Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no nareszcie....! tapetowanie skończyłam o godzinie 1.00 z czwartku na piątek:lol: poszło całkiem sprawnie,wiadomo dwie baby to od razu robota idzie :lol:
Dziękujemy za wstawienie zdjęć!!! bo ja nie wiem kiedy będę mieć czas coś wrzucić.Dzisiaj za bardzo nie mam czasu a jutro jadę na weekend ze znajomymi i oczywiście Rudzielcem do Brennej.Frodo jeszcze nigdy nie był tak długo poza domem , więc będzie to jego pierwsza wycieczka.Mam nadzieje że pogoda dopisze bo nie chcę żeby psinka w deszczu biegała.Pozdrawiamy gorąco!!!;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sandrulka napisał(a):
no nareszcie....! tapetowanie skończyłam o godzinie 1.00 z czwartku na piątek:lol: poszło całkiem sprawnie,wiadomo dwie baby to od razu robota idzie :lol:
Dziękujemy za wstawienie zdjęć!!! bo ja nie wiem kiedy będę mieć czas coś wrzucić.Dzisiaj za bardzo nie mam czasu a jutro jadę na weekend ze znajomymi i oczywiście Rudzielcem do Brennej.Frodo jeszcze nigdy nie był tak długo poza domem , więc będzie to jego pierwsza wycieczka.Mam nadzieje że pogoda dopisze bo nie chcę żeby psinka w deszczu biegała.Pozdrawiamy gorąco!!!;)

Idę za chwilę na spacerek nad stawy i Bładnicę, idziesz może z Frodziem??

Posted

pani i jej rdzawe cudo:lol: macie na chwilową rozłąkę , nacieszcie oczka jedna fotką! w niedzielkę wieczorkiem wrzucę zaległe fotki Froda z Kilerkiem oraz Froda i Białasków. Bye! Bye!

Posted

[quote name='cockermaister']Hejka :cool3::cool3::cool3:

http://i39.tinypic.com/30tj76t.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i41.tinypic.com/zo9ndg.jpg cud, miód :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i44.tinypic.com/hvat89.jpg śliczny, cudny, przepiękny, piękny :loveu::loveu::loveu:;) nic tylko schrupać :evil_lol:

mizianko dla Froda ;););)

pozdrowienia odemnie i Koki ;);)

dziękujemy! i również pozdrawiamy!

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Witanko!!!
Jak było w Brennej?
Macie fotki z wycieczki?
Jak się Frodziowi podobała taka długa zmiana miejsca?
Pozdrawiam!

hej! w Brennej było cudownie! mieszkaliśmy w chatce,najbliższy sąsiad 5 km od nas, wszędzie las! po prostu pięknie! A Frodo biegał cały czas bez smyczy z wyjątkiem jak się zrobiło ciemno,to go zapinałam bo się bałam że się zgubi.
Terenów do zwiedzania miał pełno.W niedzielę koło 20 przyjechaliśmy do domu to Rudy padł i spał do 10 rano w poniedziałek ;) Mamy w planach znów się tam wybrać! a co do zdjęć to niestety nie mamy - awaria aparatu.Ale następnym razem już będą.

pozdrawiamy!