Dyzia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Przedstawiam wam moją kochaniutką psiunie Dejzunie:loveu: Imie: Daysy Zdrobnienia do imienia:Dyzia,Dejzusia,Dejzunia,Dynia Jak jeszcze ją nazywamy: Myszka-bo jest taka malutka:evil_lol: oraz Dejzuśka-kiedy się na nią denerwujemy,lecz zdarza się to raz na ruski rok;) Wiek: około 4 latka Rasa: mix kundelek (podejżewamy,że mix ratlerka) Kolor sierści: Rudy,Odcienie rudego Z kąd go mamy?-Został podrzucony dostałam ją od znajomego Kogo słucha najbardziej? To zależy;) Jeśli jest spragniona pieszczot udaje się do mojej mamy wie że tam mama zagłaszcze ją na śmierć:diabloti: Jeśli jest spragniona przysmaczków idzie do mnie xD jeśli chce jeść udaje się do taty a jeśli chce spać idzie do mojego braciszka:diabloti: Charakter: Duży pieszczoszek (nawet bardzo duży),Zabiła by się za jedzonkiem:evil_lol: Krótki opis pieska: Lubi pieszczochy,polubiła kubraczki :multi:, Uwielbia jedzonko z puszki,przysmaczki,szyneczki,kiełbase itd;) Fotek za dużo nie mam... No ale coś się znajdzie ;) To moja Dejzusia: I fotka numer dwa:) I jeszcze jedna fotka;) Mój kotek (niestety uśpiony:placz:) z Dejzusią...;) Jak na razie tyle jak znajdzie jeszcze jakieś fotki to z chęcią wrzuce;) Quote
anuula Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ale śliczna klucha :loveu: słodziuch :) czekamy na więcej fotek :) pozdrowery Quote
Dyzia Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Dziękuje:loveu:Może jeszcze dzisiaj dodam nowe fotki Dyzi:loveu: Quote
Dyzia Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Oto nowe fotki Dejzusi! (Sesja w kubraczku,który dostała z okazji dnia kobietek;)) Z okazji Dnia Kobiet wszystkim kobietom życzymy (ja i Dyzia) Wszystkiego najlepszego:loveu: "A ja sobie siedzę;)" A to jest zdjęcie z serii "Co wy ode mnie chcecie?;)" Hmmm.. A tutaj? Tutaj sobie leniuchuję;) Po obiadku:cool3: Ale w tym koszyczku wygodnie!:D Quote
Dyzia Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Ojej! Ale z tej kuchni idą zapachy świeżo upieczonych bułeczek!;) Jak narazie tyle;) Następna sesja będzie za kilka dni;) Quote
psiulka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Heeej! Witamy się u Was! :multi: Dejzunia śliczna, jaki ma śliczny kołnierzyk z sierści. :loveu: Z jakiej dzielnicy Rzeszowa jesteś? Jak coś to napisz do mnie na gg - 9529740 Czekam na więcej zdjęć i zapraszam do naszej galerii. :loveu: Quote
Talia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Przepyszna! :loveu::loveu: Proszę o więcej fotek;) Quote
psiulka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Co tam słychać u Was? Kiedy nowe zdjęcia? :loveu: Quote
Recommended Posts