buu Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Mała sunia do adopcji! Urocza sunia w małym rozmiarze (8kg), z mordki typ "liskowaty", płowa, z urzekającymi orzechowymi oczętami w czarnej oprawie, bardzo miła, pieszczoszka, choć jeszcze trochę lękliwa i nieśmiała, przyjazna w stosunku do innych psów. Sunia ma około 1 roku, jest wysterylizowana, zaczipowana, odrobaczona i zaszczepiona - gotowa do adopcji! Sunię można obejrzeć w lecznicy weterynaryjnej w miejscowości Kampinos pod Warszawą. Kontakt 608394009 lub 22 245 43 54 Quote
auraa Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Śliczna, wygląda jak Myszka, którą miałam na tymczasie :) Do tej pory wspominam ją z ogromnym wzruszeniem. Była znaleziona przy trasie a jej schronieniem była parasolka zostawiona przez tirówki. Teraz mieszka w Kampinosie. Quote
buu Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 ciekawe czy ta sama lokalizacja to zbieg okoliczności... Quote
malagos Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Taka malizna w moim typie :( Niestety, mogę tylko poogladać, bo mam 3 tymczasy i dwie swoje starowinki. Quote
Recommended Posts