sandrulka Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='jbk']Przyszłam pomachać łapką :) no witaj witaj!! dawno Cię u nas nie było! buziaczki od Frodzia! Quote
Dog Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 sandrulka napisał(a):Frodo od momentu jak do mnie trafił miał kontakt z wieloma psami.Suczki toleruje wszystkie ale z psami jest już gorzej.Zdarza się że jest agresywny i nie mam pojęcia dlaczego.Ale w naszej ekipie spacerowej jest ok.wszystkie psiaki się dogadały. Balto zachowuję się tak samo jak Frodo... teraz już jest lepiej, ale ogólnie psów nie lubi... nie wiem czemu. Ostatnio bawił się ze Sznaucerem, chyba pierwszy raz, od kąd u mnie jest... Byłam pewna że to suczka... pytam właścicielki, a jednak okazało się, że to pies, byłam w szoku :roll: Jamnik koleżanki (pies) ma już 15 lat, Balto ani razu na Niego nawet nie warknął.. kolega też ma jamiorka,(również pies) 14- letniego, Balto świetnie się z Nim dogaduje, więc nie wiem od czego to zależy.. :shake: Quote
Kaya93 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Hejo:loveu::cool3: Co tam u Was:razz:? Miziadełka dla Frodzia:loveu::loveu::loveu::buzi: Quote
sandrulka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejo:loveu::cool3: Co tam u Was:razz:? Miziadełka dla Frodzia:loveu::loveu::loveu::buzi: hejo! hejo! Wczoraj miałam zajęty cały dzień,w domu byłam dopiero wieczorkiem i dlatego Frodo zaliczył tylko krótkie spacerki więc obiecałam mu że dziś zabiorę go na jakąś wycieczkę ale..... pada deszcz!!!! no i chyba nic z tego... poza tym ma zapalenie spojówki :-( kropimy mu oczko i przemywamy herbatą, widzę efekt bo wczoraj wyglądalo to nie ciekawie a dziś jest już lepiej. mizianko oczywiście będzie! Quote
Magda&Bloom Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 fajne te fotki z wody :cool3: Pozdrawiam :p Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 sandrulka napisał(a):hejo! hejo! Wczoraj miałam zajęty cały dzień,w domu byłam dopiero wieczorkiem i dlatego Frodo zaliczył tylko krótkie spacerki więc obiecałam mu że dziś zabiorę go na jakąś wycieczkę ale..... pada deszcz!!!! no i chyba nic z tego... poza tym ma zapalenie spojówki :-( kropimy mu oczko i przemywamy herbatą, widzę efekt bo wczoraj wyglądalo to nie ciekawie a dziś jest już lepiej. mizianko oczywiście będzie! Skutecznej kuracji oczka! Pzr. Quote
Kinia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Cześć! ZTrzymam kciuki za szybko powrót oka do zdrowia! Quote
Pusiakowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Hej! :multi: Wracaj do zdrówka Frodziu :razz::loveu::loveu: Quote
sandrulka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Frodzio ma już zdrowe oczko! Po chorobie nie ma śladu :lol: Quote
Kinia Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 http://i41.tinypic.com/huj8yx.jpg Pływak:loveu: Wpadnijcie kiedyś do nas nad Olze, tam jest dużo głębiej i można przepłynąć do Czech:D To coś dla Frodzia;) Quote
Cosmo Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 wpadłam się przywitać :popcorn: a tu widzę śliczna ruda mordka, spanielowate spojrzenie mmmmm:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 aa ładnie tam jest :loveu: wycałuj tam ode mnie Frodusia :cool3: Quote
sandrulka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Kinia napisał(a):http://i41.tinypic.com/huj8yx.jpg Pływak:loveu: Wpadnijcie kiedyś do nas nad Olze, tam jest dużo głębiej i można przepłynąć do Czech:D To coś dla Frodzia;) hej! to jest dobry pomysł żeby wpaść do Cieszyna.Musimy się nad tym porządnie zastanowić. Quote
sandrulka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Cosmo napisał(a):wpadłam się przywitać :popcorn: a tu widzę śliczna ruda mordka, spanielowate spojrzenie mmmmm:loveu: cieszymy się żę wpadłaś! zapraszamy częściej!:laugh2_2: Quote
sandrulka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):aa ładnie tam jest :loveu: wycałuj tam ode mnie Frodusia :cool3: zgadzam się!jest bardzo ładnie. Frodzio ucałowany :buzi: Quote
Kinia Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 sandrulka napisał(a):hej! to jest dobry pomysł żeby wpaść do Cieszyna.Musimy się nad tym porządnie zastanowić. Zastanawiaj się porządnie!!! Quote
bety Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 sandrulka napisał(a):Frodzio ma już zdrowe oczko! Po chorobie nie ma śladu :lol: Super wieści :multi: Pzdr Quote
Kalunia_C Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Wpadłam się przywitać i znowu ukraść kilka fotek :diabloti: Quote
sandrulka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Kalunia_C napisał(a):Wpadłam się przywitać i znowu ukraść kilka fotek :diabloti: witamy! witamy! i zezwalamy na kradzież:evil_lol: Quote
Kalunia_C Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Widziałam Was wczoraj z Frodziem na spacerku w okolicach Sparu na Górnym Borze, ale jechałam samochodem, więc nie mogłam się zatrzymać. :) Quote
sandrulka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Kalunia_C napisał(a):Widziałam Was wczoraj z Frodziem na spacerku w okolicach Sparu na Górnym Borze, ale jechałam samochodem, więc nie mogłam się zatrzymać. :) a myśmy Cię nie widzieli.Często tam tędy chodzimy. Quote
Recommended Posts