ssssst Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Imię: PippyPłeć: suka (wysterylizowana)Rasa: yorkshire terrier (w typie rasy)Wiek: 6 latData urodzenia: 10 kwietnia 2010 r. Maść: czarna podpalana Wzrost: +/- 21cmWaga: 3,8kg Quote
ssssst Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 Przez ostatnie miesiące byłam raczej osobą cichą, nie udzielającą się w psim światku, ale chciałabym ogłosić wszech i wobec, że... powracamy z wielki BUM ;) zapraszam na bloga, którego mam w planach nie zaniedbać i w miarę regularnie aktualizować. Skleiłam też ostatnio krótki filmik z naszych poczynań - zapraszam do oglądania i subskrybowania nowego kanału, jak od nowa, to od nowa. Quote
ssssst Posted September 16, 2016 Author Posted September 16, 2016 Na blogu nowy post, zapraszam :-) I jedno zdjęcie. Sprzed trzech miesięcy, ale jest. Muszę się porządnie w końcu wziąć za obrabianie, bo mam w tym ogromne zaległości. Quote
Marmag Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Hej, fajnie widziec terrierka w typie yorka, sama mam yorka i go szkole od pierwszych dni w domu, a ma dopiero 3,5 miesiaca Trzymam kciuki za Wasze osiagniecia obikowe :) Quote
ssssst Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Marmag, i jak Wam idzie szkolenie? Dziękujemy :) Quote
Recommended Posts