LuDżaX Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Oto YOGGI, jest młodziutkim, pięknym mixem podhalana? Jest naprawdę prześliczny, zdjęcia niestey tego nie oddają... niestety jego sierść jest w okropnym stanie :( same kołtuny... jak widać na zdjęciach. piesiek przebywa w Schronisku w Dąbrówce pod Wejherowem! i tam czeka na swój dom. Yoggi jest wielkim przytulaskiem o wielkim sercu. Na widok człowieka skacze, cieszy się... w oczach ma mnóstwo ufności. Na spacerkach grzeczny, pewny siebie, opanowany i szczęśliwy. Uwielbia biegać za piłką. Mam nadzieję, że Yoggi szybko znajdzie dom, w którym zazna wiele ciepła i miłości, gdzie będzie miał "swojego człowieka", który go pogłaszcze, przytuli. Jestem pewna że będzie zarówno przyjacielem rodziny jak i stróżem domu. A oto on: kontakt: telefon do wolontariuszki Agaty: 511-096-432 i maila agatkia@tlen.pl Quote
agatkia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ja zajrzałam i podnoszę :) to naprawdę świetny pies :) taki misiek :) - i charakter bombowy :) Quote
LuDżaX Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 agatkia napisał(a):taki misiek :) - i charakter bombowy :) w 100% prawda :) Quote
LuDżaX Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Redpit napisał(a):Taki piękny góral i cisza :-( ... i dalej cisza ;( Quote
Redpit Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 :shake: Taki misiulek bez domku :help1: dla :Dog_run: Quote
LuDżaX Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='Redpit']Wrzuta.pl - YOGGI Plakacik dla Yoggi-ego supper :) już drukuję Quote
LuDżaX Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 LuDżaX napisał(a):w górę !!!:help1: i jeszcze raz! :placz: Quote
szuwar Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Jaki on fajny! Wygląda na delikatniejszego od typowego podhalana. Super psiak. Quote
Redpit Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Miśku Yoggi - brykaj na górę po domek na wiosnę ;) Quote
Redpit Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Yoggi czyżby to o Tobie :crazyeye: :-( http://www.dogomania.pl/forum/f97/szukam-owczarka-podhalanskiego-138817/ mc_mother: "...Chciałam zabrać psa ze schronu w Wejherowie, ale nie przeżył kastracji:-(..." :placz: Quote
Recommended Posts