ciapuś Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 zapraszam na wątek staruszki Astry http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-staruszka-astra-tak-bardzo-chce-zyc-pomocy-133172/#post11931208 Quote
ciapuś Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Siedzę od rana i kombinuje gdzie wyciągnąć Kudłatka. Ta bezsilność mnie dobija zwłaszcza jak wiem że wystarczy strzyżenie i kąpiel a po psa ustawi się kolejka chętnych. Jakie życie jest okrutne a ludzie bez wyobraźni :placz: czy tak trudno dostrzec w nim wspaniałego ,mądrego i ŚLICZNEGO psa. Mam doła :angryy: Quote
zuzka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 wanda szostek napisał(a):Podnoszę i na metamorfozę czas. Kudłatek hopsaj na pierwsze Quote
wanda szostek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ciapuś napisał(a):Siedzę od rana i kombinuje gdzie wyciągnąć Kudłatka. Ta bezsilność mnie dobija zwłaszcza jak wiem że wystarczy strzyżenie i kąpiel a po psa ustawi się kolejka chętnych. Jakie życie jest okrutne a ludzie bez wyobraźni :placz: czy tak trudno dostrzec w nim wspaniałego ,mądrego i ŚLICZNEGO psa. Mam doła :angryy: To już dwie mamy doła. Myślę, że na Dogo więcej zdołowanych by się znalazło. Przydałby się nam jakiś wątek dla zdołowanych i grupowa terapia z psychologiem. Z tą kolejką po psy to różnie bywa. Może jakaś zbiórka na hotelik jak jesteś pewna, że szybko dom się znajdzie Quote
zuzka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ciapuś napisał(a):Siedzę od rana i kombinuje gdzie wyciągnąć Kudłatka. Ta bezsilność mnie dobija zwłaszcza jak wiem że wystarczy strzyżenie i kąpiel a po psa ustawi się kolejka chętnych. Jkie życie jest okrutne a ludzie bez wyobraźni :placz: czy tak trudno dostrzec w nim wspaniałego ,mądrego i ŚLICZNEGO psa. Mam doła :angryy: Ciapuś wychodź z doła i działaj :mad: może go do mnie? Quote
wanda szostek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 zuzka napisał(a):Ciapuś wychodź z doła i działaj :mad: może go do mnie? No to teraz z doła wyjdziesz a ja dalej siedzę. Terapia potrzebna Quote
ciapuś Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Zuzka jesteś pewna ?????????dasz rade z 4 psami?????? Jeśli tak to zaczynamy zbierać na DT i dobra karmę dla chudzielca Quote
wanda szostek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ciapuś napisał(a):Zuzka jesteś pewna ?????????dasz rade z 4 psami?????? Jeśli tak to zaczynamy zbierać na DT i dobra karmę dla chudzielca No i proszę jak werwy nabrałaś i z dołka wyskoczyłaś. Quote
zuzka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 To on też jest takim chudzikiem jak Maksiu ?:shake: Poustawiam je w 4 kąty i będe drygowała :mad:Tylko niech najpierw idzie do fryzjera żeby mi się dziewczyna ( Nusia ) :diabloti: jego nie wystraszyła.A tak na poważnie jestem świadoma swojej decyzji Agnieszka przywieź go dam sobie rade. Quote
matrioszka2 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Nieeeeeeeee, no zuuuuzkaaaa, Ty to jesteś ...:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
szajbus Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Zuzka, kobito - KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Dziewczyny, jak facet będzie po metamorfozie to poproszę o piękne fotencje i od razu wstawiamy go na ogłoszenia. Quote
ciapuś Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Świetnie :loveu::loveu::loveu: Przypominam tylko że u Zuski jest dom płatny a ja sama nie dam rady opłacić 2 psów :oops: więc proszę o pomoc Jak tylko znajdą się fundusze zabieram maluszka do lekarza ,fryzjera i jedziemy do Zuski Quote
Ffrubka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No to ja mogę od siebie 15 PLN zaoferować (mam nadzieję, że maluszek szybko domek znajdzie, ale gdyby coś, to deklaracja stała) - więcej nie dam rady :shake: Quote
ciapuś Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 ok 300zł + karma co miesiąc (ale myślę że on więcej niż miesiąc nie posiedzi) Quote
ciapuś Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Ffrubka napisał(a):No to ja mogę od siebie 15 PLN zaoferować (mam nadzieję, że maluszek szybko domek znajdzie, ale gdyby coś, to deklaracja stała) - więcej nie dam rady :shake: Bardzo dziękujemy Quote
szajbus Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No, kochaneczku wskakujemy na pierwsza stronke Quote
Holly1 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Domek znajdzie takie Sliczności w expresowym tempie.Podeślę go dziewczynom od orzeszków , one mają jeszcze namiary na osoby które chciały Szkota , a on już domek ma ;) Quote
ciapuś Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Kudłatek ma szanse na DT płatny ale nie ma funduszy :placz: O domku stałym tylko możemy na razie pomarzyć :-( Quote
zuzka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Biedny Kudłatek czeka na naszą pomoc a przedewszystkim na kochany domek i kochaną pancie Quote
ciapuś Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 bardzo dziękuje mamy już zadeklarowane 65 zł :multi: Może nam się i tym razem uda :loveu: Quote
ciapuś Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [CENTER]:smilecol:Kudłatek pojechał do domku :smilecol: Przyjechał po niego ktoś kto zobaczył ogłoszenie w internecie :sweetCyb::cunao::sweetCyb::cunao::sweetCyb: [/CENTER] Quote
Recommended Posts