Szamanka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Linka']Przechlapane to będę miała ja, w momencie gdy Saint już w ogóle nawet na chwile nie odejdzie od dogomanii...... :-( Sorry... moja wina :p Dziewczyny, nie offujcie topiku Twixa ;) Quote
ab-agnieszka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Saint gratulacje. Ale chyba zdajesz sobie sprawe ze teraz to masz przechlapane:eviltong: Juz nie tylko do Szamanki bedziemy pisac z problemami na watkach:evil_lol: Quote
Linka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Przechlapane to będę miała ja, w momencie gdy Saint już w ogóle nawet na chwile nie odejdzie od dogomanii...... :-( Quote
ab-agnieszka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Linka']Przechlapane to będę miała ja, w momencie gdy Saint już w ogóle nawet na chwile nie odejdzie od dogomanii...... :-( Oj biedna Ty nasza. :-( Quote
Saint Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Twixiątko tabletki przyjmuje i chyba jest lepiej.. To znaczy łupież zniknął i co najważniejsze.. póki co biegunki nie widać :evil_lol: Quote
Linka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Szamanka']Sorry... moja wina :p Dziewczyny, nie offujcie topiku Twixa ;) odezwała się moderatorka :evil_lol::eviltong: w takim układzie co do Twixa.. nieśmiało chciałam zapytać jak reaguje na tabletki, które dostaje ponownie od poniedziałku? Quote
doddy Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Saint, Twix miał robione jakieś badania by zdiagnozować z czego wynika rozwolnienie? Quote
Saint Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Twixowa biegunka była efektem ubocznym działania ketokonazolu ;) Quote
Saint Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ścigajcie Ciotkę Linkę o zdjęcia Twix'a z dzisiejszego spaceru po WPN-ie :razz: Quote
Linka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 No tak.. naszczuj na mnie jeszcze dogomaniaków.. :mad: proszę bardzo ;) Twixiol szczęśliwy i wymęczony.. Quote
agaga21 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Linka napisał(a):a nie usłysze jutro czegoś w rodzaju, że "ośmieszam" Cię na dogo? :eviltong::evil_lol: linka dawaj te foty, pośmiejemy się!:diabloti::diabloti:;) Quote
Linka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 a nie usłysze jutro czegoś w rodzaju, że "ośmieszam" Cię na dogo? :eviltong::evil_lol: Quote
Saint Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Znaczy się powinienem je najpierw autoryzować? :evil_lol: Quote
Linka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Saint']Znaczy się powinienem je najpierw autoryzować? :evil_lol: tego nie wiem.. Ty już zawsze wymyślisz jakąś stosowną głupotkę na swój temat :stupid: Quote
agaga21 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 świetne zdjęcia! nie śmiałam się ale się uśmiechałam patrząc na nie (choć wcale nie jest mi teraz do śmiechu). widać że twixio dostaje od was tyle miłości ile potrzebuje, że wynagradzacie mu te miesiące w schronisku:loveu: Quote
Saint Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Kochane Twixiątko :loveu: Choć energia go roznosi i zaczyna psocić :mad: Quote
Linka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Saint napisał(a):Kochane Twixiątko :loveu: Choć energia go roznosi i zaczyna psocić :mad: Po części to od tej acany na pewno.. może faktycznie mógłbyś zacząć ją mieszać? :roll: Quote
fioneczka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 cudowne zdjęcie ... a podobno nie można sfocić uczuć ... tu widać ze można a tu biedne Twixiątko krzyczy "ratunku!!! puść mnie człowieku bo mnie udusisz" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Saint Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Twixiątko na dzisiejszym spacerku miało małą sesję zdjęciową - póki co jednak nie bardzo mam czas na wrzucanie wszystkiego - ale przed tym, żeby wam pokazać to zdjęcie nie mogłem się powstrzymać :lol: MORDERCA !! :lol::lol::loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KILLLER ZALIZYWACZ NADCIĄGA super zdjecie ... i czy mi sie wydaje czy jemu się spod laczków kurzy :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Boska fota :loveu::loveu::loveu: Biegnie zeby dac Ci buziaka? Quote
Recommended Posts