Piromanka Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Piękne zdjęcia zrobilyscie Alfowi :-) Wygląda cudownie! Szczęściarz jeden! Quote
domtymczasowykasandra Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 Zmieniłam tytuł :) 1 Quote
Ziutka Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Alfik jest cudowny ! Uwielbiam jego oczy, ma takie piękne bursztynki <3 Po spa wygląda jak milion dolarów :) Quote
Kejciu Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 17 minut temu, Mattilu napisał: Cudny jest! a gdzie on teraz mieszka? W hoteliku tam gdzie Gucio - za Ostrołęką :) Quote
Mattilu Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 U Oli? to wiem, że będzie mu dobrze, bo Wy jesteście zadowolone :) Quote
Kejciu Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 15 minut temu, Mattilu napisał: U Oli? to wiem, że będzie mu dobrze, bo Wy jesteście zadowolone :) Dokładnie tak :) 1 Quote
Radek Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 O 30.08.2016 o 15:25, ALMA2 napisał: Radek potwierdzi, że chodziło o Alfa :) :). Oczywiście, że Alf:) Quote
Kejciu Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Kochani Alf ma biegunkę dlatego nie pojechał na szczepienia - możliwe że to albo po zmianie karmy albo po środkach na robale - sytuacja już opanowana ale ze szczepieniami chwilkę odczekać musimy :( Quote
Ziutka Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 1 godzinę temu, Kejciu napisał: Kochani Alf ma biegunkę dlatego nie pojechał na szczepienia - możliwe że to albo po zmianie karmy albo po środkach na robale - sytuacja już opanowana ale ze szczepieniami chwilkę odczekać musimy :( Bo jak nie urok...to sraczka - prawda,w zupełności się zgadza :D 2 Quote
Kejciu Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 19 godzin temu, Ziutka napisał: Bo jak nie urok...to sraczka - prawda,w zupełności się zgadza :D Urok to on ma - ale też i sraczkę :D chociaż już dzisiaj rano dostałam sms że już lepiej :D Quote
Radek Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Dobrze, że jest lepiej. A uroku mu nie brakuje. Quote
Kejciu Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Kochani zapraszam na bazarek dla Alfreda - zbieramy na kastrację, szczepienia, wyżywienie 1 Quote
Kejciu Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 U Alfa wszystko ok - ale jak Ola wychodzi i zostawia go samego to strasznie rozpacza i wyje... i to nawet dłuższy czas - ale nic nie niszczy. Ściąga sobie kołderki i kocyki, kotłuje ale nie gryzie ich. Zabawkami pluszowymi w ogóle nie jest zainteresowany. Ola poprosiła aby kupić mu konga i będzie próbowała go przyzwyczajać że jak wychodzi zostawia coś do wylizania - bo te smaczki jakie zostały kupione zjada w minutę i nie mają takiego efektu jak kong :) mam Pepsikowego konga ale nie chciałabym go oddawać bo Pepsi go używa. Dla Gucia też mamy kupić konga ( zalecenie behawiorysty ). Wczoraj Alfik został w końcu zaszczepiony na wściekliznę - wyróżniłam mu dwa ogłoszenia na olx - pobrania tel są ale telefonów ZERO...Bardzo ładnie jeździ samochodem - z chodzeniem na smyczy troszkę gorzej ale ćwiczą. Za około 2 tyg szczepieni na wirusówki a kastracja za około 3-4 tyg. Alf nie chce jeść samej suchej karmy więc Ola musi podawać mu z puszką - mało puszki około 2-3 łyżki ale musi go zachęcać i jak już spróbuje to zjada z karmą:) Wczorajszy koszt szczepienia 25zł + 5zł dojazd do lecznicy Mam sporo zdjęć - postaram się wstawić hurtowo jak najszybciej się da :-) Quote
Radek Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Coś na ciasteczkowym bazarku ruch nie jest taki jak powinien. Jakoś przeoczyłem bazarek i dopiero dziś tam trafiłem. Quote
ALMA2 Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 przelałam dziś 17 zł. z bazarku, jak pieniążki wpłynął, proszę o potwierdzenie wpłaty. Quote
Kejciu Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 O 9.09.2016 o 19:52, ALMA2 napisał: przelałam dziś 17 zł. z bazarku, jak pieniążki wpłynął, proszę o potwierdzenie wpłaty. Pieniążki wpłynęły - bardzo bardzo bardzo z Ziutką dziękujemy :) idę potwierdzić na wątku :) Quote
agat21 Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Wrześniowa deklaracja dla Alfika poleciała :) Quote
Kejciu Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 15 minut temu, agat21 napisał: Wrześniowa deklaracja dla Alfika poleciała :) Bardzo dziękujemy wszystkim którzy powpłacali deklaracje na przód że tak powiem -jest to sporo osób - dzięki temu mamy odłożone te pieniążki na kolejny miesiąc i możemy spać spokojnie :)narazie żaden przelew jeszcze do hoteliku nie zostal wykonany - pierwszy przelew pójdzie po upływie miesiącu pobytu Alfa - oczywiście o wszystkim będziemy informowały i notowaly w poście rozliczeniowym :) Quote
Kejciu Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Wstawiam z opóźnieniem zdjęcia jakie otrzymuję mms'ami Zdjęcia smaczków jakie zostały zamówione dla Alfika, z kosteczką i z patyczkiem :) Quote
Recommended Posts