Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój pies ma 4 lata,jest kundelkiem i mam pewien problem. Gdy sąsiedzi przechodzą na klatce mojej suni nie można uspokoić. Proszę o poradę,jak można oduczyć psa szczekania na ludzi przechodzących na klatce.

Posted

Majcia, wysil sie trochę Dziecko poszukaj na forum - było o tym milion razy...
A jak Ci się nie chce szukać, to zrób tak: powiedz swojemu pieskowi, żeby nie szczekał, bo to Ciebie i sąsiadów denerwuje. Zrozumie, przeprosi i przestanie.

Pozdrawiam!

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

Czarli02, jestes beznadziejna. :shake: Zlosliwa i hamska.

Wika_Majcia, niestety nie znam odpowiedzi na Twoj problem, bo mam podobny. Wlasnie tez szukam na dogo jakichs rad. :roll:

Posted

Czrali02, nie podoba Ci się , że ktoś pisze po raz enty na dany temat, to nie czytaj i nic nie pisz. Forum jest od tego , żeby na nim dyskutować, więc idź z tego wątku i na niego nie wracaj. Nie każdy na początku potrafi się orientować na tak dużym portalu. Wiem, bo sama się tu znalazłamz problemem , o który zapytałam , a był przerabiany ze sto razy.

Sabina02, Wika_majcia może tu coś znajdziecie :

Szczekanie - Szczekanie - Onet.pl Pies

Posted

[quote name='Sabina02']Czarli02, jestes beznadziejna. :shake: Zlosliwa i hamska.

Wika_Majcia, niestety nie znam odpowiedzi na Twoj problem, bo mam podobny. Wlasnie tez szukam na dogo jakichs rad. :roll:

[quote name='yuki']Czrali02, nie podoba Ci się , że ktoś pisze po raz enty na dany temat, to nie czytaj i nic nie pisz. Forum jest od tego , żeby na nim dyskutować, więc idź z tego wątku i na niego nie wracaj. Nie każdy na początku potrafi się orientować na tak dużym portalu. Wiem, bo sama się tu znalazłamz problemem , o który zapytałam , a był przerabiany ze sto razy.

Czytanie nie boli.

Regulamin forum:

4. TEMATY

a) Powielanie tematów - zanim rozpoczniesz nowy wątek sprawdź za pomocą wyszukiwarki u góry strony czy dany temat już był poruszany. Powtarzające się wątki będą usuwane lub łączone – chyba, że moderator zadecyduje inaczej.

Dogomania Forum - FAQ

Tutaj możesz znaleźć odpowiedzi na pytania dotyczące działania forum. Użyj poniższych linków, aby zapoznać się z interesującymi Cię zagadnieniami.

* Podstawowe Informacje o Działaniu Forum
* Cechy Profilu Użytkownika
* Czytanie i Pisanie Wiadomości

Posted

Puli rozumiem regulamin, ale każdy na początku ma prawo się pomylić , co innego, jesli ktoś po raz kolejny, znając zasady,zakłada ten sam temat.

Nie wiem po co tekst czytanie nie boli, mnie nie boli, Ty za to nie masz za grosz wyrozumiałości, za to dużo złośliwości. Nie każdy widać jest taki zdolny jak Ty i wie od razu co do czego na tym forum służy.

Posted

Moim zdaniem, nie każdy musi wiedzieć te same/podobne metody mogą posłużyć przy różnych rodzajach szczekania w różnych sytuacjach. Dla każdego , wlasny pies jest wyjątkowy , inny. Szczekanie notoryczne jest inne od np. szczekania, gdy ktoś przechodzi na klatce schodowej albo jedzie na rowerze po chodniku. Stąd być może zakładanie nowych wątków przez nowych forumowiczów. Nie wiem, dlaczego od razu to całe oburzenie, pisanie o bólu podczas czytania, albo teksty Pani z drugiego postu.