Kasiorek22 Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Witam. Mój około 8 tygodniowy szczeniaczek wymiotował dzisiaj (12.07). Ogólnie jest energiczny i bardzo lubi się bawić a dzisiaj jak położył się spać wstał i lekko zwymiotował. Nie daje mu jakiejś szczególnej karmy, zwykłą dla szczeniąt. Czasami dostaje takie smakołyki ale one też są dla szczeniąt które mają już 2 miesiące. Ale też jak leżał koło mnie zaczął tak jakby podczas snu piszczeć. W sobote (17.07) ide z nikm do weta na szczepienie. Prosze o pomoc Quote
Kocurkotka Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 a jest odrobaczony ? czasem pieski wymiotują jak mają robaki a że piszczy przez sen to bardzo częste ;) tym się nie przejmować Quote
bou Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Jeśli szczeniak ma 6 tyg.to nalezy wszystkim się przejmować,a przede wszystkim - obserwować.Nie chodzi o wpadanie w panikę,ale o uwagę I rozsądek. Jeśli w ciągu 24 godzin niepopkojące Cię objawy nie ustapią -bezwzględnie idz z nim do weta.Mam jednak nadzieję,że wszystko bedzie dobrze. Quote
Kasiorek22 Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 Tak to tylko jednorazowa sytuacja, już dobrze :) Quote
Recommended Posts