Lidan Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Cekinka13*']Widziałam dziś owczarnika... Jest super DT w Halinowie dla niego! (300 zł miesięcznie) Potrzebny jest trasport... Halinów-Halinów... :lol: Ok. 5 km. Poszłabym na piechotę, ale on nie chce ruszyć się, kiedy zakładam mu obrożę i smycz... :shake: No to weź ze sobą kilogram kiełbasy i ruszaj na dlugi spacerek :evil_lol: Może się okazać, że do samochodu też nie wejdzie. Nie masz kolegi, sąsiada, kogoś z rodziny, kto pomoże w transporcie psa? Szkoda, że mieszkamy tak daleko bo mogłabym pomóc. Niedawno w jakiejś gazecie widziałam ogłoszenie, że w Krakowie jest już specjalna taksówka dla psa. Koszt przejazdu to 30 zł
MyrkurDagur Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Myślę, że ta kiełbasa jako wabik na ONka, to dobry pomysł !
kaja555 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 kurcze, każdy dzień dłużej to niebezpieczeństwo że go ktoś potrąci a DIF ci nie pomoże go podwieżć? (wiem że pewnie zagoniona, wybacz DIfuś:roll:)
agat21 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 sorki - jeszcze nie zrobiłam wpłaty - szał w pracy i w domu :oops: a jaka w końcu decyzja w sprawie miejsca dla psiaka - hotelik czy DT w Halinowie?
Cekinka13* Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Psiak znalazł domek :multi: W Dł. Szlecheckiej, czyli tam, gdzie koczował! Naprawdę bardzo, bardzo dobry domek :cool3: Do tych, co deklarowali wpłaty do hotel... Możecie wstrzymać się z oddaniem tych pieniędzy na innego psiaka jakiś tydzień, dwa? Bo mam zgłoszenie o kolejnym bezdomniaku z Halinowa, który będzie potrzebował DT... :shake:
Lidan Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Super :multi: Cieszę się bardzo, że psiak jest już bezpieczny.
magenka1 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Jak ja się cieszę i to bardzo bardzo :) Może to pytanie nie na miejscu a zobaczymy zdjęcie szczęśliwego ONKA:diabloti: Jeśli chodzi o moją cześć ja się zgadzam z Tobą Cekinko niech idzie na następnego biedaka
MyrkurDagur Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Cekinka13*']Psiak znalazł domek :multi: W Dł. Szlecheckiej, czyli tam, gdzie koczował! Naprawdę bardzo, bardzo dobry domek :cool3: :sweetCyb: :happy1: :sweetCyb:Wspaniała wiadomość i takiego rozwiązania zupełnie się nie spodziewałam :crazyeye: Cekinko - można liczyć na więcej informacji w sprawie nowego domku ONka ??? I faktycznie może zdjęcia jakieś ??? :lol: Czekamy tu wszyscy niecierpliwie :multi:
stokrotka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 :sweetCyb: :cunao: :sweetCyb: :drink1: :painting: :hand:
Doda_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Super :multi::multi::multi: No to ONku powodzenia w nowym domku !!!!!!!!
Talia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 No to mam nadzieje, że w tym domku będzie szczęśliwy do końca jego dni. :loveu: Właśnie jak się ma kolejna bidka?
Cekinka13* Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/kolbniel-ok-minska-maz-bezdomna-suka-onka-pilnie-transport-do-hoteliku-134622/#post12051579 Co prawda nie z Halinowa, ale z ok. Mińska Maz., też owczarek! Czy zgodzicie się dać deklarowane pieniądze z tego wątku na niego??? Kto już je wpłacił na moje konto? Wpiszcie się na wątku!
Recommended Posts