Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, Poduczyłam mojego ERNIEGO Frisbee :multi:, Chciała bym się zapisać do jakiegoś klubu ! Ale u nas w mieście niestety nie ma:shake::placz:(:angryy::mad::shake:!I teraz pytania! Czy mogę jakoś temu zaradzić??A czy w zawodach mogą brać udział tylko psy z rodowodem ??
(mam bez:-()

PS. Jestem z Radomia :D

Posted

Jak zaradzić? Stworzyć go ;p W Radomiu / w okolicy jest trochę "sportowych" Dogomaniaków, może ktoś byłby chętny...

Kluby w Polsce powstają właśnie tak ;) Kilka osób chce razem porzucać i to wystarczy :) Klub to organizacja nieoficjalna, nikt u nas tego nie kontroluje, nie nadzoruje, nie tworzy jakoś odgórnie ;)

A co do zawodów, można. Disc Busters!

Posted

O, witam kogoś frizbującego z Radomia :multi: My też sobie rekreacyjnie rzucamy, więc czemu by się kiedyś nie spotkać. Gucia, z tego co wiem też się trochę w to bawi z psami, mieszka w Białobrzegach ;)

Posted

Olusiu: A z skąd jesteś? z jakiego Osiedla....?? Ja zamłynie/koza góra...!Zwołuj tu innych dogomaników z Radomia :loveu:( ja tez zwołam)I STWÓRZMY KLUB!! Ale nie wiem czy będzie Ci mój wiek odpowiadał (13)Ale jestem SPOKO(haha (żarcik))Mam sporo starszych koleżanek!! :( :diabloti: TO WSZYSCY Z RADOMIA PISZCIE!! Mój GG 920677 :p:pMOŻECIE PISAĆ ! Ja zazwyczaj jestem niewidoczna! Zapraszam!A na forum będziemy spotkania organizować ok??:multi::multi::multi::multi::multi::multi:Ale mam zjare ze ERNI wreszcie kogoś pozna!! I będzie mógł razem połapać DYSK!!:multi::multi:

Posted

Czasem dobrze pracować w grupie, jednak nic nie zmieni faktu, że dogfrisbee, to sport w którym najlepiej się prezentują różnej maści indywidualiści i oryginały. Nawet tylko mądrze korzystając z tego co znajdziesz w necie możesz się wiele nauczyć i zainspirować. Oczywiście, jeśli znajdziesz "sobie podobnych", będzie na pewno łatwiej. Bardzo dużo możesz nauczyć się startując w zawodach, zawsze można kogoś poprosić o radę, ludzie chętnie dzielą się wiedzą i umiejętnościami.
Co do rodowodu, no cóż, żadna ze znanych mi, liczących się organizacji dogfrisbee, nie faworyzje zwierząt rodowodowych. Każdy pies jest mile widziany i może sięgać po najwyższe laury.

klematyzja napisał(a):
Hej, Poduczyłam mojego ERNIEGO Frisbee :multi:, Chciała bym się zapisać do jakiegoś klubu ! Ale u nas w mieście niestety nie ma:shake::placz:(:angryy::mad::shake:!I teraz pytania! Czy mogę jakoś temu zaradzić??A czy w zawodach mogą brać udział tylko psy z rodowodem ??
(mam bez:-()

PS. Jestem z Radomia :D

Posted

Dokładnie tak jak mówi Darek, trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i spotykać się z innymi frizbiarzami (? :D) A może jak będzie dużo chętnych to semi byśmy zorganizowali? :p
Jestem z Michałowa, a lat mam 14 ;)

Posted

O to sie dobrze składa ! :p:pA może najpierw to byśmy poćwiczyli a semi to na lato !!To Napiszcie do mnie na gg 920677 A skype nick: klematyzja To się zmówimy ... Zrobimy konferencje! U ustalimy Pewne zasady klubu!! Albo na skype!! To jak? A możne poszukajmy ludzi na forum z Radomia!! PS. mam ciocie na Michałowie!!Plissss...:loveu::loveu::loveu:
na gg czy skype( wybierajcie co lepsze) wszyscy chętni do stworzenia klubu??!! ok??:multi::multi::multi::multi:

PS. Napisałam już na priv do kilku osób z Radomia Aby tu zajrzały!! Miejmy nadzieje, ze przemówią!!:mad::mad:

Posted

Ale mając 2/3 osoby jeszcze raczej nie zrobisz kubu. To chyba nie jest takie łatwe na jakie wygląda ;) Po pierwsze trzeba znaleźć chętnych, po drugie teren, mhm... kto się tego podejmie? Na razie ćwiczcie, na wiosnę się bardziej pomyśli, bo ten śnieg nie zachęca do zabawy we frisbee :angryy:

Posted

Masz gg??:razz::razz: Napisz teraz do mnie teraz!! Nr 920677! Bo mam pomysł!! Właśnie że my we 2 stworzymy i zaprojektujemy ogłoszenia, plakaty i będziemy wieszać... i ludzie będą dochodzc....:cool3::cool3::cool3::cool3: I mam 2 miejsca na myśli!I mam jeszcze 1 plan napisz !!:multi::multi::multi:I z forum sie jeszcze będzie zwabiac ludzi!!:multi::multi:

PS. Czemu nie chcesz do mnie napisać na gg?:-(

• 1 month later...
Posted

Ale po co zaraz klub?:cool3: Ja wychodzę z założenia, że żeby zakładać klub, to trzeba już samemu coś umieć ;) Dlatego lepszą formą będą chyba spotkania, na których po prostu możemy się razem pouczyć rzucać, podpowiadać co robimy dobrze, co można poprawić itd ;)

Tu filmik z ostatniego spotkania z Olą i Dianą ;)

Dostałam propozycje od ZK, żeby spróbować coś zakombinować z pokazami frisbee na majowej wystawie, także można to wykorzystać ;)

BTW - mogłabyś trochę "ogarnąć" swoje posty? Ciężko się je czyta... ;)

Posted

Haha, Guć- miałam ochotę to samo napisać, ale mnie uprzedziłaś :D

Jak my doszlifujemy na tip-top nasze frizbowanie to pokaz- czemu nie? Myślę, że Wy też byłybyście chętne? :p