

fioneczka napisał(a):
cudowny :loveu:
znaczy Twixik cudowny zeby se któraś ciotka albo Linka nie dopisały teorii :evil_lol:

hehe, no tak bo to już było i linka nie pozwoliła wyadoptować sainta:evil_lol::diabloti:;)

Posted

Wielkie dzięki za cudowne filmiki!
Ogromnie się wzruszyłam.
Cudowny Twixik!:loveu::loveu::loveu:
Zasługuje naprawdę na cudowny dom.
Niech domek znajdzie się JUŻ!!!!!

Posted

Zatem..
Nieliczne chwile, podczas których Twixiątko było wczoraj grzeczne w samochodzie:

Przez całą resztę drogi, uparcie próbował przedostać się do przodu, w celu ulokowania swojego ciałka na kolanach Wujka Sainta, bądź prowadzącej Cioci Linki.. :angryy::mad:

Posted

Nie widać bo na niej leży :evil_lol:
Twixiol bardzo się rozbrykał.. schronisko zabrało mu w końcu psie dzieciństwo, więc teraz trzeba wszystko nadrobić :razz: Interesuje go dosłownie wszystko.. każdy szelest i najdrobniejszy dźwięk..
Ponadto bardzo całuśny chłopak jest :evil_lol::eviltong:

Posted

Szczególnie to chłopak uszy uwielbia całować :lol:

Agata - na fotkach nie widać, ale 'w dotyku' jest różnica w porównaniu z tym, co było wcześniej :)
Sierść zaczyna się robić bardziej miękka i przyjemniejsza w dotyku ;)
Łupież już prawie całkowicie się ulotnił - choć jeszcze trochę go jest niestety..;)

Posted

pytanie na ile to grzyb, a na ile odleżyna..
Twix od poniedzialku znów będzie jadł tabletki, więc wszelakie grzybostany powinny poznikać całkowicie :eviltong:

Posted

Saint napisał(a):
Zatem..

Przez całą resztę drogi, uparcie próbował przedostać się do przodu, w celu ulokowania swojego ciałka na kolanach Wujka Sainta, bądź prowadzącej Cioci Linki.. :angryy::mad:

niedobry z ciebie wujek, Saint:mad: Zgredek odkad jest u nas jeździ praktycznie zawsze z przodu obok kierowcy!:eviltong:

ps. dzięki, ze chcesz miec teczkę obok mojej:evil_lol: tylko nie wiem czy doczekam tej teczki na dogo...bo mają ochotę dać mi banana:diabloti:

Posted

Saint , Linka - psia metamorfoza totalna !

Rzeczywiście pies całuśny - morderca ;):loveu: miziający i liżący uszy
zacałowałby Was , gdyby mógł , on Was pokochał i jest wdzięczny za pomoc :loveu::loveu:
Twix chyba rzeczywiście nadrabia szczenięce figle , których nie mał , biedak...

Filmiki cudne !!:multi:
Jak łapka ?

Posted

Witajcie :)

Twixiolek czuje się bardzo dobrze, nabiera siły, nabiera energii, na spacerach bryka i niucha wszystko co napotka na swojej drodze :evil_lol:
To taki 2-letni szczeniak :loveu: Wszystko go bardzo interesuje, wszystkim jest zaciekawiony, wszystko musi obwąchać, obejrzeć - trącić nosem każdego przechodnia :evil_lol:

Postaram się w najbliższym czasie o nowe zdjęcia Twixiątka :evil_lol:

Pozdrawiamy
Saint & Twix

Posted

Saint napisał(a):

Pozdrawiamy
Saint & Twix

ano.. Przydałoby się :roll::shake::eviltong:

Posted

Saint napisał(a):
Witajcie :)

Twixiolek czuje się bardzo dobrze, nabiera siły, nabiera energii, na spacerach bryka i niucha wszystko co napotka na swojej drodze :evil_lol:
To taki 2-letni szczeniak :loveu: Wszystko go bardzo interesuje, wszystkim jest zaciekawiony, wszystko musi obwąchać, obejrzeć - trącić nosem każdego przechodnia :evil_lol:

Pozdrawiamy
Saint & Twix

Saint ?
Czy to awans ? Gratulować ?;)
Tych zielonych literek nie zauważyłam poprzednio ? :-o:razz::crazyeye:

A na zdjęcia czekam , Twix jest cudny :loveu: