Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to może chociaż będzie miał więcej szczęścia niż rozumu... Jak rottwailerka, która mieszka niedaleko mnie, przy ruchliwej ulicy i od kilku lat prawie codziennie można ją zobaczyć przechadzącą samodzielnie przez ulicę, ale tym się jakoś nikt nie przejmuje...Nawet nikt nie grzmi, że rottwailer to śmierć (jak sąsiad mojej mamy), nie obawia się o swoje dziecko ani psa :niewiem: A wszystko to tuż obok siedziby straży miejskiej...To prawdziwy cud, że nic jej do tej pory nie rozjechało...

Posted

Jak tylko będę mogła, to również prześlę jakiś grosz... :-(

Może należałoby do kogoś napisać w sprawie jakiegoś DT lub hoteliku... Wiem, że tu już każdy ma pełno psiaków, ale może jest jeszcze jakieś wolne miejsce u kogoś... :-(

Może coś / ktoś wpadnie mi do głowy... :-(

Posted

Cekinka, jesteś w kontakcie z DIF? Jej "znajda" dopiero co pojechał do DT u zuluguli, ma tam być kilka dni - może potem wzieła by go na kilka dni?

Posted

Dziękuję!!!

Pieniążki wpłać proszę na:

Patrycja Włodarczyk

05-074 Hipolitów
ul. Polanki 14

19102011270000140201531193

W tytule proszę wpisać "Na ONka".

Posted

No to już by było na pierwszy miesiąc hoteliku, a w między czasie może uda się znaleźć dt lub ds. Sądząc po pysiu nie jedną walkę już stoczył :cool3:

Posted

Mtf zalesie, czyli 300 zł jednorazowo, tak?

Jayo może wziąć psiaka do kojca! 10 zł za dobę, czyli 300 zł miesięcznie! Zaraz mi napisze, gdzie to jest...

A psiaka dziś nie było! :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...