Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój Boże....nie rozumiem tego....pewnie będzie wiecej wiadoo po badaniu płynu...to taka kochana psinka...o Formicy to już nawet nie wspominam....
KAjuchno..trzynaj się mocno....jesteśmy z Tobą...Formico...wielkie ukłony za to co robisz....:loveu::loveu:

Posted

Dziś to mnie zaskoczył pozytywnie mój mąż. Bo ja już wczoraj wysiadłam jak zaczął się kolejny atak, straszny to jest widok, a rano jeszcze bawiła się na podwórku i sama podgryzając mnie zachęcała do zabawy...
Piotrek powiedział, że jeszcze o nią będziemy walczyć - chociaż sam twardo twierdził, że przy kolejnym ataku usypiamy :roll: i Kajkę przejął "na siebie".

Mała właśnie dostała kroplówkę i śpi. Zobaczymy co to będzie w nocy i rano.

Posted

...twardo twierdził, że przy kolejnym ataku usypiamy :roll: i Kajkę przejął "na siebie"...

Uwielbiam takich twardzieli...twardo walczą...twardo stają za żoną...:loveu:

Kajusiu...pomóż temu twardzielowi!

Posted

Za wszystkie cudne sterylki :popcorn:.

Wiemy, ze Kajula przyjechala z nieciekawymi wynikami wrocławskich badan, ale ta jej morda i siła walki ... nalezy sie jej WIELKA SZANSA :roll:.

Posted

Ech biedactwo... :shake::-( Przykre to bardzo jak taka malutka psinka się męczy, a nie wiadomo za bardzo jak jej pomóc...
Dzięki się Wam należą wielkie, że mimo wszystko próbujecie :cool2::Rose:

Posted

halbina napisał(a):
Formica dostała fotomat do łapek... :siara:

Halbinko, zdjęcia oczywiście :multi:, ale ja drżę o stan Kajulki po kolejnym ataku, tym razem jakimś takim pseudo-dziwnym jak pisała Formica. TZ miał ją przejąć. No i co z Kają ? :roll:

Posted

psiama napisał(a):
Halbinko, zdjęcia oczywiście :multi:, ale ja drżę o stan Kajulki po kolejnym ataku, tym razem jakimś takim pseudo-dziwnym jak pisała Formica. TZ miał ją przejąć. No i co z Kają ? :roll:

niestety i ja drżę o stan maleńkiej...i chyba więcej osób czeka z niepokojem...choć tłumaczę sobie,że ta cisza jest oznaką poprawy:oops:

Posted

Halbina dobrze mówi. Bark wiadomości w moim przypadku jest na pewno dobra wiadomością. A rąk mam ostatnio jakoś mało... :roll:
U Kajki delikatna poprawa, ale bez większych zmian. Fotomatem Halbinki postaram się nagrać jakiś filmik to same sobie zobaczycie.

Posted

Uffffff .....

Zawsze z niepokojem sledze wpisy tutaj. Ale niesmiało zauwazam, e kazdy kolejny atak (trzeci juz był, tak ?) jest lepiej przez Kajke tolerowany i mała szybciej po nim dochodzi do siebie. Jesli jest tak jak mi się zdaje, to wróży tylko dobrze !!! :loveu:

Posted

Kaju, jestes moja sliczna !!! :loveu:. Oglądałam zdjęcia i filmik jak chłepta z miseczki. I zdjęcia całego stadka. Dużo się tego uzbierało w ciagu ostatnich tygodni ... :roll:. Ciężki teraz czas na wsparcie, wszedzie pustki ....

Pokaż się Kaju całemu światu :multi:.

Posted

Przepraszam za opóźnienia w relacjach, ale nie mam czasu, a jak mam czas to jestem 100% nieprzytomna (szlaban na kofeinę to zło piekielne).

Kajka znowu zaczęła brykać, jednak mam wrażenie, że po ostatnim ataku jest stan pogorszył się. Nie doszła jeszcze do etapu w którym słyszy i widzi normalnie i wciąż zarzuca bardzo tylnymi łapkami, łatwo się wywraca. No nic, dalej czekamy.