Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki rozumiem intencje wszelakie, ale mamy dopiero poniedziałek.. pies jeszcze nigdzie nie pojechał :eviltong:

Wracając nieco do Twixa aga_krzys - mówiliście wczoraj o kagańcu.. jeśli wolno byłoby mi coś polecić i takowy nie został już zakupiony oczywiście, to myślę, że na pewno warto przejrzeć ofertę sklepu gappay
Mają kagańce duże i przede wszystkim lekkie ;) Mój bokser w takim chodzi i mimo dziwnych uśmiechów ludzi przechodzących obok, osobiście bardzo sobie go chwalę;) w końcu najważniejsze żeby pies odczuwał jak najmniejszy dyskomfort sytuacji..

gappay.pl

Posted

na razie nie kupiliśmy kagańca, będziemy kupowali go "na wymiar-z przymiarką". sprawdzę ofertę sklepu, dzieki za namiary. jak już Twix będzie na miejscu pomierzymy go tu i tam, i albo kupimy w naszym lokalnym sklepie, albo zamówimy w necie.

Posted

Cioteczki ja niestety odpadam jeśli chodzi o kolejnego pieska na DT :-(
Przynajmniej na jakiś czas :-(
Siostra zaczyna maturę, w związku z czym będzie miała coraz mniej czasu na to, żeby mi pomóc - a sam nie dam rady w takiej codziennej opiece - wszystko rozbija się o brak czasu :-(
Jednak..
Jeśli to coś pomoże i jeśli dzięki temu Całus miałby szansę na szybsze znalezienie domu - jeśli trafi do Poznania, bądź w okolice Poznania - oferuję pomoc w postaci szkolenia z PT - oczywiście za darmo.

-----

Twixio dziś ma chyba gorszy dzionek.. łapka jest w górze, a w sumie dawno już jej tak nie trzymał.. więc mam nadzieję, że to tylko chwilowe zawahanie formy ;)

Zaraz wrzucę filmik z Twixikowej zabawy jego ulubioną zabawką - czyli gąbką :loveu:

Posted

całuska jednak donvitow i greven wysyłają do bogatyni.dogadali się z panem markiem, zbierają deklaracje więc pewnie z twojej pomocy całusek nie skorzysta ;)

kurcze mam nadzieję że twixiorek tylko nadwyrężył łapinkę.w czwartek wizyta u bartka, tak?

Posted

Cioteczki! :loveu:

Twix właśnie pojechał do nowego domku :loveu:
Ale wstyd jest.. Saint chciał pokazać co Twixio umie i z "pokazu posłuszeństwa" wyszedł pokaz łakomstwa :lol:
Twixio wolał smaczki od nowych właścicieli.. :lol:
:oops:

Teraz czekamy na wieści z nowego domku :multi:

Pozdrawiamy
Linka i Saint

Posted

Linka ... Saint DZIĘKUJĘ :buzi:

za co? Dla Was nie zrobiliśmy przecież nic, a i nie tylko my przyczyniliśmy się do Twixowego szczęścia..
Największym podziękowaniem dla nas będzie widok uśmiechniętej twixowej mordki na zdjęciach z nowego domu, które mam nadzieje pojawią się niebawem:razz:

Jeśli chodzi o podziękowania to ja osobiście chciałabym podziękować cioteczce Ani, bez której wetowego wsparcia nie byłoby tak różowo. Bardzo nam pomogłaś ;) Spacer z Twixiakiem nie wypalił - ale oczywiście w chwili wolnej nadal zapraszamy ;) Zawsze możemy przejść się gdzieś ze spanielowym klusinkiem i bokserowym dudomirem..

Posted

Linka napisał(a):
za co? Dla Was nie zrobiliśmy przecież nic, a i nie tylko my przyczyniliśmy się do Twixowego szczęścia..

no niby dla nas nic ... jednak ja bardziej w jego imieniu ... za serce i opiekę