Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blue_Lagoon mała jest kochana jak śpi,a w ogóle to straszna rozrabiaka :evil_lol: Ania,co do zjedzenia to nie radzę,ona ma teraz za dużo kudłów :cool3: a wystawy no cóż,wkrótce,ale kiedy to nie wiem,bo mnie teraz choroba dopadła :shake:

Posted

Pencia napisał(a):
Ania,co do zjedzenia to nie radzę,ona ma teraz za dużo kudłów :cool3: a wystawy no cóż,wkrótce,ale kiedy to nie wiem,bo mnie teraz choroba dopadła :shake:

Do jedzenia kudłów jestem przyzwyczajona :evil_lol:.
Kuruj się bo kolejny wyjazd coraz bliżej a Jacek nie wybaczy nam takiego spotkania :lol:.

Posted

Pencia napisał(a):
Blue_Lagoon mała jest kochana jak śpi,a w ogóle to straszna rozrabiaka :evil_lol: Ania,co do zjedzenia to nie radzę,ona ma teraz za dużo kudłów :cool3: a wystawy no cóż,wkrótce,ale kiedy to nie wiem,bo mnie teraz choroba dopadła :shake:

Pencia takiej cudnej, małej rozrabiace to można wszystko wybaczyć. :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Pusio III BIS wystawy,zdjęcie z ubiegłego roku,a za kilka dni jedziemy z Pusiem gdzie jest ciepło i słonecznie to będą nowe fotki :cool3: cierpliwości,bo pogoda u nas nie sprzyja robieniu fotek

Posted

Aniu jedziemy na urlop ;) tam gdzie więcej słońca,bo mam dosyc deszczu.Po powrocie dam fotki i więcej informacji.Teraz to Kraków zalewa deszcz,a mnie to już zupełnie nie pasuje takie lato:mad:

• 3 weeks later...
Posted

Właśnie wróciliśmy z wakacji na których nasz Pusiol pokazał się na kilku wystawach.Do championtów,które już posiada dopisujemy jeszcze CH.KLUBU BUŁGARII,CH.BAŁKANÓW,CH.BUŁGARII,GRAND CHAMPION BUŁGARII,CH.MACEDONII,CH.MONTENEGRO .Kochany maluszek :loveu::loveu::loveu:

Posted

Blue_Lagoon i Błyskotka dzięki za gratki,super spisał się maluch na wystawie MONTENEGRO załapał się nawet na BOG III:lol: Wielkie dziękuję Ani i Krzysztofowi za wszystko,pozdrawiam:lol:

Posted

Gratulacje dla Pusia.Super ze tak dużo udało mu się zdobyć.To teraz jakie kraje będziecie podbijać?
Załuję,że nie pojechałam z Wami bo widoki piękne:>

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
Czy to zamek Puśka jest na pierwszym zdjęciu ?

;)zobacz jaki Pusio dumny i uśmiechnięty,ale do tej pory to mu zameczek morze zabrało:lol:

szukamy muszelek

widok z naszego domku

a morze ciepłe oj ciepłe