Linka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Cioteczki rozumiem intencje wszelakie, ale mamy dopiero poniedziałek.. pies jeszcze nigdzie nie pojechał :eviltong: Wracając nieco do Twixa aga_krzys - mówiliście wczoraj o kagańcu.. jeśli wolno byłoby mi coś polecić i takowy nie został już zakupiony oczywiście, to myślę, że na pewno warto przejrzeć ofertę sklepu gappay Mają kagańce duże i przede wszystkim lekkie ;) Mój bokser w takim chodzi i mimo dziwnych uśmiechów ludzi przechodzących obok, osobiście bardzo sobie go chwalę;) w końcu najważniejsze żeby pies odczuwał jak najmniejszy dyskomfort sytuacji.. gappay.pl Quote
aga_krzys Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 na razie nie kupiliśmy kagańca, będziemy kupowali go "na wymiar-z przymiarką". sprawdzę ofertę sklepu, dzieki za namiary. jak już Twix będzie na miejscu pomierzymy go tu i tam, i albo kupimy w naszym lokalnym sklepie, albo zamówimy w necie. Quote
Saint Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Cioteczki ja niestety odpadam jeśli chodzi o kolejnego pieska na DT :-( Przynajmniej na jakiś czas :-( Siostra zaczyna maturę, w związku z czym będzie miała coraz mniej czasu na to, żeby mi pomóc - a sam nie dam rady w takiej codziennej opiece - wszystko rozbija się o brak czasu :-( Jednak.. Jeśli to coś pomoże i jeśli dzięki temu Całus miałby szansę na szybsze znalezienie domu - jeśli trafi do Poznania, bądź w okolice Poznania - oferuję pomoc w postaci szkolenia z PT - oczywiście za darmo. ----- Twixio dziś ma chyba gorszy dzionek.. łapka jest w górze, a w sumie dawno już jej tak nie trzymał.. więc mam nadzieję, że to tylko chwilowe zawahanie formy ;) Zaraz wrzucę filmik z Twixikowej zabawy jego ulubioną zabawką - czyli gąbką :loveu: Quote
agaga21 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 całuska jednak donvitow i greven wysyłają do bogatyni.dogadali się z panem markiem, zbierają deklaracje więc pewnie z twojej pomocy całusek nie skorzysta ;) kurcze mam nadzieję że twixiorek tylko nadwyrężył łapinkę.w czwartek wizyta u bartka, tak? Quote
Saint Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Tak, wizytę mamy zaplanowaną na czwartek ;) Filmik: YouTube - Twix vs. gąbka Plus bonusowe dwie fotki z dzisiaj: 1. ćwiczymy "zostań" ;) 2. Twixio coś tam wypatrzył zapewne :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 To karma będzie już niepotrzebna , gąbka okazała się dla Twixika taka pyszna ;):evil_lol:;):evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ciesze sie ogromnie ze Twixsiol idzie do domku. Quote
agnieszka32 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Mądry kochany śliczny chłopak :loveu: I jaki już odkarmiony :cool3::evil_lol: Quote
Weronia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło :) Quote
Linka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 a tutaj coś od cioteczki :evil_lol: YouTube - balonikowy Twixio Quote
aga_krzys Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 zaiste, piekny. jeszcze tylko 2 dni i już bedzie u nas. :multi: Quote
rufusowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 widze ze jest w super formie :) śliczny :loveu: Quote
fioneczka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Twixik jest cudowny :loveu: a Wy niesamowici :buzi: Quote
Saint Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Cioteczki! :loveu: Twix właśnie pojechał do nowego domku :loveu: Ale wstyd jest.. Saint chciał pokazać co Twixio umie i z "pokazu posłuszeństwa" wyszedł pokaz łakomstwa :lol: Twixio wolał smaczki od nowych właścicieli.. :lol: :oops: Teraz czekamy na wieści z nowego domku :multi: Pozdrawiamy Linka i Saint Quote
fioneczka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 POWODZENIA Twixiątko :loveu: w NOWIUŚKIM ŻYCIU :multi: Linka ... Saint DZIĘKUJĘ :buzi: Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Podziwiam jak pieknie potraficie z psiakami pracować A Twixiowi:loveu: ....najlepsiejszego w nowym Domku Quote
Linka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Linka ... Saint DZIĘKUJĘ :buzi: za co? Dla Was nie zrobiliśmy przecież nic, a i nie tylko my przyczyniliśmy się do Twixowego szczęścia.. Największym podziękowaniem dla nas będzie widok uśmiechniętej twixowej mordki na zdjęciach z nowego domu, które mam nadzieje pojawią się niebawem:razz: Jeśli chodzi o podziękowania to ja osobiście chciałabym podziękować cioteczce Ani, bez której wetowego wsparcia nie byłoby tak różowo. Bardzo nam pomogłaś ;) Spacer z Twixiakiem nie wypalił - ale oczywiście w chwili wolnej nadal zapraszamy ;) Zawsze możemy przejść się gdzieś ze spanielowym klusinkiem i bokserowym dudomirem.. Quote
fioneczka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Linka napisał(a):za co? Dla Was nie zrobiliśmy przecież nic, a i nie tylko my przyczyniliśmy się do Twixowego szczęścia.. no niby dla nas nic ... jednak ja bardziej w jego imieniu ... za serce i opiekę Quote
Recommended Posts