Lulka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dostalysmy informacje o nastepnym psie w potrzebie sunia ma malo czasu, bo tylko do 15 marca!!! Potem pan juz jej nie chce i czeka ja schronisko w Jozefowie :placz: w tej chwili zyje na łancuchu i rodzi, wlasnie co odchowala stadko ogromnych szczeniakow, ktorym pan obcial ogonki scyzorykiem :-( 3 sprzedal na targu, 2 udalo sie uratowac... ale dla matki nie mamy pomyslu, nie ma juz poprostu kasy na tyle hoteli :shake: a tak bardzo bym chciala zeby nie poszla na starcenie ... Quote
Lulka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 podnosze....... moze ma ktos jakis pomysl jak uchronic ja przed schroniskiem i dalszym rozmnazaniem??? Quote
Lulka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 jak ja mam jej pomoc? :placz::placz::placz: Quote
Lulka Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 jestem w stanie jedynie zapewnic karme jak ktos da jej schronienie Quote
rotek_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 boli...wszyscy psiarze mają pozapychane tymczasy:shake: chciałabym jakoś pomóc ....chyba narazie nic nie wymyślę Quote
Lulka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 :-(:-(:-(:-(:-( bede musiala sie chyba z tym pogodzic ze nie da sie pomoc wszystkim .... Quote
Lulka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 zal suki to jedno, a dwa ze znow bedzie pewnie rodzic i zwiekszac populacje bezdomnych psow :shake: Quote
Recommended Posts