Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie, za kilka godzin mamy długą podróż bo aż 6/7 godzinną. Dostaliśmy dla naszego 13 letniego psiaka który "wariuje" w aucie, aczkolwiek nie wymiotuje, nic z tych rzeczy Torecan na podróż w czopkach. Zawsze dostawał coś innego, tym razem to. Nie jesteśmy pewni czy podać go 30 minut czy 2 godziny przed podróżą. I czy na pewno jest bezpieczny! Proszę o pilną poradę :) Edit: Pies od szczeniaka choruje na padaczkę

Posted
5 minut temu, bou napisał:

U ludzi chorujących na epi, Torecan jest niewskazany,jak u psów - nie wiem,poradz sie innego weta.

Dzięki za odpowiedź, aczkolwiek od urodzenia jest u tego samego weterynarza, który doskonale go zna, chyba nie dałby mu czegoś niebezpiecznego?

Posted

Nie wiem.Odpowiedzialam Ci zgodnie z wiedzą,którą posiadam.Na twoim miejscu zapytałabym drugiego weta.Nie musisz przecież pójść do niego z psem,możesz wejsc I zapytać.

Posted
1 minutę temu, bou napisał:

Nie wiem.Odpowiedzialam Ci zgodnie z wiedzą,którą posiadam.Na twoim miejscu zapytałabym drugiego weta.Nie musisz przecież pójść do niego z psem,możesz wejsc I zapytać.

Wiem, dzięki za pomoc w każdym razie, każda odpowiedź na wagę złota :P