Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To miło, że wszystko jest na dobrej drodze :D . Więc bardziej chodzi tu o edukację właściciela pod kątem posiadania szpica. Jeszcze nie wszystko stracone i jak pomożecie Marcinowi to rozwiejecie nad losem Sowy "czarne chmury".

Życzę powodzenia (obeszło się bez zbrojnego komando Leszka :wink: )

Posted
.... (obeszło się bez zbrojnego komando Leszka :wink: )

o mamusiu :o co tu sie wyrabia ... :wink: ... a ja glupi pochloniety przeroznymi akcjami :D w ogole nie wiedzialem, ze ktos w mojej okolicy futrzaka na zatracenie prowadzi :evilbat: ... no ale moze to i dobrze, ze nie wiedzialem :P bo to i czlowiek zyje :D i ja mam jednego psa mniej :wink:

a swoja droga Miriam wyslijze jakiego sesemesa jak bedziecie latac z tym zaprzegiem po okolicy to jak bede akurat w chatce to zrobimy wieksza akcje :D - w koncu od nas przez wielka puszcze to rzut beretem do Andrychowa (no chyba ze przelecz zasypie :roll: ) ...

Posted

Też w pierwszym momencie myślałam, że uszczęśliwię nas - chciał, nie chciał (raczej chciał) - trzecim pisakiem. Na szczęście okazało się to niekonieczne.

:) Latamy z psiakami codziennie po nocy - nie wcześniej niż koło 20.30. Chyba, że jest niedziela czy święto jakoweś. Niestety nie mamy jeszcze do czego - poza nami samymi - psiaków podpinać. Bezśniegowo sprawdza się rower, teraz zaczynają się biegówki i sanki dziewczynek. Trzeba będzie założyć skarbonkę i odkładać na jakieś sanie czy inny powóz :)

Jak tylko będziesz miał czas i ochotę - daj znać i wpadaj. Czekamy na Pańskiej.

Ps. Może ktoś jeszcze ma ochotę? :)