ciapuś Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Nie mogę chyba jeździć do schroniska W drodze do schroniska zobaczyłam stojące pudło.Okazało sie że w pudle są 3 psiaki.Jedna sunia była na tyle mała że przecisnęła się przez wycięte dziury i biegała przerażona po jezdni. Jest to maleńka dziewczynka bardzo chuda i wystraszona.Kiedy wreszcie udało mi sie ją złapać nie chciała się już ode mnie odkleić,nie miałam sumienia zostawić jej w schronisku .I tym właśnie sposobem mam kolejnego psa na tymczasie. Quote
zuzka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Agnieszka to tak nie miałaś sumienia dać ją do schroniska jak ja Nusie :shake: Twoja psia gromadka powiększyła się :crazyeye: to teraz musisz chodzić z zamkniętymi oczami :evil_lol: Quote
ciapuś Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Wątek Kruszynki http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-malenka-sunia-wyrzucona-w-pudle-wpod-drzwiami-schroniska-133530/#post11959394 Quote
Ffrubka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ciapuś napisał(a)::smilecol:Kudłatek pojechał do domku :smilecol: Przyjechał po niego ktoś kto zobaczył ogłoszenie w internecie :sweetCyb::cunao::sweetCyb::cunao::sweetCyb: Ciapuś... wieści PRZEGENIALNE!! Od wczoraj na dogo nie byłam i dziś mam same dobre wiadomości .. no cud miód i orzeszki... Majorek, Kudłatek, Zarunia... BOSKO!! Quote
matrioszka2 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Taaaa ... tylko chwilę Was zostawić samych, a tu takie historie się wyczyniają.No, no.....:cool2: Czekamy na wieści z nowego domku. Quote
hanka456 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wszystkie pieski z kartonowego pudła znalazly dobre domy. Quote
Recommended Posts