Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzlikowa napisał(a):
:-(...tu płacze nie pomogą...wysyłam gorące myśli,życzenia,same ciepłe wibracje...niech wspomagają małą!!!

Święta racja :p. Ciotki, zebrac sie w kupę - chuchamy dobre myśli do Formicy i Kajuchy.

Kajka - walcz dziewczyno :p. Ja wiem, że sobie sz tym poradzisz, Już za chwilę znajdzie się ten felerny guziczek w głowie, który się znów uruchomił. Wierzę w Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

Formico, jak się miewacie ? :roll:

Posted

Nie wygląda to dobrze, po wybudzeniu z narkozy ponownie zaczęła krążyć w koło, zupełnie jak za poprzednim razem. Po konsultacji z doktorem Wrzoskiem do całego arsenału dorzucamy leki p/padaczkowe. I czekamy.

Posted

Przebudziła się około pół godziny temu i zaczęła krążyć w koło, powróciła hipermetria, nie reagowała na nic, chodziła, by chodzić, napierała na przeszkody :-( dokładnie tak jak miesiąc temu - trzynastego marca :-(
Dostała kolejną dawkę leków uspokajających.

Posted

szczerze powiem, że jak widziałam Kaję po tym pierwszym ataku... a minęło sporo czasu wtedy, to nie miałam dobrych myśli... to wygląda bardzo źle... potem wróciła trochę do nas... i znowu... :-(

Posted

Nie chcę nawet myśleć...wierze w cud..i nic więcej...bo tylko cud może pomóc, przy takich Aniołach jakie ma Kaja- cud może się zdarzyć...i sie zdarzy...no...zdarzy się i już...

Posted

Ta niemoc mnie rozwala .............. :shake:

Ubytki w główce przypominają o sobie w najmniej oczekiwanym momencie. Gdyby można było znaleźć sposób jak je omijać ...

Trzeba to przetrzymać. Pamiętam jak Kaja jeszcze kilka dni temu biegała.

Budź się Kaju i walcz !!!!!!! Czekamy na Ciebie !!!!!!

Posted

Kajuniu...psinko kochana...trzymaj się nam dzielnie...Twoje Anioły nad Tobą czuwają...zrobią wszystko...Ty też rób wszystko, żeby było dobrze Slicznotko.....:-(

Posted

Dziś rano Kaja wstała zjadła i popoiła i położyła się z powrotem. Ataki ustąpiły w nocy.
Ale niestety wróciliśmy do punktu wyjścia, sunia znowu nie reaguje na imię, nie wie skąd dobiega dźwięk, ze wzrokiem chyba trochę lepiej. Pogłębiła się niezborność, krzyżuje łapki, przewraca się, ma kłopoty z trafieniem do miski. Przed nami pewnie kolejne dwa tygodnie ze śpiącą królewną. Obawiam się, że jeśli ataki się powtórzą, mimo leków które bierze, będziemy zmuszeni ją uśpić.
:-(

Posted

Na pewno bedziesz wiedziala co trzeba zrobic.Czytam ten watek, nie wpisuje sie, bo absolutnie nic madrego nie umiem powiedziec.
Teraz tez nie wiem co napisac.Jedyne co zrozumielam, to to, ze jak sie nie zdarzy cud, to bedzie coraz gorzej, bo to nie jest operacyjne?
Zal psiny, ze tak cierpi, az serce sciska, i nie mniej zal CIebie...
Ale widzialam juz przypadki, ktore sie wyleczyly wbrew medycynie..wiec moze i tutaj..

Posted

Formico, wiem, ze piszac to jest Ci bardzo ciezko .......

Nie wiem co pisac, żadne słowo nie pasuje ................

Kaju, pokaż nam dziewczyno swoją drogę ..... Wierzę w Ciebie !!!

:-( :-(

Posted

[quote name='halbina']Formica - na ile zdążyłam ją poznać - będzie walczyła o Kaję, jak długo będzie widziała iskierkę nadziei...

...wiemy i wiemy jak jej teraz trudno!:-(
Formico...każda Twoja decyzja przyjęta będzie ze zrozumieniem i wsparciem!:oops:
Wierzę jednak głęboko,że maleńka...zbrakło słów! Wszystkie wydają się głupie i płytkie!
Wierzę...wierzę...wierzę...

Posted

Na razie Kajka spedziłą cały dzień na podwórku. Co prawda albo kręcąc się w koło, albo plącząc łapy, albo wygrzewając na słońcu, ale bez ataków.