Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wielbłądy

słonik

nosorożec

pawie biegały swobodnie wśród ludzi

i ostatnie zdjęcie jakie Wam pokażę to szympansy

chodzenie i zobaczenie wszystkich zwierząt zajeło nam 4 godziny.Było bardzo fajnie.Polecam wszystkim zoo w Odstravie!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zazdroszczę trochę tej wizyty w ostravskim zZoo.

Flamingi rzeczywiście jak sztuczne... a może one były sztuczne, co?:evil_lol:

I tam wolno karmić zwierzęta?

Pzdr.

nie flamingi były naprawdę żywe :lol:
a zwierzątka można karmić! przy stanowiskach stoją takie pojemniki ze smakołykami i za niewielką sumę można sobie pokarmić.

Posted

długo namawiałam Frodzia żeby usiadł w wodzie. Jak widać smakołyki robią swoje :lol: nie chciał moczyć tyłka

a tu już pływanie czyli to co Rudy lubi najbardziej

Posted

Muszę sie Wam pochwalić! powiększyła mi się rodzina o 13-nasto miesięcznego Nowofunlanda o imieniu Bear.Niestety mieszka daleko bo aż w Kanadzie, ale jak tylko kuzynka prześle mi jego fotki to wrzucę na dogo. pozdrawiam!

Posted

Hejo!!
Gratuluję niufka, szkoda że tak daleko...

Będe od środy do wtorku za tydzień w Pierśccu, wiem już jak najszybciej dojść nad Wisłe, więc jak masz czas to możemy się umówić;)

Posted

[quote name='sandrulka']nie flamingi były naprawdę żywe :lol:
a zwierzątka można karmić! przy stanowiskach stoją takie pojemniki ze smakołykami i za niewielką sumę można sobie pokarmić.
O, a u nas w PL to tylko zakazy...

[quote name='sandrulka']Muszę sie Wam pochwalić! powiększyła mi się rodzina o 13-nasto miesięcznego Nowofunlanda o imieniu Bear.Niestety mieszka daleko bo aż w Kanadzie, ale jak tylko kuzynka prześle mi jego fotki to wrzucę na dogo. pozdrawiam!
Hohoho, czekamy z niecierpliwością na fotki Niufka! Rzeczywiście, szkoda, że tak daleko...

Super ujęcie!
http://i31.tinypic.com/hrgfms.jpg

Pzdr.