Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

10 maja 2009 roku na warszawskich fortach Bema (wjazd od ulice Powązkowskiej) o godzinie 12 odbędzie się X Zlot Buldogów Francuskich.

Serdecznie zapraszamy wszystkich właścicieli Buldogów z psami, a także miłośników rasy.
Więcej informacji na stronie: www.zlotbuldogow.u2.pl

W związku z tym, ze dopiero zaczynam organizowac ta imprezę, czasu jest jeszcze bardzo duzo proszę Was o pomoc, wskazówki i opinie. Tylko dzięki temu bedziemy mogli poprawić to co było złe. Pamiętajcie, ze wszelkie zmiany, nowe pomysły wpłyną korzystnie na przebieg imprezy, w której Wy bierzecie udział.

Dlatego zapraszam Was na nowopowstałe forum zlotowe. Nie ma byc to żadna konkurencja dla tej strony. Po prostu informacja o imprezie zamieszczona jest na wszystkich forach internetować i na każdym pojawiaja sie pomysły i jest dyskusja.
Aby wszystko uporządkować chciałabym przenieść ją w jedno miejsce, w którym każdy jest mile widziany i każdy moze zabrać glos.
http://zlotbf****************/
Jeszcze raz zapraszam!!

Edit: Ponieważ nie mozna podawać linków do innych for zapraszam Was albo na strone zlotowa, na której jest link albo do mojego profilu.

• 2 months later...
Posted

Już po zlocie. Mieliśmy szczęście do pogody. O 12 swieciło słońce, o 15 gdy wsiedlismy do samochodu lunął deszcz.
Uczestnicy mysle, ze też dopisali. Ile ich było nikt nie wie, ale wydajke mi się, ze troche więcej niż ostatnio.
dziękuje wszystkim za przybycie.
Dziękuje Viris za pyszne mufinki - naprawde byłam pozytywnie zaskoczona. Z resztą uratowałaś mi zycie, bo z tych nerwów zapomniałam w domu sniadania zjeść.
Dziękuje też adopcjom Buldożków. Przyznam, że to było dla mnie najwieksze zaskoczenie. PŚwietnie przygotowane, miła atmosfera.
Muszę się też pochwalic bardzo milym upominkiem, który dostałam

Bardzo za niego dziękuje
I czekam na Wasze zdjęcia

Posted

Wszystko.

Zlot był super, bardzo się cieszę że udało mi się dojechać.

Tylko przez pomyłkę jakąś zabrałam ze zlotu nie swojego psa.
Kto ma moją Klarę???
Ten pies którego zabrałam był zmęczony jak na Klarę przystało.. a w domu po przyjeździe szajba i zabawa na całego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nigdy nie bylem na takim zlocie, prosze napiszcie jak to wyglada. czy na poludniu polski, a dokladniej w okolicach woj. opolskiego tez sa organizowane zloty buldozkow?? chetnie bym sie wybral ;)

Posted

ja tez bardzo chetnie bym zabrala Dive na taki zlot, wkoncu poznalaby jakis kolegow i pobawila sie z innymi pieskami...kiedys spotkala duzego samca buldozka i raczej nie byla przyjaznie nastawiona moze dlatego ze byla bardzo mala... jak narazie ma minimalny kontakt z jorkiem kolezanki i wilczurkiem...zakochala sie tez w bokserze sasiada ale nie ma z nim kontaktu....ogolem nie ma kontakow z innymi pieskami, bo w okolicy nie ma ich zbyt duzo a powinno bo przeciez to wies....kazdy trzyma psa na swoim ogrodzonym terenie wiec marzymy o takim zlocie....
mozemy kudel sie umowic na wspaolny spacerek jak bede w sierpniu w Polsce- bardzo chetnie przyjade do Nysy :) a jakbys sie dowiedzial o jakims zlocie kolo nas to daj znac

Posted

Zapraszamy na zlot do W-wy, dla ludzi przybyłych z daleka są niespodzianki i nagrody. U nas zloty od lat organizuje Anutka. Początkowo na zlot przychodziło kilka osób, teraz impreza rozrosła się na wielką skalę.
Naprawdę fajna impreza , zachęcam do organizacji tego rodzaju imprez
w innych regionach kraju.
Pozdrawiam
Anka

• 3 years later...
Guest wika23032002
Posted

[FONT=comic sans ms]Ja i mój Bandziorek z chęcią byśmy poszli[/FONT] [FONT=comic sans ms]tylko że w Kępnie i w Wrocławiu chyba nie ma w okolicach od Kępna do Wrocławia ktoś wie?[/FONT] O-O