Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sandrulka napisał(a):
Frodo od momentu jak do mnie trafił miał kontakt z wieloma psami.Suczki toleruje wszystkie ale z psami jest już gorzej.Zdarza się że jest agresywny i nie mam pojęcia dlaczego.Ale w naszej ekipie spacerowej jest ok.wszystkie psiaki się dogadały.

Balto zachowuję się tak samo jak Frodo... teraz już jest lepiej, ale ogólnie psów nie lubi... nie wiem czemu. Ostatnio bawił się ze Sznaucerem, chyba pierwszy raz, od kąd u mnie jest... Byłam pewna że to suczka... pytam właścicielki, a jednak okazało się, że to pies, byłam w szoku :roll: Jamnik koleżanki (pies) ma już 15 lat, Balto ani razu na Niego nawet nie warknął.. kolega też ma jamiorka,(również pies) 14- letniego, Balto świetnie się z Nim dogaduje, więc nie wiem od czego to zależy.. :shake:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hejo:loveu::cool3:

Co tam u Was:razz:?

Miziadełka dla Frodzia:loveu::loveu::loveu::buzi:

hejo! hejo!
Wczoraj miałam zajęty cały dzień,w domu byłam dopiero wieczorkiem i dlatego Frodo zaliczył tylko krótkie spacerki więc obiecałam mu że dziś zabiorę go na jakąś wycieczkę ale..... pada deszcz!!!! no i chyba nic z tego...
poza tym ma zapalenie spojówki :-(
kropimy mu oczko i przemywamy herbatą, widzę efekt bo wczoraj wyglądalo to nie ciekawie a dziś jest już lepiej.
mizianko oczywiście będzie!

Posted

sandrulka napisał(a):
hejo! hejo!
Wczoraj miałam zajęty cały dzień,w domu byłam dopiero wieczorkiem i dlatego Frodo zaliczył tylko krótkie spacerki więc obiecałam mu że dziś zabiorę go na jakąś wycieczkę ale..... pada deszcz!!!! no i chyba nic z tego...
poza tym ma zapalenie spojówki :-(
kropimy mu oczko i przemywamy herbatą, widzę efekt bo wczoraj wyglądalo to nie ciekawie a dziś jest już lepiej.
mizianko oczywiście będzie!

Skutecznej kuracji oczka!

Pzr.

Posted

Cosmo napisał(a):
wpadłam się przywitać :popcorn:
a tu widzę śliczna ruda mordka, spanielowate spojrzenie mmmmm:loveu:

cieszymy się żę wpadłaś! zapraszamy częściej!:laugh2_2:

Posted

sandrulka napisał(a):
hej! to jest dobry pomysł żeby wpaść do Cieszyna.Musimy się nad tym porządnie zastanowić.

Zastanawiaj się porządnie!!!

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Widziałam Was wczoraj z Frodziem na spacerku w okolicach Sparu na Górnym Borze, ale jechałam samochodem, więc nie mogłam się zatrzymać. :)

a myśmy Cię nie widzieli.Często tam tędy chodzimy.