Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Założyłam ten wątek, żebyśmy mogli "chwalić" się znalezionymi zdjęciami "doskonałych szczeniąt i dorosłych" akit  z pseudo... oczywiście z ogłoszeń ;) 

ja mogę zacząć :) 

treść ogłoszenia:  "śliczna mała suczka rasy akita amerykańska...."

397710115_5_644x461_sliczna-suczka-akita-amerykanska-wielkopolskie.jpg

14199311_10206714711375164_1657743626138

• 3 weeks later...
Posted

Kolejny ....  ,,Pies ma 3.5 roku jest silny doskonale zbudowany,niczego ani nikogo się nie boi,przed niczym się nie cofa.Pies już kilkakrotnie krył jest sprawdzonym reproduktorem." Tragos

137966837_1_1000x700_akita-amerykanska-kutno.jpg

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted
18 godzin temu, AmartAmi napisał:

pseudo rosną jak na drożdżach,.,, mam mieszane uczucia co do tych "akita amerykańskich". Współczuję nabywcom tych szczeniąt

A ja nie współczuję - wiem jestem złośliwa, ale w dobie dzisiejszych możliwości technicznych, można z łatwością zasięgnąć informacji a nie wkopywać się w "stowarzyszenia" i ich "rodowody". Sprawa stowarzyszeń i "hodofli z przydomowych komórek" jest wałkowana w internecie od lat - jak komuś się nie chce poszukać i sprawdzić to jego i tylko jego wina.

Pzdr 

Posted

tak wiem, liczy się tylko "niska" cena... chociaż jak widać gonią nas i to szybko.... 

Wiesz, sporo ludzi zagląda na dogo, więc po przeczytaniu takich wątków może też pomyślą i zaczną szperać :) mam nadzieję ;) 

Posted

Czy sprzedając psy macie w umowach zastrzeżenie, że psy trzeba zarejestrować w ZKwP i nie można poza nim rozmnażać? Kto z WAS  sprzedał psy do Suwałk? 

suw1.jpg

suwałki.jpg

Posted

PROMOCJA Styczniowa hahahah ale co z tymi ludżmi?? zostało już tylko dwa zwierzątka... no tak, bo akitą amerykańską to nazwać nie można.,.. a ludzie i tak kupują ???

aaas.jpg