Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2-3.05.2009 Chorzów Pola Marsowe w Wojewódzkim Parku Kultury i Wypoczynku I kwalifikacja DCDC 2009, sędzia główna Maria Halicka
Starters
Young Dogs
Freestyle Division (Open)
Super Pro Toss & Fetch

Ja od siebie informuję iż jestem w posiadaniu zamówionego 2os pokoju z pt/sob ; sob/nd/; nd/pn z łazienką w zestawie pokojowym a nawet taki luksus jak śniadanie ;)
Podobno niedaleko pól marsowych ;)
Wybieram się sam, więc szukam chętnej osoby na doczepkę za dobę cena wynosi 120zł dzielone na 2, więcej info na PW.
http://www.zajazdbatory.pl/dojazd.php
Pozdrawiam

• 1 month later...
  • Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było świetnie :loveu:
Doskonale się bawiłam kibicując zawodnikom podczas obu dni zawodów.
I wróciłam do domu ze złapanym frisbee :multi:

Mam nadzieję, że będzie powtórka w Chorzowie za rok.

Posted

"pierwsze koty za płoty" :lol:
czyli pierwsze tegoroczne kwalifikacje przechodzą do historii ;)
baby górą można powiedzieć :diabloti:

dziś taki deser z wisienką - finałowe, grupowe ;)

miło było spłonąć w słońcu oglądając wyczyny na murawie ;)

Posted

No to najbardziej pracowita (jak dotąd) majówka za nami. Jestem niesamowicie szczęśliwa i dumna z Libry, mniej więcej tak samo jak zaskoczona wynikami Startersów. Zawsze uważałam, że nie nadaję się na zawody, bo jestem straszną panikarą i zawsze wszystkie plany pokrzyżuje mi ogromny stres i trema przed występem. Tak było i w tym wypadku, obydwa Freestyle poszły mi zupełnie nie tak jak planowałam, a jednak się udało (choć ciągle w to nie wierzę). Wolę nie myśleć co się będzie działo przed Openami :P Pomijam fakt, że czeka nas teraz baaaardzo dużo pracy.

Gratulacje dla wszystkich! Szczególnie ogromne dla Tosi z Locą – byłyście świetne! Bardzo fajny Freestyle (ta precyzja!), prawdę mówiąc, nie wierzyłam, że damy Wam radę ;) (0,65pkt to praktycznie żadna różnica).

Magda i Sky – fantastyczne diablisko ze Skya! Temperament idealny do frisbee :)

Na temat Openów można by się zachwycać w nieskończoność, Czołówka zrobiła na mnie piorunujące wrażenie, jest od kogo się uczyć i kogo podziwiać. Czesi, z Lucką na czele, jak zwykle pokazali, że z nimi nie ma żartów :)

Organizacja perfekcyjna, w sumie można się było tego spodziewać :) No i jak na takie spotkania przystało, poznałam masę fantastycznych ludzi – to chyba najcenniejsze. Dziękuję wszystkim za wspaniały weekend. Chciałam też podziękować Darkowi za przekazywaną wiedzę oraz motywację, bez których na pewno nie byłoby nas w Chorzowie.

Od-Nowa, czemu nie startowaliście?

Posted

Od-Nowa, czemu nie startowaliście?
dla nas to dużo, dużo za wcześnie + to co piszesz:
Zawsze uważałam, że nie nadaję się na zawody, bo jestem straszną panikarą i zawsze wszystkie plany pokrzyżuje mi ogromny stres i trema przed występem.
dla mnie już jedna osoba patrzące to tłum nie do przejścia :roll: co do wykonywania jakichkolwiek układów - nie jesteśmy totalnie przygotowane, mamy tylko wybraną muzyke na razie... + nawracające strachy suczydła... + brak umiejętności rzutowych. będziemy "mistrzami podwórka" jak na razie ;)
trzymaliśmy mocno kciuki za startujących, no i ktoś musiał zdjecia robić ;)

no a teraz bohaterowie minionego weekendu:
kategoria starters (jak pomylę imiona proszę mówić!)

Marketa i Enny