sandrulka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 spacerek Adolf - cudowny buldożek francuski , szkoda tylko że nie polubili się z Frodziem Vadir ze swoją panią Quote
fuksowata Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Buldozek swietny, wyglada mi na bandyte :diabloti: zazdroszcze fajnego spaceru Quote
WeronikaM Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 śliczny Adolf, śliczny Samoyed, ale rudaska nie ma :shake: więc prosimy dużo Frodzia :loveu::cool3: Quote
Dog Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Witamy ;) http://i43.tinypic.com/b61yiu.jpg ale śliczniasty Buldożek :loveu: i to umaszczenie :loveu: mniam, tylko schrupać ;) Quote
cockermaister Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Wszystkie pieski śliczne ale Frodo cudowny :loveu::loveu::loveu: http://i41.tinypic.com/2metog5.jpg:loveu::loveu::loveu: ucałuj go od nas :buzi: Quote
ANETTTA Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :shake::shake::shake::shake::shake::shake:NO NIEEEEEEEEE MAAAAAAAAAAA Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ostatnio, to tylko MY tu jesteśmy...:cool1: Pzdr. Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Ostatnio, to tylko MY tu jesteśmy...:cool1: Pzdr. i myyyyy :p Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 fuksowata napisał(a):i myyyyy :p Napisałam MY - w sensie, że Goście, a nie Gospodyni ze swoim Frodziem... Pzdr. Quote
sandrulka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 hej Wszystkim! przepraszam za moją nieobecność ale zawiesiłam sie a grze The sims 3 . Obiecuję że wszystko nadrobię! pozdrawiam!! Quote
Bartiśkowa_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Świetne te ostatnie fotki :loveu: się nie dziwię mam tą grę i baardzo wciąga :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ... mnie nie wciąga, wolę życie w realu - ciekawsze... Pzdr. Quote
bety Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 sandrulka napisał(a):hej Wszystkim! przepraszam za moją nieobecność ale zawiesiłam sie a grze The sims 3 . Obiecuję że wszystko nadrobię! pozdrawiam!! No ładnie :shake: zamiast zająć się Frodziem i zasypywać nas fotkami - to ona woli siedzieć przed kompem i grać. :crazyeye: No zawiodłam się na całej linii. :icon_roc::puppydog: Pzdr :lol: Quote
sandrulka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Świetne te ostatnie fotki :loveu: się nie dziwię mam tą grę i baardzo wciąga :cool3: wciąga na maksa!!! pozdrawiam! Asiaczek napisał(a):... mnie nie wciąga, wolę życie w realu - ciekawsze... Pzdr. a ja się tak lubię pobawić :lol: pozdrawiam! bety napisał(a):No ładnie :shake: zamiast zająć się Frodziem i zasypywać nas fotkami - to ona woli siedzieć przed kompem i grać. :crazyeye: No zawiodłam się na całej linii. :icon_roc::puppydog: Pzdr :lol: Frodzio nie stracił na tym że gram na kompie.Po prostu zapominam robić zdjęcia i nie mam czasu wchodzić na dogo. Obiecuję że pod koniec tygodnia wrzucę fotki! Quote
Recommended Posts