halbina Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 emilia2280 napisał(a):Przesle dzis to 165zl. Formica- bierz wolne :razz: moja ulubiona :evil_lol: Cioteczka :loveu: :cool3: Quote
Formica Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Mail wysłany. Czekamy na odpowiedź z terminem. :p A Kajka jakby wiedziała, że ma być lepiej, dziś zareagowała gdy ją wołałam :loveu: Quote
Formica Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 :loveu: Serdecznie dziękujemy za kolejne wpłaty :loveu: Emilia2280 - 165zł p.Wilma-Śliwińska - 100zł p.Plewniak - 10zł p. Czuchra - 50zł Jesteśmy o 160zł na plusie! Czekamy na wyznaczenie terminu rezonansu!!! Jeszcze raz w imieniu Kajki z całego serca dziękuję!!! Quote
psiama Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ciotki !!!!! (a może też jakieś wuje :razz:) W jedności siła - dałyśmy radę wesprzeć dziewczynkę. Koncówka (deklaracja emilii) mnie rozwaliła. Normalnie ostatnio ryczę jak bóbr, ze szczęścia :cool3:. Formico ukłon wielki, że jesteś, że walczysz. Trzymamy za rezonans :thumbs:. Diagnoza i leczenie to podstawa :p. Quote
halbina Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 no, Kajucha, mamy już pieniążki na badanie... kiedy się wybierasz?... :cool3: napisz nam, Formico! Quote
maggie1971 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No i wiadomo już coś kiedy termin rezonansu? Quote
psiama Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 maggie1971 napisał(a):No i wiadomo już coś kiedy termin rezonansu? Tez się ciekawię :p I najwazniejsze czy Kaja nieco lepiej chociaż ? :roll: Quote
Formica Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Dzisiaj doktor Wrzosek jest umówiony z innym psiakiem na rezonans i będzie umawiał Kaję. Jutro lub pojutrze ma nam podać dokładny termin i godzinę. Quote
Formica Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Ech, choroba mnie rozkłada i zapomniałam napisać. Kaję wczoraj odwiedziła bioenergoterapeutka. Umówił ją nasz kolega, który usługi tej pani bardzo sobie chwali. Mnie przy samych zabiegach nie było, ale Piotrek mówi, że było widać, że Kajka reaguje na jej działania. Z tego co zrozumiałam, z Kai wyciągnięto złą energię, a przesyłano jej tą dobrą. Pani powiedziała, że nie jest w stanie określić, czy Kajka wykorzysta ją na leczenie, na zabawy, czy cokolwiek innego. W ogóle od powrotu z Wrocławia, widać u Kajki jakąś powolna poprawę, zaczyna reagować na wołanie, nie skręca jej tak w bok przy jedzeniu i łatwiej trafia do miski, i stabilniej się porusza. :multi: Mam nadzieję, że wróci do swojej normy, a być może uda się ją całkowicie wyleczyć. Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 tylko mając wiarę,że możemy pomóc...możemy pomóc! Dzięki Formico i...życzę wiary...wiary...wiary:loveu: Maleńka...szukaj kontaktu z otoczeniem.Ciekawość to pierwszy stopień do piekła:evil_lol:,ale i do ozdrowienia też może być początkiem!:loveu::loveu::loveu: Quote
psiama Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Nie daj się choróbsku ! U nas wszędzie dookoła ktoś kaszle, smarka, majaczy chorobowo :evil_lol:. Z jednej strony piękny czas budzenia się wiosny z drugiej zawsze zwiększona zachorowalność. Hartować się trzeba. Z resztą co Ci będę - lekarz jesteś :eviltong:. Zdrówka życzę ! Bardzo ciekawe wieści o bioenergo ... . Ciężko u mnie z wiarą w TE sprawy, ale akceptuję każdy sposób nieszkodzący :p. Dużo potrafi zdziałać sama autowiara, w to wierzę. Podobnie jak w dotyk. Kajkusiu, ciotka psiama często o Tobie myśli i chmury zdmuchuje z zabrzańskiego nieba ... :roll:. Wstawaj i choć biegać z resztą sforki :cool3:. Wiem, że przyjdzie czas, że mała bedzie beztrosko biegać :p Quote
Kocurek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Zdrowka,zdrowka i jeszcze raz zdrowka maluszku kochany,Trzymam kciuki baaaardzo mocno Quote
Formica Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Kaja z dnia na dzień mnie zadziwia. Dziś na przykład tylko się poruszyłam w łóżku, a ona od razu podniosła głowę i patrzyła dokładnie na mnie. Takiej reakcji nie wiedziałam od ponad trzech tygodni. I zawołana na ogródku sama przybiegła. Co prawda zaczęła kółeczkiem i biegła po łuku, ale przybiegła!:multi: Tylko w kupalu pojawiła się krew, ale zaraz się z nią rozprawimy. Kajuchna jest po szczepieniu więc raczej wykluczam najgorsze, a na ostatnią karmę zareagowała trochę nie bardzo. Wiadomości o terminie jeszcze nie mam. Jak tylko czegoś się dowiem będę dzwonić. Quote
Formica Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ach, i zapraszam do odwiedzenia wątku Nuki naszej nowej podopiecznej w pilnej potrzebie. Quote
psiama Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Formico, to wspaniałe wieści :multi::multi::multi::multi::multi: Kajulka, oby tak dalej. A fuknij żesz na te neuronki i ustaw do pionu :mad: Quote
Onaa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Mam nadzieję, że moje drobnaiczki na psinke już doszły. Quote
psiama Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Formica'] => 555zł Ludzie są wspaniali :crazyeye:. Towarzystwo spisało się na piątki :diabloti: :laola: Quote
Formica Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Dotarły, dotarły :loveu: Serdecznie dziękujemy: Dogo07 => 40zł p.Kowalczyk => 150zł p.Kaczmarska => 5zł p. Wilma-Śliwińska => 5zł p.Techman-Poloczek =>70zł Jasno =>100zł KasiamMK =>25zł --------------------------- za tę kwotę będziemy w stanie pokryć najprawdopodobniej całe późniejsze leczenie Kajuchny 395zł + 160zł => 555zł Dziękujemy!!! Quote
psiama Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 zuzlikowa napisał(a):Kajusiu...już masz za co walczyć o siebie! Formica będzie się cieszyć z każdej najmniejszej poprawy! A my też!:loveu: O to to to :loveu: - my to bedziemy się cieszyć jak dzieciaczki :razz: Quote
zuzlikowa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kajusiu...już masz za co walczyć o siebie! Formica będzie się cieszyć z każdej najmniejszej poprawy! A my też!:loveu: Quote
betel Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kaja trzymaj się, oby z dnia na dzień było coraz lepiej:lol: Quote
halbina Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 dobre wieści! a jutro Formica dostanie fotomat na weekend, to może jakieś foteczki i Kai zrobi... :razz: Quote
psiama Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ciotki nowych zdjec bardzo wyglądają :crazyeye: :diabloti: Quote
Kocurek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kajeczko nie daj sie wstretnemu chorobsku!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts