Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
hmmmm ... dobrze gadasz Aniu ;)

ha, ha, ha, obawiam się,że wtedy nie poznalibyśmy mieszkania wcale. jest oczywiście opcja koleżanki dla naszego Twixa, ale to dopiero w przyszłym roku, jak będziemy już na włościach;)

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga_krzys napisał(a):
ha, ha, ha, obawiam się,że wtedy nie poznalibyśmy mieszkania wcale. jest oczywiście opcja koleżanki dla naszego Twixa, ale to dopiero w przyszłym roku, jak będziemy już na włościach;)

eeeee to jak w planie wyprowadzka to co się tak o mieszkanie martwicie :eviltong:
Aga a może to sposób żeby przyspieszyć prace w nowym domu ;)

Posted

Linka napisał(a):
koleżanka koleżanką.. dobrym pomysłem jest, aczkolwiek.. pokusiłabym się o zapytanie czym aktualnie karmicie Twixiaka? Może była jakaś zmiana diety na bardziej energetyczną i teraz go mówiąc kolokwialnie 'rozsadza' ?
Pamiętam jak Cioteczka Ania zakupiła mu 3kg acany sport, gdy jeszcze był u Kuby.. bidok po pierwszej dawce siedział i szczekał namiętnie w kojcu do upadłego starając się za wszelką cene z niego wyjść.. :roll:

PAMIĘTAM :lol::evil_lol:!

Posted

O kurczę, a to Twixior - Demolka :shake::mad:

U mnie było podobnie - psiaki nigdy nic nie zniszczyły pod naszą nieobecność, aż po kilku miesiącach, po powrocie z pracy zastałam 6 legowisk porozrywanych na strzępy, nie licząc kilku par butów i konewki :evil_lol:
Do tej pory nie wiem, co im do głowy strzeliło :roll:

Zobaczymy, jak będzie jutro, czy Twix zadowoli się wielką kością, czy jednak skusi się na przymierzanie ubranek :diabloti:

Posted

Linka napisał(a):
koleżanka koleżanką.. dobrym pomysłem jest, aczkolwiek.. pokusiłabym się o zapytanie czym aktualnie karmicie Twixiaka? Może była jakaś zmiana diety na bardziej energetyczną i teraz go mówiąc kolokwialnie 'rozsadza' ?
Pamiętam jak Cioteczka Ania zakupiła mu 3kg acany sport, gdy jeszcze był u Kuby.. bidok po pierwszej dawce siedział i szczekał namiętnie w kojcu do upadłego starając się za wszelką cene z niego wyjść.. :roll:

nie, nie , to nie to, nie było zmiany. ale faktycznie energia go rozpiera; już nawet od dluzszego czasu wcześniej wstajemy (o 6 rano, a to jeszcze środek nocy przecież:cool3:), zeby go wybiegać i nic. Latem szybciej się męczył przez upały, no i łapa częściej doskwierała i przez to nie był taki "żywotny":lol:. teraz widać, żę odzyskuje zdrowie , pewność siebie, i ma coraz wiecej chęci i siły do zabawy. zastanawiamy się nad szelkami z ciężarkami? co o tym sądzicie?

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ja mam lepszy pomysł.... może koleżanka rozerwała by nudzącego się Twixia...?:razz:

dobrze prawisz!:lol:

Aga - koleżanka jest jak najbardziej najlepszym wyjściem:eviltong:

Posted

Tak tak, wtedy nigdy nie będzie wiadomo, kto zdemolował mieszkanie, bo jedno na drugie będzie zganiać, a na żadnego nie będzie można nakrzyczeć, bo przecież winowajcy na 100% nie sposób ustalić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Tak tak, wtedy nigdy nie będzie wiadomo, kto zdemolował mieszkanie, bo jedno na drugie będzie zganiać, a na żadnego nie będzie można nakrzyczeć, bo przecież winowajcy na 100% nie sposób ustalić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: ;)

...tak, tak, właśnie o to nam chodzi:diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

aga krzys, to jest porada prawna, w dodatku całkiem gratis :diabloti:!

Posted

...no więc wczoraj pełne zaskoczenie...miłe oczywiście:p, nic zupełnie nic nie zniszczone, łobuziak nic nie zniszczył. kość lekko obgryziona, nawet zostało na dzisiaj i pewnie jeszcze na kilka dni. nawet on nie dał rady oskubać jej w jeden dzień. mam nadzieję, że już tak zostanie i wszystko wróci do normy.

Posted

Ciociu - oczywiście! :evil_lol:
Aż mi się na wspomnienia zabrało, jak to ta psia piękność była jeszcze u mnie..
Jak próbowała przeprowadzać desant na przednie fotele w samochodzie..
Albo jak się wytarzał w czymś bardzo śmierdzącym tuż przed wizytą u weta :evil_lol:
Ahh..
Dobrze widzieć go, takiego uśmiechniętego! ;)

Posted

Pilnie potrzebna osoba na wizytę przed adopcyjną w Kaliszu .... prosimy o pomoc.
Jest osoba chetna do adopcji astko podobnej suni z Bolesławieckiej przechowalni - obecnie na DT w Poznaniu.

Posted

[quote name='agaga21']a jak zdrówko? jak sie łapeczka czuje?[/QUOTE]

na zdrówko nie narzekamy, łapka w porządku, cały czas na niech chodzi, biega, nie widać aby utykał. jak wstaje po drzemce, to widać, że coś jest nie tak, ale po chwili, jak się rozprostuje i rozchodzi to wszystko ok.