Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cekinka13*']Widziałam dziś owczarnika...
Jest super DT w Halinowie dla niego! (300 zł miesięcznie) Potrzebny jest trasport... Halinów-Halinów... :lol: Ok. 5 km. Poszłabym na piechotę, ale on nie chce ruszyć się, kiedy zakładam mu obrożę i smycz... :shake:
No to weź ze sobą kilogram kiełbasy i ruszaj na dlugi spacerek :evil_lol: Może się okazać, że do samochodu też nie wejdzie.
Nie masz kolegi, sąsiada, kogoś z rodziny, kto pomoże w transporcie psa? Szkoda, że mieszkamy tak daleko bo mogłabym pomóc.
Niedawno w jakiejś gazecie widziałam ogłoszenie, że w Krakowie jest już specjalna taksówka dla psa. Koszt przejazdu to 30 zł

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze, każdy dzień dłużej to niebezpieczeństwo że go ktoś potrąci

a DIF ci nie pomoże go podwieżć? (wiem że pewnie zagoniona, wybacz DIfuś:roll:)

Posted

sorki - jeszcze nie zrobiłam wpłaty - szał w pracy i w domu :oops:
a jaka w końcu decyzja w sprawie miejsca dla psiaka - hotelik czy DT w Halinowie?

Posted

Psiak znalazł domek :multi: W Dł. Szlecheckiej, czyli tam, gdzie koczował! Naprawdę bardzo, bardzo dobry domek :cool3:

Do tych, co deklarowali wpłaty do hotel... Możecie wstrzymać się z oddaniem tych pieniędzy na innego psiaka jakiś tydzień, dwa? Bo mam zgłoszenie o kolejnym bezdomniaku z Halinowa, który będzie potrzebował DT... :shake:

Posted

Jak ja się cieszę i to bardzo bardzo :)
Może to pytanie nie na miejscu a zobaczymy zdjęcie szczęśliwego ONKA:diabloti:
Jeśli chodzi o moją cześć ja się zgadzam z Tobą Cekinko niech idzie na następnego biedaka

Posted

[quote name='Cekinka13*']

Psiak znalazł domek :multi: W Dł. Szlecheckiej, czyli tam, gdzie koczował! Naprawdę bardzo, bardzo dobry domek :cool3:

:sweetCyb: :happy1: :sweetCyb:Wspaniała wiadomość i takiego rozwiązania zupełnie się nie spodziewałam :crazyeye:

Cekinko - można liczyć na więcej informacji w sprawie nowego domku ONka ??? I faktycznie może zdjęcia jakieś ??? :lol:

Czekamy tu wszyscy niecierpliwie :multi:

Posted

No to mam nadzieje, że w tym domku będzie szczęśliwy do końca jego dni. :loveu:
Właśnie jak się ma kolejna bidka?

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...