Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Jaki piękny Twixiol :loveu::loveu::loveu:
Nie do uwierzenia jak się zmienił - piękna błyszcząca sierść, brak wystających żeberek, cudo nie pies :loveu:

A jak jego biedna łapinka?

Posted

nie da sie ukryć,że łapka jest słabsza, jak stoi to nie raz trzyma ją w powietrzu, ale chodzi i biega juz na 4 łapkach. Nie ma z tym wcale problemu.
postaram się zamieścić jakiś filmik, żeby było widać jak bryka.

Posted

Ależ on jest piękny :loveu: Cudowny :loveu:, a sierść jak mu się świeci :crazyeye:
A jaki jest szczęśliwy :multi:
Jak biega, to faktycznie nie widać, żeby ta łapka mu ból sprawiała.:cool1:

Posted

W czwartek nie damy rady, ale chętnie zobaczylibyśmy Twixa jak będziecie jechać na jakąś kontrole, czy inne zdjęcie szwów.. ;) Stęskniliśmy się za chłopakiem troszke :-(

Posted

a dzisiaj znów d...blada. twix wstał na 3 łapach. wczoraj wszystko ok, a dzisiaj zonk. lewa łapka na sacerze w górze. sam nie wiem, czy to zmiana pogody, czy coś innego. bo to jest tak,że miesiąc jest super, nie kuleje wcale i zaczyna brykać na spacerach bez opamietania, biega, skacze. zapomina o słabszej łapce i się za mocno forsuje. później znowu kuleje tydzień-dwa i z każdym dniem mniej i mniej, aż w końcu wcale. znów zapomina i znów się forsuje i tak w kółko. ale co,mam zabronić mu biegać po łąkach i polach, nie mogę wtedy jest taki szczęśliwy. dzisiaj pogadam z wetem jeszcze raz.

Posted

...i już po jajeczkach. twix po narkozie tak mi się rozespał w bagażniku, że z pół godziny go przekonywałem , żeby wyszedł. ale i tak skończyło się na tym,że pan go musiał wyjąć i zanieść do domu. teraz śpi bidulek. pewnie do rana będzie dochodził do siebie. jutro założę mu kołnierzyk i mam nadzieję, że nie będzie żadnych niespodzianek.

Posted

aga_krzys napisał(a):
...i już po jajeczkach. .

:laola::drink1:

dojdzie do siebie bidulek. mam nadzieję że z łapeczką też będzie lepiej.
"my" ;)ostatnio też przechodziliśmy kastrację i powiem ci, że chociaż mój piesek dostał lek p.bólowy działający 5 dni to 3 dnia moszna mu trochę spuchła i trochę go bolało. ratowaliśmy się tabletką ibupromu-jak wet przykazał. (to tak na wszelki wypadek-w razie czego)