aga_krzys Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 fioneczka napisał(a):hmmmm ... dobrze gadasz Aniu ;) ha, ha, ha, obawiam się,że wtedy nie poznalibyśmy mieszkania wcale. jest oczywiście opcja koleżanki dla naszego Twixa, ale to dopiero w przyszłym roku, jak będziemy już na włościach;) Quote
fioneczka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 aga_krzys napisał(a):ha, ha, ha, obawiam się,że wtedy nie poznalibyśmy mieszkania wcale. jest oczywiście opcja koleżanki dla naszego Twixa, ale to dopiero w przyszłym roku, jak będziemy już na włościach;) eeeee to jak w planie wyprowadzka to co się tak o mieszkanie martwicie :eviltong: Aga a może to sposób żeby przyspieszyć prace w nowym domu ;) Quote
ania z poznania Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Linka napisał(a):koleżanka koleżanką.. dobrym pomysłem jest, aczkolwiek.. pokusiłabym się o zapytanie czym aktualnie karmicie Twixiaka? Może była jakaś zmiana diety na bardziej energetyczną i teraz go mówiąc kolokwialnie 'rozsadza' ? Pamiętam jak Cioteczka Ania zakupiła mu 3kg acany sport, gdy jeszcze był u Kuby.. bidok po pierwszej dawce siedział i szczekał namiętnie w kojcu do upadłego starając się za wszelką cene z niego wyjść.. :roll: PAMIĘTAM :lol::evil_lol:! Quote
agnieszka32 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 O kurczę, a to Twixior - Demolka :shake::mad: U mnie było podobnie - psiaki nigdy nic nie zniszczyły pod naszą nieobecność, aż po kilku miesiącach, po powrocie z pracy zastałam 6 legowisk porozrywanych na strzępy, nie licząc kilku par butów i konewki :evil_lol: Do tej pory nie wiem, co im do głowy strzeliło :roll: Zobaczymy, jak będzie jutro, czy Twix zadowoli się wielką kością, czy jednak skusi się na przymierzanie ubranek :diabloti: Quote
aga_krzys Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Linka napisał(a):koleżanka koleżanką.. dobrym pomysłem jest, aczkolwiek.. pokusiłabym się o zapytanie czym aktualnie karmicie Twixiaka? Może była jakaś zmiana diety na bardziej energetyczną i teraz go mówiąc kolokwialnie 'rozsadza' ? Pamiętam jak Cioteczka Ania zakupiła mu 3kg acany sport, gdy jeszcze był u Kuby.. bidok po pierwszej dawce siedział i szczekał namiętnie w kojcu do upadłego starając się za wszelką cene z niego wyjść.. :roll: nie, nie , to nie to, nie było zmiany. ale faktycznie energia go rozpiera; już nawet od dluzszego czasu wcześniej wstajemy (o 6 rano, a to jeszcze środek nocy przecież:cool3:), zeby go wybiegać i nic. Latem szybciej się męczył przez upały, no i łapa częściej doskwierała i przez to nie był taki "żywotny":lol:. teraz widać, żę odzyskuje zdrowie , pewność siebie, i ma coraz wiecej chęci i siły do zabawy. zastanawiamy się nad szelkami z ciężarkami? co o tym sądzicie? Quote
andzia69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ania z poznania napisał(a):Ja mam lepszy pomysł.... może koleżanka rozerwała by nudzącego się Twixia...?:razz: dobrze prawisz!:lol: Aga - koleżanka jest jak najbardziej najlepszym wyjściem:eviltong: Quote
aga_krzys Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 agaga21 napisał(a):no ja właśnie już to wcześniej mówiłam! nawet jest kandydatka bliska sercu aga_krzys :cool3::cool3::cool3: tak, tak , jest :loveu: Quote
agaga21 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 aga_krzys napisał(a):tak, tak , jest :loveu: to nie czekajcie aż ktoś wam ją sprzątnie sprzed nosa! Quote
agnieszka32 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Tak tak, wtedy nigdy nie będzie wiadomo, kto zdemolował mieszkanie, bo jedno na drugie będzie zganiać, a na żadnego nie będzie można nakrzyczeć, bo przecież winowajcy na 100% nie sposób ustalić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: ;) Quote
aga_krzys Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 agnieszka32 napisał(a):Tak tak, wtedy nigdy nie będzie wiadomo, kto zdemolował mieszkanie, bo jedno na drugie będzie zganiać, a na żadnego nie będzie można nakrzyczeć, bo przecież winowajcy na 100% nie sposób ustalić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: ;) ...tak, tak, właśnie o to nam chodzi:diabloti: Quote
ania z poznania Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 agnieszka32 napisał(a):Tak tak, wtedy nigdy nie będzie wiadomo, kto zdemolował mieszkanie, bo jedno na drugie będzie zganiać, a na żadnego nie będzie można nakrzyczeć, bo przecież winowajcy na 100% nie sposób ustalić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: ;) aga krzys, to jest porada prawna, w dodatku całkiem gratis :diabloti:! Quote
aga_krzys Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ...no więc wczoraj pełne zaskoczenie...miłe oczywiście:p, nic zupełnie nic nie zniszczone, łobuziak nic nie zniszczył. kość lekko obgryziona, nawet zostało na dzisiaj i pewnie jeszcze na kilka dni. nawet on nie dał rady oskubać jej w jeden dzień. mam nadzieję, że już tak zostanie i wszystko wróci do normy. Quote
aga_krzys Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ...no to znowu nie ja, ziemia się wysypała, tak po prostu... ...jak reprezentacja nie potrafi grać, to nie będą już mieli teraz czym... Quote
Saint Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Ciociu - oczywiście! :evil_lol: Aż mi się na wspomnienia zabrało, jak to ta psia piękność była jeszcze u mnie.. Jak próbowała przeprowadzać desant na przednie fotele w samochodzie.. Albo jak się wytarzał w czymś bardzo śmierdzącym tuż przed wizytą u weta :evil_lol: Ahh.. Dobrze widzieć go, takiego uśmiechniętego! ;) Quote
fioneczka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pilnie potrzebna osoba na wizytę przed adopcyjną w Kaliszu .... prosimy o pomoc. Jest osoba chetna do adopcji astko podobnej suni z Bolesławieckiej przechowalni - obecnie na DT w Poznaniu. Quote
fioneczka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 no i pies morderca :loveu: zezarł dinozaura i teraz kosteczki wylizuje :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ten to ma życie :loveu: Nawet podusię w człowieka-pająka pod główkę ma podkładaną :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: http://images45.fotosik.pl/222/931f5e7efeb6d48cmed.jpg pojadł i teraz odpoczywa :loveu:[/FONT] Quote
aga_krzys Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='agaga21']a jak zdrówko? jak sie łapeczka czuje?[/QUOTE] na zdrówko nie narzekamy, łapka w porządku, cały czas na niech chodzi, biega, nie widać aby utykał. jak wstaje po drzemce, to widać, że coś jest nie tak, ale po chwili, jak się rozprostuje i rozchodzi to wszystko ok. Quote
Recommended Posts