.::Blue_Lagoon::. Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Rozbrajający ten śpioch. :evil_lol: No i do tego ten śliczny uśmieszek na ostatnim zdjęciu. :loveu: Można się od razu zakochać. Quote
J.G Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Śliczna maskota:loveu: Kiedy rozpoczyna karierę wystawową? Quote
Pencia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Blue_Lagoon mała jest kochana jak śpi,a w ogóle to straszna rozrabiaka :evil_lol: Ania,co do zjedzenia to nie radzę,ona ma teraz za dużo kudłów :cool3: a wystawy no cóż,wkrótce,ale kiedy to nie wiem,bo mnie teraz choroba dopadła :shake: Quote
Błyskotka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Pencia napisał(a):Ania,co do zjedzenia to nie radzę,ona ma teraz za dużo kudłów :cool3: a wystawy no cóż,wkrótce,ale kiedy to nie wiem,bo mnie teraz choroba dopadła :shake: Do jedzenia kudłów jestem przyzwyczajona :evil_lol:. Kuruj się bo kolejny wyjazd coraz bliżej a Jacek nie wybaczy nam takiego spotkania :lol:. Quote
J.G Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Beatko dużo zdrówka życzę i do zobaczenia niebawem.;) Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Pencia napisał(a):Blue_Lagoon mała jest kochana jak śpi,a w ogóle to straszna rozrabiaka :evil_lol: Ania,co do zjedzenia to nie radzę,ona ma teraz za dużo kudłów :cool3: a wystawy no cóż,wkrótce,ale kiedy to nie wiem,bo mnie teraz choroba dopadła :shake: Pencia takiej cudnej, małej rozrabiace to można wszystko wybaczyć. :evil_lol: Quote
J.G Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Beatko założyłaś galerię PUSIA a nowych fotek nie było bardzo dawno jeszcze trochę i zapomnę jak on wygląda.:loveu: Quote
Pencia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pusio 7.wrzesień.2008 Przemyśl-zwycięzca grupy V Quote
Pencia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pusio III BIS wystawy,zdjęcie z ubiegłego roku,a za kilka dni jedziemy z Pusiem gdzie jest ciepło i słonecznie to będą nowe fotki :cool3: cierpliwości,bo pogoda u nas nie sprzyja robieniu fotek Quote
J.G Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Fotki bardzo pierwsza klasa:loveu: a jaki śliczny niezwykły pucharek,no to czekamy na fotki z ciepłego kraju:multi: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Na każdym zdjęciu puchatek jest taki uśmiechnięty. :loveu: Quote
Pencia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Aniu jedziemy na urlop ;) tam gdzie więcej słońca,bo mam dosyc deszczu.Po powrocie dam fotki i więcej informacji.Teraz to Kraków zalewa deszcz,a mnie to już zupełnie nie pasuje takie lato:mad: Quote
Pencia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Właśnie wróciliśmy z wakacji na których nasz Pusiol pokazał się na kilku wystawach.Do championtów,które już posiada dopisujemy jeszcze CH.KLUBU BUŁGARII,CH.BAŁKANÓW,CH.BUŁGARII,GRAND CHAMPION BUŁGARII,CH.MACEDONII,CH.MONTENEGRO .Kochany maluszek :loveu::loveu::loveu: Quote
Błyskotka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ogromne Gratulacje !!!! A jakie super widoki :loveu::loveu::loveu:. Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Spisał się na medal. :loveu::loveu: Krajobrazy super. :cool3: Quote
Pencia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Blue_Lagoon i Błyskotka dzięki za gratki,super spisał się maluch na wystawie MONTENEGRO załapał się nawet na BOG III:lol: Wielkie dziękuję Ani i Krzysztofowi za wszystko,pozdrawiam:lol: Quote
pentu Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Gratulacje dla Pusia.Super ze tak dużo udało mu się zdobyć.To teraz jakie kraje będziecie podbijać? Załuję,że nie pojechałam z Wami bo widoki piękne:> Quote
filonek_bezogonek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Czy to zamek Puśka jest na pierwszym zdjęciu ? Quote
Pencia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 filonek_bezogonek napisał(a):Czy to zamek Puśka jest na pierwszym zdjęciu ? ;)zobacz jaki Pusio dumny i uśmiechnięty,ale do tej pory to mu zameczek morze zabrało:lol: szukamy muszelek widok z naszego domku a morze ciepłe oj ciepłe Quote
Recommended Posts