ania z poznania Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No, to mamy kolejnego nie w 100% faceta :evil_lol:! Quote
agnieszka32 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ania z poznania napisał(a):No, to mamy kolejnego nie w 100% faceta :evil_lol:! Oj, takich to ja znam wielu, i to nie tylko na dogo :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 agnieszka32 napisał(a):Oj, takich to ja znam wielu, i to nie tylko na dogo :evil_lol: :roflt: :roflt: Quote
aga_krzys Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 nocka spoko, kolnierz założyliśmy mu wczoraj. dzisiaj już po porannym spacerku. z łapką wszystko ok, dzielnie stawia 4 łapy , nie kuśtyka.cały czas jest smutny widać, że go boli. nie chce panikować, ale martwi mnie opuchlizna worka. czy to normalne?. wygląda tak, jakby miał tam znowu jajeczka:-o. Quote
agnieszka32 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 aga_krzys napisał(a):nocka spoko, kolnierz założyliśmy mu wczoraj. dzisiaj już po porannym spacerku. z łapką wszystko ok, dzielnie stawia 4 łapy , nie kuśtyka.cały czas jest smutny widać, że go boli. nie chce panikować, ale martwi mnie opuchlizna worka. czy to normalne?. wygląda tak, jakby miał tam znowu jajeczka:-o. Tak, to jest normalne ;). Ja się nawet mojemu Fiodorkowi przyglądałam, czy na pewno mu coś wycięli :evil_lol: Będzie go jakiś czas bolało, będzie miał dość długo spuchnnięte, ale dobrze gdyby dostał środki przeciwbólowe, aby się nie męczył. Jeśli macie blisko do weta, podjedźcie z nim na zastrzyk, żeby nie cierpiał (no chyba że dostał długo działający lek przeciwbólowy). Przez kilka dni Twix będzie apatyczny, nie będzie miał apetytu, to normalne - skutki narkozy i środków użytych przy zabiegu. Szybko to minie ;) Quote
aga_krzys Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 dzieki za poradę. ibuprom podziałał:lol:. juz merda ogonkiem. apetycik mu wrócił. nawet chętnie zjadł mięsko. śmiesznie wygląda w kołnierzyku, ale nie protesuje zbyt wiele. dzielnie znosi swój nowy stan:razz:. Quote
LILUtosi Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 aga_krzys napisał(a):dzieki za poradę. ibuprom podziałał:lol:. juz merda ogonkiem. apetycik mu wrócił. nawet chętnie zjadł mięsko. śmiesznie wygląda w kołnierzyku, ale nie protesuje zbyt wiele. dzielnie znosi swój nowy stan:razz:. UWAGA! Nie wszystkie przeciwbolowe dla ludzi są dobre dla zwierząt. Proszę nie podawać na własną rękę, tylko po konsultacji z wetem. Quote
agaga21 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 LILUtosi napisał(a):UWAGA! Nie wszystkie przeciwbolowe dla ludzi są dobre dla zwierząt. Proszę nie podawać na własną rękę, tylko po konsultacji z wetem. mi właśnie wet powiedział by ibuprom podać. na własną rękę bym nie podała:shake:, wiem, że niektóre leki mogą psa zabić. Quote
aga_krzys Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 spoko, spoko, wszystko zostało skonsultowane z wetem. twixio pełen luz, już pełen wigoru, jak gdyby nigdy nic. bryka, aż miło. zero problemów. 21 lub 22 jedziemy na zdjęcie szwów. Quote
aga_krzys Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ...no i po kołnierzyku:mad:. Twix rano dostał ataku ADHD:evil_lol: i śliczniutki dodatek nie wytrzymał tej próby. 1:0 dla Twixa. zastanawiałem się, czy nie posklejać tego jakoś, ale okazało się, że dla "nosiciela" nie jest to dobry pomysł. poza tym piesol nie jest zainteresowany specjalnie wylizywaniem tej wybrakowanej części ciała;). jutro jedziemy na zdjęcie szwów. Quote
Alicja Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 :evil_lol:widocznie stwierdził ze nie chce wygladać jak abażur z ikea :diabloti: Quote
Linka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 grunt że stracił już zainteresowanie szwami ;) ale.. wiecie co jest fajniejsze od asta w domu? dwa asty :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1169/astka-ze-swarzedza-pilnie-szuka-domu-144710/#post12824799 po jednym na każde dziecko :evil_lol: Quote
aga_krzys Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ... a propos. właśnie chcielismy się do czegoś przyznać. latem przyszłego roku bedziemy juz mieszkali we własnym domku z ogrodem i cała rodzinka jest zgodna w tym temacie; Twix będzie miał koleżankę. na razie musimy się jeszcze wstrzymać, ale na pewno w przyszłym roku jakaś asteczka znajdzie u nas dom. Quote
aga_krzys Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ...o co kaman? właściwy pies we właściwym bagażniku :lol: Quote
ania z poznania Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Wspaniały jest! Widać nie martwi się utratą klejnotów :diabloti::evil_lol:! Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 :loveu::loveu::loveu: http://images39.fotosik.pl/180/9c694d93c77c193bmed.jpg Quote
aga_krzys Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Upt6gi2fF_Y Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 :loveu: jaki goopecek ...spacerek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:truchtem Widać oszczędza łapeczkę . Quote
agaga21 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 piękny! tak mu się sierść błyszczy, że wygląda jakby był granatowy:evil_lol: cudny, cudny, cudny!:loveu: Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Wspaniały pies :loveu: PIĘKNY :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts